Dudus8 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, Posiadam taki o to PC: I5 4460 Corsair H80i Gt Intel HD 4600 Asus H97 Plus 2x 4gb DDR 3 1600 MHz 2x Samsung 850 Pro 256 GB Raid0 WD Blue 1TB Corsair CX 500M Zdaje sobie sprawę że jest to już dość stara konfiguracja, Zastanawiam się czy warto coś w niej zmodernizować? Komputer do WWW i multimediów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nic, moim zdaniem nawet za mocny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Potrzeba modernizacji zwykle wiąże się z brakiem mocy. Odczuwasz to w multimediach? I po co Ci raid0 na ssd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Po co kolejny temat o tym samym? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus8 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ok, czyli mówicie żeby nic nie ruszać..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak do WWW i multimediów to chyba oczywiste że nie. Chcesz wydać kasę to wymień chłodzenie na procesorze (masz w polecanych zestawach na naszym portalu.. Nowa obudowa (również w polecanych zestawach masz parę propozycji i cichszy zasilacz jeśli obecny jest dość głośny. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus8 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie odczuwam lagów itp, chociaż mam wrażenie że po aktualizacji AU do Windows 10 system chodzi wolniej nawet na mojej macierzy Raid. Myślałem że można by coś zmodernizować, żeby komputer nie odstawał jakoś od aktualnych maszyn..... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...