Skocz do zawartości
BENITO

Zasilacz dobry i tani.

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio spaliłem swojego "300" watowego codegena. Więc musiałem kupić jakiś inny. A, że kasy mało zapytałem na forum o Feel'a 300W z końcówkami do P4.

Koleś pokazał test i mówił, że bebechy FORTRONA ma. OK pomyślałem i kupiłem

cena 65 złociszy i..

regulacja obrotów wiatraka

napięcia nie schodzą poniżej 5 % wartości nominalnych.

Tam gdzie codegen grzał się jak farelka, ten jest ladwo ciepły (badałem Sandrą 2003 i Stability testem, pomiar przez MBM'a 5.3.3.0)

Serdecznie polecam.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foxconn-Deer ATX 400W ja mam taki zasilacz. Chodzi bardzo dobrze. Jest cichy. Dałem za niego 140 zł. Zamówiłem go w 4Maxie w Katowicach. Po miesiącu dopiero go dostałem a zamówiłem kurierem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam fortona 250 GTA, dałem 35zł + wysyłka 8 zeta ale ciągnie mój komp ża codegen 300W grzał się na duronie 800

na tym co mam teraz to by zdechł dawno, pewnie razem z mobo.

ryzykant

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam fortona 250 GTA, dałem 35zł + wysyłka 8 zeta ale ciągnie mój komp ża codegen 300W grzał się na duronie 800

na tym co mam teraz to by zdechł dawno, pewnie razem z mobo.

ryzykant

to co w podpisie jachalo na 230w FSP i napiecia mial lepsze i stabilniejsze niz na Ś.P. Codegen 300W i nowkach DEER 300W i MEGABAJT 350W.

obecnie mam FSP300W i jest zajebisty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten foxconn deer 400W jest wporzadku chcesz to jest jeszcze Feel 300W ESP-300ATXSP4 ver. 2.03 PFC z bebechami fortrona pono swietnie sie spisuje gadalem z kilkoma osobami na ten temat i nikt nie na niego nie nazekal zreszta masz tutaj linka do testu

a tu spojrz do jakiego ja wniosku doszedlem :D :D

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=363...ht=foxconn+deer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...