Kilokush Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Gameplay Jest obsługa kierownic na PC! Gra ma mieć około 350 samochodów na start. Akcja będzie toczyć się w Australii Prawdopodobnie będzie możliwa rozgrywka pomiędzy PC i Xbox One. Tytuł miałby trafić do sprzedaży już 27 września. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 No to teraz mogę sprzedać XONE, już się nie mogę doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Mapa będzie dość spora. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Bez kitu nie wiem jaki jest sens w tym momencie kupować/trzymać Xboxa skoro wszystkie exlusivy będą wychodzić równocześnie na PC? Crossplay już zdaje się potwierdzili więc tym bardziej kto kupi grę, która wymaga płatnego multi? Nie kumam. A co do FH3 to zobaczymy co z tego będzie, ale nijak nie mogę patrzeć na to Lambo śmigające po plaży i skręcające jakby jechało po asfalcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Bez kitu nie wiem jaki jest sens w tym momencie kupować/trzymać Xboxa skoro wszystkie exlusivy będą wychodzić równocześnie na PC? Crossplay już zdaje się potwierdzili więc tym bardziej kto kupi grę, która wymaga płatnego multi? Nie kumam. A co do FH3 to zobaczymy co z tego będzie, ale nijak nie mogę patrzeć na to Lambo śmigające po plaży i skręcające jakby jechało po asfalcie... FH to tylko arcadeówka. Wiadomo, że dla fanów realizmu będzie Forza Motorsport i Aphex na przeczekanie. Co nie zmienia faktu, że arcade z dobrym modelem jazdy też potrafi wciągnąć. Project Gotham Racing 2 był genialny. Gameplay Gameplay w bardzo dobrej jakości poniżej http://news.xbox.com/wp-content/uploads/ForzaHorizon3_E3B-Roll_EditorialUseOnly_Part1of2_1080p30_ST_H264.mp4 Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wiadomo, że jest arcade i arcade, ale mimo wszystko pierwszy Horizon był zdecydowanie bliżej normalnej Forzy niż PGR. Większość FH zrobiłem na kierownicy i miało to sens, do PGR używania kiery sobie nie wyobrażam. Poza tym nie do końca przemawia do mnie ten australijski krajobraz. Trochę się obawiam, że za dużo będzie tam pustych przestrzeni, pustyń, wydm itd. i że za bardzo pójdą w stronę klimatów offroad i gier typu The Crew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Bez kitu nie wiem jaki jest sens w tym momencie kupować/trzymać Xboxa skoro wszystkie exlusivy będą wychodzić równocześnie na PC? Crossplay już zdaje się potwierdzili więc tym bardziej kto kupi grę, która wymaga płatnego multi? Nie kumam. A co do FH3 to zobaczymy co z tego będzie, ale nijak nie mogę patrzeć na to Lambo śmigające po plaży i skręcające jakby jechało po asfalcie... Takie samo miałem wrażenie po konferencji M$ :) Co do samej giery to wygląda bardzo fajnie, a muzykę do trailera dobrali genialnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Też mnie to drażni w dwójce że super samochody jeżdżą przez pola jak gdyby nigdy nic . Mogli zrobić tak jak w TDU że samochody przeznaczone na asfalt dużo gorzej jeździły po bezdrożach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Zbliżą się premiera i teraz dwa pytania. Zdaje się, że dzisiaj miało być demo na X1. Wiadomo czy na PC też będzie? Po drugie czy jest możliwość zakupu tej gry w pudełku czy tylko wersja cyfrowa? W Ultimie widzę preordery na X1 wszystkich edycji, a na kompy nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Demo będzie na PC ale później bo jest w "przygotowaniu", niestety na PC kupić będzie można tylko w sklepie M$. Ktoś będzie chętny do wspólnego śmigania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 No ja biorę praktycznie na 100%. Poczekam mimo wszystko na jakieś recenzje, ale Forza to uznana marka, a pierwszy Horizon to u mnie ścisła czołówka jeśli chodzi o gry wyścigowe. Także liczę na jakieś wspólne wożenie się po mieście. