Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Prawdopodobnie gdyby nie nazwa gry to nawet nie zwróciłbym na to uwagi. Ciekawi mnie jak w stosunku do pierwowzoru ( mówię pierwszych wersjach sprzed 20 lat ) ma się nadchodząca produkcja :) Pierwszy zwiastun z gry wygląda interesująco IMHO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoB Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Jutro najważniejsza premiera roku, a tu taka cisza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Może dla ciebie. Ta gra nie ma nic wspólnego z poprzednią poza tytułem. Kolejny skok na kasę. Edytowane 4 Maja 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoB Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Nie ma nic wspólnego, ale jest równie dobra, tylko inna. Przypomina pierwszego Half Life'a, Bioshock i System Shock 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Czytałeś opinie o demie z konsol? Jak bym był bardzo ostrożny. Prey na jego czekamy to ten: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Widziałem jakieś filmy z samonagrywającymi się osobnikami tudzież osobniczkami i podczas tego nagrywania operowały padem starając się grać w grę. Żenujące. :D Jak można w to grać padzikiem? Jedna z opinii mi się właśnie przypomniała. "dużo czytać trzeba by zagłębić się w fabułę", coś w ten deseń. ... A! Grafa słaba. Więc jak pomyślę, że niedawno z przyjemnością zagrałem w halo czy farcry i będąc po lekturze komentarzy dotyczących dema na konsole to mogę tylko spuścić przysłowiową zasłonę milczenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) lol Edytowane 12 Maja 2017 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Trajlery mają dobre i bardzo zachęcające. https://youtu.be/dg58vkG1bL0 Ludzie sobie chwalą, wielbią wręcz. ;) Edytowane 5 Czerwca 2017 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...