RexTyran Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 WitamDziś dokonałem dość dużo ważących aktualizacji systemu windows 10 ( jesiennych) po uruchomieniu PC zorientowałem się że GeForce Experience nie wyświetla zawartości oprogramowania w zamian ukazuje ciemne tło.. kursor myszki jednak wyczuwa w tym oknie opcje do wybrania, ale ich nie widać.wina nie leży chyba jednak po stronie oprogramowania bo celowo odinstalowałem je i ponownie pobralem ze strony oficjalnej nvidia i nadal to samo , ma ktoś jakieś pomysły na rozwiazanie problemu ? a tak swoją drogą to ta aktualizacja dość dziwna że stworzyła folder jako stary system gotowy do usuniecia ktora zajmuje 8 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RexTyran Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 ok naprawiłem sobie wariaciki jeżeli ktoś ma podobny program to rozwiązanie : 1) zamknij wszystkie działające aplikacje, które obsługują nvidię w menedżerze zadań (wszystko, co mówi Nvidia) 2) przejdź do programu "C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation" i ręcznie usuń folder (jezeli bedziesz mial problem z usunieciem folderu to zmien mu nazwe i zresetuj pc3) zainstaluj swieza instalke ze strony nvidiai to na tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sonic Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2018 U mnie niestety nie zadziałało usunąłem foldery odinstalowałem wszystko wyczyściłem rejestr i dalej to samo. Po reinstalacji pierwsze włączenie działa normalnie. Zawartość jest wyświetlana. Później próba włączenia skutkuje czarnym oknem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...