Myszor23 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam. Potrzebuję karty graficznej pod AGP. Moja obecna Radeon 9200 się skończyła i potrzebuję inną na przetrzymanie. Pod koniec roku będzie nowy komputer ale do tego czasu stary jest mi potrzebny. Jaka karta będzie najlepsza pod owe złącze. Mój procesor to AMD Athlon XP 2000+, 1GB RAM a zasilacz to FSP, jego fotę daję w załączniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Kup byle co, najlepiej pasywne. O graniu i tak nie ma mowy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 w jakieś retro granie dlaczego nie, soldier of fortune czy fear jakoś pójdzie, zobacz radka X1650 PRO 512 mb z chłodzeniem ice-q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszor23 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Jak gry to Gothic i GTA San Andreas i NFS'y. Nie lepiej będzie geforce 7600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 jak GT to sumie czemu nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszor23 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 GT niebardzo bo są pod PCIE Express a ja mam AGP. Więc w grę wchodzi GS. A co z zasilaczem. Jego moc jest wystarczająca, to tylko 250W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 7600GT też są na złącze AGP . Z 7600GS szukaj wersji na pamięciach DDR3 , te na DDR2 są dużo wolniejsze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszor23 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 A co z zasilaczem? Nie jest za słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Da radę. Weź najtańsza pasywna do wyświetlania obrazu. Gry już przeszedłeś wiec nie ma sensu pakować więcej kasy w tak stara konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszor23 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Czyli co tego Geforce 7600gs nie opyla się kupować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu02 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Mogę Ci Geforce'a 5700 FX Zotaca, dać za darmo...Moja lokalizacja Poznań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...