SaintInside Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Mam Nokie 7 Plus. Przez przypadek wyrazilem zgode na zainstalowanie aktualizacji do A 9 Pie.... Jest sposob na powrot do 8? Nie wiem jakie Oni super funkcje dodali, no bo skad mam to wiedziec? Zadne info o nowosciach I ich sposobie wykorzystania sie nie wyswietlilo. Wiem natomiast co sie zepsulo.... Nie podobaja mi sie kolorowe srakowate ikonki, dziwne hamskie ikony rozwijane od gory, zmiany w regulacji glosnosci - zapomniano o ergonomii I funckjonalnosci dramat, zeby regulowac dzwonki multimedia otwiera sie osobne okno... Lista otwartych aplikacji przewija sie poziomo!!!! Okno po oknie, a nie kaskadowo w pionie Jak kiedys... Zabijanie aplikacji pojedynczo w tempie zolwia.... Clear all jest po przesunieciu wszystkiego w prawo co trwa wieki.... I nie potrafie wyswietlic dwoch aplikacji jednoczesnie na ekranie Jak kiedys.... Zegarek na gornej belce jest po lewej stronie!!! Cale te zmiany w UI mi nie pasuja. Dramat I wizualny I ergonomii. Blagam pomozcie bo w skrajnej rozpaczy jestem!!! Edytowane 6 Listopada 2018 przez SaintInside Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 Chcesz zostać na nie wspieranej wersji systemu i zrezygnować z nowszych aktualizacji zabezpieczeń? Na XDA znajdziesz sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie wiem czy da się zrobić prosty downgrade OS bez utraty wszystkiego . Jak koniecznie chcesz wrócić do Oreo to pomoże wgranie na nowo oryginalnego romu z Androidem 8.x . Instrukcje jak to zrobić masz choćby na wspomnianym XDA , znajdziesz je też na stronach / forach poświęconych temu modelowi . Ale pamiętaj , wgranie na nowo romu oznacza pozbycie się całej zawartości komórki , w zasadzie przypomnina to pod tym względem Hard Reset komórki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...