BLANTMEN Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Poszukuję piosenki techno. Niestety nie pamietam dokładnie tytułu :cry: Wiem że było to coś w rodzaju "fuck you all" albo "fucked up" ... Najgorsze jest to ze nie potrafie tego sprecyzować. Może znajdzie się ktoś, kto się połapie i poda mi dokładny tytuł i/albo wykonawce. Pleeeeeeezeeeee ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja szukam muzyki z nowej reklamy Ery (ST55) i piosenki Marino Marini - Nie płacz kiedy odjadę (na kazie nie ssa mi jej).Pozdrawiam.TIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 http://www.imdb.com/title/tt0276919 Dogville.2003.FS.LiMiTED.DVDRip.XviD-RiVER (2 cd) poza oryginalnymi angielskimi napisami nie ma innych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 R4DOS - ten kawalek z reklamy ery (st-55) skomponowal niejaki Thomas Langball,niestety nie moge znalezc ani jednego jego kawalka,a co gorsza nawet informacji o takim gosciu.Jednakze co do wiarygodnosci tego co napisalem to dam sobie glowe uciac ze chodzi o Thomas-a Langball-a,poniewaz ta reklame robila moja siostra,a wiec mam informajce z pierwszej reki.Moze ktos slyszal o tym gosciu albo ma jego plyte/y ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a ja chcialbym sie dowiedziec ;] jak sie nazywa utwor ten z reklamy majtek :] top sekret? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Tytol piosenki z film formuła ktory lecial w klubie, taka techniawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wie ktos moze co to za muza leci na poczatku filmu Freddy vs Jason. chodzi o moment w ktorym na poczatku pojawia sie tytol filmu. leci wtedy taka mocna muza, co to za kawalek??? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 PILNE!!!! (jak każde :D) Epsilon Płyta nr1 Wiecie skąd moge zassać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 The Grey Zone ktos wie skad to sciagnac ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Dla wszystkich utrapionych przez reklamę TOP SECRET podaję wokalistkę, tytuł, a nawet album 8) Reni Jusis It's not enough Trans Misja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Szukam piosenki z programu Europa da się lubić pt. Europo witaj nas 8) nie pytajcie dlaczego :P Bardzo pilne :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Od dłuższego czasu szukam po www tłumaczeń tekstów Behemoth'a na goglach spędzilem juz troche czasu ale nic takiego nie znalazłem jeśli by ktoś posiadał takie teksty na kompie to prosił bym o adres www lub niech śle na maila cyrano666@wp.pl z gory dzieki SZUKAM TEKSTÓW PO POLSKU jeszcze raz dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 http://www.olsza.krakow.pl/~deczklav/coto.WMV Co to za utwoor w tle :?: :? :roll: :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Witam, szukam mp3 Sheryl Crow - Knocking On Heavens Door. Była ona śpiewana przez Guns N' Roses i Boba Dylana. ps. jest ona często grana na antenie RMF FM. Piszcie na priv... HELP sheryl crow czy avril lavagne czy cos kolo tego?? bo to ostatnio jest grane na antenie RMF'ki tzn ostatnio jakies 2 miechy temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 potzrebuje muzyki z reklamowki peugota (nie wiem jak to sie pisze) 206 (chyba) co talib taki przerabia samochud, a potem jedzie tym samochodem w nocy i tam taka muzyczka w tle leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 eeeee jak sie zwie piosenka Kasi Klich ,ktora ostatnio zapina na mtv i vivie :) nie ta o psie ogrodnika .... slowa to ... karmazuynu smak ciagle w ustach ciagle mam ... sjakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wie ktos co to jest : www.grucela.piwko.pl/06.gif *rozszezenie GIF zmienic na MP3. najlepiej jakby mi ktos podal tytul wykonawce i plyte.. z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Szukam polskich napisów do filmu Counter-Strike Attack on the Queen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::Dj Ventyl:::.. Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 muzyka z reklamy C+ to energy 52 - cafe del mar, przynajmniej ta piosenka leci w reklamach radiowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::Dj Ventyl:::.. Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Skad wytrzasnac cala plytke Bennego Bennassiego (pokochalem ta muzyke) ... Wielkie dzieki.Jesli jeszcze nie masz tej płytki to sie zgłoś do mnie (djventyl@o2.pl) mam całą alt preset standard -q 2 (własna robota w eac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a ja poszukuje takiego kawałku nie znam tytułu ale leci to jakoś tak don't you want somebody to love don't you ever need somebody to love na teledysku jest biba nad basenem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 potzrebuje muzyki z reklamowki peugota (nie wiem jak to sie pisze) 206 (chyba) co talib taki przerabia samochud, a potem jedzie tym samochodem w nocy i tam taka muzyczka w tle leci Raja Mustaq - The Sculptor (peugeot206).mp3 Wydaje mi sie ze chodzi Ci o ten utwor. I jeszcze druga sprawa, piosenka z reklamy Topsecret, http://212.51.214.35/filmy/topsecretmix.mp3 <- Link ze strony Topsecret z dzialu "Filmy i muzyka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokół Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Groove Coverage - Poison!!!! wersja taka jak w radiu. Ma ktoś?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Bonnie Tyler - I Need A Hero ofc wersja typu "umpa-umpa" czyli mix. Niestety nie można na Kazza i jej podobnym znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::Dj Ventyl:::.. Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja poszukuje takiego kawałku nie znam tytułu ale leci to jakoś tak don't you want somebody to love don't you ever need somebody to love na teledysku jest biba nad basenem BOOGIE PIMPS - SOMEBODY TO LOVE (SALT SHAKER EDIT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja poszukuje takiego kawałku nie znam tytułu ale leci to jakoś tak don't you want somebody to love don't you ever need somebody to love na teledysku jest biba nad basenem BOOGIE PIMPS - SOMEBODY TO LOVE (SALT SHAKER EDIT) jesteś moim bogiem niech ci bozia w dziewczynach wynagrodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Pewnie mnie wysmiejecie, ale szukam juz pewnego kawalka przez kilka lat :) Kiedys podczas transmisji ligi mistrzow w tvp2 (chyba) w przerwach miedzy meczami, czasami wyswietlany byl krotki spot na temat ofiar min ladowych. Interesuje mnie podklad muzyczny. To samo lecialo kiedys na cartoon network podczas reklamy laboratorium dextera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Witam szukam mp3 Tadeusza Nalepy - "Modlitwa". Szukałem na Kaziee, lecz tam znalazłem wersję live. ps. lecz tak naprawdę wszystkie mnie interesują.... - piszcie na priv albo mail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 potzrebuje muzyki z reklamowki peugota (nie wiem jak to sie pisze) 206 (chyba) co talib taki przerabia samochud, a potem jedzie tym samochodem w nocy i tam taka muzyczka w tle leci Raja Mustaq - The Sculptor (peugeot206).mp3 Wydaje mi sie ze chodzi Ci o ten utwor. (...) To chyba nie to, a nie przypadkiem Husan feat. Bhangra Knights - Husan. Jest tego w chu*** na Kazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 szukam muzyki która leci na końcu gry pax payne 2 tytuł lub co kolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...