vionus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, Złożyłem sobie taką maszynę w morelach jak na załączonym obrazku. (łącznie 2842,77 zł) Pytanie czy byście coś zmieniali i dlaczego? Czy zasilacz uciągnie wszystko? Obudowy preferowałbym Zalmana gdyż poprostu mi się podobają. Komputer głównie do gier nie mających hiper wymagań (FIFA 17, HOTS, CS:GO), fajnie byłoby też ograć Wiedźmina 3 czy Tekkena 7. Monitor '22 1980x1080, czasami grając w fifę podpinałbym pod TV '39 FHD Edytowane 7 Czerwca 2017 przez vionus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dodaj jakieś chłodzenie do procesora i powinno być OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vionus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mogę prosić o propozycję wraz z linkiem do moreli? W wersji BOX także nie ma chłodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Fortis 3 HE1425 v2 W wersji BOX jest chłodzenie, ale raczej bez porównania do Fortisa. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez neoHannibal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tyle że w koszyku masz wersę OEM a nie BOX , brak chłodzenia i 12 m-cy gwary . Dodatkowe chłodzenie np. SPC Fera 3 za 99 zł ew. tańszy Spartan 3 za 59 zł 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vionus Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dzięki za propozycje. Zdecydowałem się na dokupienie Spartana 3- ograniczony budżet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Póki co nie poczujesz różnicy pomiędzy 16GB, a 8GB Zamiast tego dołóż do 1060. Tutaj masz porównanie w grach https://www.purepc.pl/karty_graficzne/inno3d_geforce_gtx_1050_ti_twinx2_maly_pascal_ale_wariat?page=0,14 Zawsze możesz kupić 8GB w jednej kości żeby mieć możliwość rozbudowy ale będzie mniej wydajna niż w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vionus Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dzięki, ale już zamówione. 1050ti starczy mi z nawiązką do moich wymagań w porównaniu z tym co mam teraz (R7 250). Może w przyszłości jak wyjdą nowe serie kart to będzie podmianka na coś lepszego. Przyszłościowo: Martwi mnie trochę chłodzenie, czy nie trzeba będzie dokupowywać jeszcze czegoś do obudowy. Poza napędem i dyskiem hdd przełożonych ze starej jednostki wciąż mam wrażenie że o czymś zapomniałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Szkoda. Masz pastę do nałożenia coolera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vionus Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wybrałem w koszyku opcję ze złożeniem zestawu z chłodzeniem (za 1zł- kod rabatowy purepc), to chyba mi złożą całość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...