millor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 np dla widowsa i wdedy to do Faq sterowniki i tak dalej bo mnie to już szlak z tym trafił a wszczególności z dx9.0a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Kolejność ma znaczenie tylko na niektórych konfiguracjach więc pisanie czegoś takiego nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 faq.by.pit 1)zbieramy wszystkie plytki z winda i z potrzebnymi sterownikami 2) instalujemy winde 3) instalujemy sterowniki na pale w losowej kolejnosci 4) dziala ;] until(dziala){ zmien_kolejnosc; } Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Sobie wszystko najpierw ladnie piknie poinstaluj, zrob obraz dysku ghostem a potem jak bedziesz chcial formatowac to tylko wgrywasz obraz i nic nie musisz robic. Fajnie co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Wazne jest, by najpierw zainstalowac stery do grafiki, a dopiero potem VIA 4in1 (dla posiadaczy plyt na chipsetach VIA) A DX9.0 (8.0...) na koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 I JUŻ PLECIESZ BO PRZED STERAMI MUSISZ ZAINSTALOWAĆ DIRECT A PRZED DIRECTEM SP I VIA 4IN1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To ja może swoją propozycje podam :) : 1) zakup orginalnego systemu (wiadomo na forum nie popieramy piractwa) :wink: 2) przygotwanie partycji i instalacja systemu 3) Service Packi 4) Sterowniki (IDE, dźwięk, grafika itd.) 5) DirectX 6) Optymalizacja systemu, w zależności od zastosowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Kolejność!! Czasamin na starszych komputerach (takich typu celeron 400 i najnowższych) zdarzało mi się, że jak wgrałem w innej kolejnoci niż poniżej sterowniki to zazwyczaj był albo błąd z muzyczną kartą, albo z modeme, alb jeszcze tam z czymś innym. Najlepiej. Windosa zainstalować. Teraz karta graficzna Sterownik monitora Karta muzyczna Modem Kontroler dysku twadego Teraz inf płyty głównej!! (mam Via, więc i tak nic raczej nie polepszy)!! No chyba, że masz dziwną płytę i win Ci nie wykrywa np. Cd-romu, lyb dysku, wtedy stery Płyty na samym początku!! Jeżeli jest błąd, to odinstalować modem, następnie karte muzyczną!! i teraz modem, a później karte muzyczną. Nie pomoaga, wyciągnąć muzyczną i zainstalować sam modem!! teraz można pozostałe urządzenia instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale ja nie mogę zaistalować grafy kiedy nie mam directX a jak już poistaluje to colin wychodzi po białym polu (czasami samotot się pokażę ta białyum polu i kaplica ) mam vsync on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...