xxxppwxxx Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Witam! Ostatnimi czasy zastanawiałem się nad zmianą blaszaka na nowszą jednostkę, głównie opierającą się na dobranych przeze mnie podzespołach, ponieważ jak wiadomo marketowe składaki to jakiś kiepski żart. Gdzie waszym zdaniem mogę najkorzystniej wziąć komputer, a raczej części na raty? Głównie chodzi mi o ceny podzespołów i oprocentowanie kredytu. W głowie świta mi kilka sklepów internetowych, lecz jestem ciekaw waszych opinii i doświadczeń. Edytowane 25 Listopada 2018 przez xxxppwxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Tam gdzie są raty 0%. Inaczej nie ma mowy o opłacalności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 W x-kom co jakiś czas jest promka z ratami 0%. W marketach zwykłych może będą takie raty, ale ceny są tam zazwyczaj większe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashanen Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Obecnie allegro ma świetną promocję na raty. Nazywa się raty od.Nowa. Możesz kupować od wielu sprzedawców i 0%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Proponuje w Sferis na Allegro.Aktualnie mają jakąś promo w ratach ale sam musisz zerknąć czy to opłacalny zakup.I mówię o gotowcach oczywiście.Taki przykład. https://allegro.pl/komputer-actina-ryzen-5-2600-rx570-16gb-1tb-ssd240-i7647168318.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...