SharK1337 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Witam, tak jak w tytule, lepiej kupić: 2x MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING X 4GB GDDR5czy 1x MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB GDDR5 Procek: i7-6700K, sprzęt ma służyć do wymagających gier ;) Edytowane 8 Listopada 2016 przez SharK1337 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Jak chcesz grać w wymagające gry na tym kompie to zbuduj go porządnie - tzn. celuj w lepsza kartę niż GTX1060 . Zresztą GTX1050Ti nie działa w SLI . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 1x GTX 1070 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Jak chcesz grać w wymagające gry na tym kompie to zbuduj go porządnie - tzn. celuj w lepsza kartę niż GTX1060 . Zresztą GTX1050Ti nie działa w SLI . Otóż to, miałem właśnie to samo napisać. Niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 Albo jestem debilem albo o czymś nie wiem Full Specs NVIDIA SLI® Ready - NO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ezzyk Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Cóż taniej i lepiej kupić jednego gtx- 1060 lecz trzeba zauważyć że te karty graficzne są używane do kopalni kryptowalut przez co są bardzo niedostępne. Też się nad tym zastanawiałem bo również składam kompa lecz muszę użyć dwóch gtx 1050 ti , ponieważ na każdej stronie gtx 1060 jest wyprzedany, ale co do procesora zastanowił bym się nad tym intelem, bo ja zastosuje AMD Ryzen 5 za 900 zł. A posiada on 8 rdzeni i 12 wątków, więc w tej cenie jest najlepszym rozwiązaniem. Ale wracając do karty graficznej to gtx 1060 lepszy, lecz obaj zmuszeni jesteśmy zakupić 2x gtx 1050 ti. Chociaż radzę sprawdzić jeszcze gtx 960. Pamiętaj niech nie zniechęci cię niższy numerek bo nie o to chodzi. aktualnie jestem w 2 klasie technikum informatycznego, więc możesz mi zaufać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Też jesteś górnikiem wykopując ten temat, do tego słaby troling. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...