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Chyba nie bd otwartego świata gra bardziej nastawiona na arkade Mode Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Demo będzie na PC ale później bo jest w "przygotowaniu", niestety na PC kupić będzie można tylko w sklepie M$. Ktoś będzie chętny do wspólnego śmigania? Demo po premierze... Nice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Chyba nie bd otwartego świata gra bardziej nastawiona na arkade Mode Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Mógłbyś wyjaśnić to interesujące stwierdzenie? Gra open world ma nie mieć otwartego świata? I co to jest niby "nastawiona na arcade mode"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 demko na XO już ograne, zapowiada się świetna gra, cieszy fakt, że znacznie poprawili dźwięk silników, bo ostatnio wydawało mi się że jest tylko kilka głównych i lekko zmiksowanych między samochodami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvast87 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Ładne ale spodziewałem się więcej, graficznie do Driveclub jeszcze daleko. Tu fizyka jazdy jak w Motorstorm, czysty arcade. Wracam do Dirt Rally ale powiem żonie że znalazłem fajną grę dla dziewczyn na padzie. ;) Edytowane 19 Września 2016 przez hvast87 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Pojawiły się recenzje z wersji na XONE: Polygon – 8.5Shack – 9IGN – 9.5GamesRadar – 4/5CGM – 8Gamespot – 9USgamer – 5/5Eurogamer Italy – 9/10insidegames.ch (Switzerland) – 9.6XBLSenioren (Germany) – 9.7Xbox Schweiz (Switzerland)- 9.5ThisGenGaming – 9/10 Teraz się waham czy kupować od razu wersje ultimate czy poźniej dokupić season pass. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Już można robić preload, 49GB według sklepu. 666 postów :twisted2: Edytowane 21 Września 2016 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Na pc wysypuje się na ekranie ładowania, po wyłączeniu mikrofonu w ustawieniach systemu gra się odpala, ale również potrafi się wysypać w trakcie, Na 980ti i 3770k w 1440p mam minimalnie 45fps, maks 80-90fps, więc bardzo nierówno. W garażu np przeglądanie felg strasznie muli i po chwili wywala gre. Dobrze, że mam XO to mogę spokojnie poczekać aż naprawią wersję PC. Jeżeli ktoś ma tylko pieca to bym poczekał z kupnem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Dzięki za info. Na razie większość recenzji to wersje konsolowe, a ciekawi mnie jak wyglądają sprawy na PC. A sprawdzałeś może różnice DX11 vs DX12? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Nie ma wyboru DX11-12, G-Sync działa, klatki można odblokować, wygląda lepiej niż na Xbox, ale bardzo mocno się sypie i jest to ogólnie znany problem z tego co widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Jakiego PC potrzeba do Forza Horizon 3 w 1080p60? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Trochę przerażające skalowanie GPU i CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Nie wiem skąd taki pęd za Ultra, które wizualnie prawie nic nie daje. Jakby w ogóle nie dali takiego trybu, to byłyby same zachwyty jak płynnie działa na wysokich. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Nie wiem skąd taki pęd za Ultra, które wizualnie prawie nic nie daje. Jakby w ogóle nie dali takiego trybu, to byłyby same zachwyty jak płynnie działa na wysokich. Póki nie zobaczę mocnego porównania grafiki na różnych ustawieniach pęd za Ultra wychodzi z tego że masz Titan X który nie radzi sobie z MSAA w 4K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Bo gra ma takie DRM co cały czas deszyfruje pliki gry i to ubija CPU stąd dropy fps itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Kolejny raz DRM? Bez kitu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Wystarczy poczytać w necie, procki typu i5 dostają mocno po [gluteus maximus] dzięki temu DRM a na prockach 4/8 czyli i7 i Xeon jest dużo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Kurde ciężko grac w FHD na high z moim kompem. Niby osiąga te 60fps, ale przy dropach do 30 czuje się jak by było z 10fps, nie da się sterować autem. Na vsync off jest lepiej, ale menu tuningowania aut zamula. A pomijając te problemy to kompletnie nie mogę okiełznać furek na piaszczystych drogach, lata to jak chce i gdzie chce. Gram z wyłączoną kontrola trakcji w trybie symulacyjnym (cokolwiek to znaczy), na padzie X360 i staram się operować gazem :D Zresztą np. MX-5 z 6L V8 to i na asfalcie ciężko ogarnąć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...