amdek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Czy jest jakas mozliwosc zmiany nicka ???? W profilu za nic sie ni da :( !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ta tez juz probowalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Przeczytac archiwum tego forum. Pisalem o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Heh marco nie wiem czy looknales na ilosc swoich postow ??!! A ja na zlosc mam modem i nie bardzo moge znalezc temat z toba w ktorym jest mowa o "zmiana", "nick, "nik". Wiec moze z łaski swojej powtorzysz sie jeszcze raz ??!! Bylbym wdzieczny !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 amdek nei ma takiej mozliwosci bo gdybym to np. ja zmienił sobie nick i emblemat.. to wiekszosc by mnie nie kojarzyła z tych pieprszonym jackiem, rozumiesz? ;)Nicki sa zmieniane(chyab jeszce) ale pojedynczo przez admina. Jakies drobne poprawki w nazwie. Nie był bym pewnien czy zmieni tobie marco czy lisek na jakis inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 tak jak mowi Jacek. Trzeba mnie przekupic dobrze sie tlumaczac dlaczego i po co ;) Chyba ze naprawde zrobie serwis SMS i bedzie automagiczna zmiana za jedyne 9 PLN + VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 tak jak mowi Jacek. Trzeba mnie przekupic dobrze sie tlumaczac dlaczego i po co ;) Chyba ze naprawde zrobie serwis SMS i bedzie automagiczna zmiana za jedyne 9 PLN + VAT to byl by niezly pomysl i skonczyly by sie durne pytania o to. Jak ktos sie rejstruje to chyba wie jak chce byc widoczny :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 eh ja nei jestem za zmiana nicków, chyba zeby zrobić tak aby ludzie pozniej kojarzyli z właściwa osobą.. ale było by to raczej trudne ;) Tez na pocatku chciałem zmienic nick ale niestety pozostał po moim głupim imieniu :) Przynajmniej go pamietam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ee chcialbym zeby ktorys z moderatorow (ew adminow, np. marcoo :D) zmienil mi nicka na phantom. Mam conajmniej do tego kilka powodow :D, jednym z nich jest to ze kiedys wybralem sobie ksywke dreamer ale na forum byla juz zajeta, a chcialem szybko sie zarejstrowac bo mialem kilka pytan (na drugi dzien juz probowalem zmienic nick :/) i wybralem ta co widzie ktora mnie totalnie wkurza :? , ciezko ja sie pisze, a na forum nie jestem nikim waznym zeby ktos szukal moich starych postow ;). Pls!.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ee chcialbym zeby ktorys z moderatorow (ew adminow, np. marcoo :D) zmienil mi nicka na phantom. Mam conajmniej do tego kilka powodow :D, jednym z nich jest to ze kiedys wybralem sobie ksywke dreamer ale na forum byla juz zajeta, a chcialem szybko sie zarejstrowac bo mialem kilka pytan (na drugi dzien juz probowalem zmienic nick :/) i wybralem ta co widzie ktora mnie totalnie wkurza :? , ciezko ja sie pisze, a na forum nie jestem nikim waznym zeby ktos szukal moich starych postow ;). Pls!.. :Dskoro twierdzisz ze nie jestes taki wazny to poprostu sie zarejestruj jako nowy user, i tak nie widac ile juz masz postow wiec nic na tym nie stracisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ee chcialbym zeby ktorys z moderatorow (ew adminow, np. marcoo :D) zmienil mi nicka na phantom. Mam conajmniej do tego kilka powodow :D, jednym z nich jest to ze kiedys wybralem sobie ksywke dreamer ale na forum byla juz zajeta, a chcialem szybko sie zarejstrowac bo mialem kilka pytan (na drugi dzien juz probowalem zmienic nick :/) i wybralem ta co widzie ktora mnie totalnie wkurza :? , ciezko ja sie pisze, a na forum nie jestem nikim waznym zeby ktos szukal moich starych postow ;). Pls!.. :Dskoro twierdzisz ze nie jestes taki wazny to poprostu sie zarejestruj jako nowy user, i tak nie widac ile juz masz postow wiec nic na tym nie stracisz :D tak ale musialbym zakladac nowy email bo baza danych rozpoznaje ktore emaile sa juz w niej zapisane takze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ee chcialbym zeby ktorys z moderatorow (ew adminow, np. marcoo :D) zmienil mi nicka na phantom. Mam conajmniej do tego kilka powodow :D, jednym z nich jest to ze kiedys wybralem sobie ksywke dreamer ale na forum byla juz zajeta, a chcialem szybko sie zarejstrowac bo mialem kilka pytan (na drugi dzien juz probowalem zmienic nick :/) i wybralem ta co widzie ktora mnie totalnie wkurza :? , ciezko ja sie pisze, a na forum nie jestem nikim waznym zeby ktos szukal moich starych postow ;). Pls!.. :Dskoro twierdzisz ze nie jestes taki wazny to poprostu sie zarejestruj jako nowy user, i tak nie widac ile juz masz postow wiec nic na tym nie stracisz :D tak ale musialbym zakladac nowy email bo baza danych rozpoznaje ktore emaile sa juz w niej zapisane takze :/ to zmien na tym koncie ktorym teraz jestes w profilu mail na inny (pierwszy lepszy, nie musi koniecznie istniec), a potem sie zarejestruj na twojego maila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jeszcze baza danych padnie przezemnie jak sie zarejestruje jeszcze raz :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jeszcze baza danych padnie przezemnie jak sie zarejestruje jeszcze raz :o :lol: watpie :wink: zmien maila zarejestruj sie i po klopocie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a admini to od czego sa :D, musi im ktory zycie zatruwac :o, rejestrowac sie od nowa nie bede i juz :D (no moze w ostatecznosci :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 No fakt. Śpieszyłes sie przy rejestracji i akurat musiałes wybrac taka porabana nazwe(cyferki...) ps. moge miec ksywe "cesiek"? ;) albo zdzichu, boguś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 No fakt. Śpieszyłes sie przy rejestracji i akurat musiałes wybrac taka porabana nazwe(cyferki...) ps. moge miec ksywe "cesiek"? ;) albo zdzichu, boguś ;) Nie wolalbys : czesław ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...