Ghazi Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Szukam starej piosenki BANIA U CYGANA na googlach znajduje tylko jakies podroby. www.zero.home.pl Masz gratisowo jeszcze 2 utworki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 .....Bania u cygana....od groma tego jest na kazie .... ....mógłbym przesłąc ale to waży ponad 4.6mg a upload mam kiepski ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 szukam tytulu i wykonawcy piosenki, ktora leci w reklamie Renault Scenic :!: Prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 szukam utworu z reklamy idea'i ... [tej co wychodzi jakaś babka z wierzowca i spotyka się z drugą babką, później jest coś o pustyni z facetem i babką itd... ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Szukam dzwonka do telefonu, konkretnie chodzi mi o muzyczkę którą miał jeden z aktorów w swoim telefonie w filmie "Hollywood Homicide", na polskie przetłumaczyli "Wydział zabójstw". Bardzo harakterystyczna melodyjka, moja kobieta się uparła a ja nie pamiętam kto to grał. Może komuś także przypadła do gustu. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Poszukuję patcha do Street Legal Racing: Redline z wer. 2.0 do 2.2. Znalazłem tylko na 1 płatnym serwierze :/ Ew. plik, który naprawi błąd w wersji 2.0 - po prostu kłopot z odczytem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tu chyba wszyscy tylko szukają a nik nie odpowiada na posty :( :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Clip idzie że jakaś "laska" wsypuje proszek do wanny, później wchodzi jej chłop i rozpuszcza sie. Ktoś wie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 NIe iwem jak to leci , ale jesli ktos ogladal BAR to powinien wiedziec: Piosenka Liroya: ona bylo po piosence Hello , Szło cos w tym stylu "Sasiedzi wala wala do drzwi" - i byl taki zajebisty refren - wszystko kobieta spiewała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 poszukuje ( jak chyba większość tu ) pewnej piosenki, wystarczy mi wykonawca i tytul ( bo tego wlasnie niewiem). Tekst tej piosenki: BO MŁODOŚĆ MUSI WIEDZIEĆ OTYM ŻE. Z góry THX Dziekuje za pomoz jush sam sie dowiedzialem coto za utworek. Jak ktoś by się interesował jest to Golden Live- 24.11.1996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 :!: :!: :!: Poszukuje piosenke zespołu Queen - wolny kawałek, jest w niej zarabista wstawka z gitarą. Pamietam jeszcze teledysk, widac było na nim jezioro [chyba przed zachodem słońca] i pływajace łabedzie. Wszystko sie działo prawdopodobnie w zimie.W refrenie czesto pojawia sie slowo "marzyc". W zime w radiu to czasami leci. :!: :!: :!: Prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 NIe iwem jak to leci , ale jesli ktos ogladal BAR to powinien wiedziec: Piosenka Liroya: ona bylo po piosence Hello , Szło cos w tym stylu "Sasiedzi wala wala do drzwi" - i byl taki zapupisty refren - wszystko kobieta spiewała To może szło tak? "Zrób więc prywatke jakiej nie przeżył nikt, niech sąsiedzi walą, walą, walą do drzwi" Ale to Liroy śpiewa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 NIe iwem jak to leci , ale jesli ktos ogladal BAR to powinien wiedziec: Piosenka Liroya: ona bylo po piosence Hello , Szło cos w tym stylu "Sasiedzi wala wala do drzwi" - i byl taki zapupisty refren - wszystko kobieta spiewała To może szło tak? "Zrób więc prywatke jakiej nie przeżył nikt, niech sąsiedzi walą, walą, walą do drzwi" Ale to Liroy śpiewa?? Juz znalazłem Liroy - impreza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 No kutwa tu chyba nikt nie patrzy co ludzie szukaja :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 :!: :!: :!: Poszukuje piosenke zespołu Queen - wolny kawałek, jest w niej zarabista wstawka z gitarą. Pamietam jeszcze teledysk, widac było na nim jezioro [chyba przed zachodem słońca] i pływajace łabedzie. Wszystko sie działo prawdopodobnie w zimie.W refrenie czesto pojawia sie slowo "marzyc". W zime w radiu to czasami leci. :!: :!: :!: Prosze o szybka odpowiedz. To pewnie któryś z tych kawałkow : Innuendo-jak nie to , to i tak z zaj.... :) wstawka gitarową Heaven - może to ????????????? Fajnie jest sobie powrócić do muzy która sie słuchało jak sie było 7 latkiem :) potem przyszedł Liroy:), 2pac , Mayday ,Marco Bailey , Felix da hasue cat -sweet seduction in the magazine ............. :twisted: :twisted: :twisted: Pozdrawiam , mam nadzieje że pomogłem!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Bardzo pomogłeś :] Teraz tak, kiedyś, dawno, dawno temu Queen miał clip, czarno biały. Co jakiś pociąg w kosmosie leciał, i na księżycu wylądował. Chodzi mi to po głowie już od 3 dni. Może ktoś wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 GSI jak to bedzie to...to browca odemnie dostajesz :D UPADE To chyba nie to.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Bardzo pomogłeś :] Teraz tak, kiedyś, dawno, dawno temu Queen miał clip, czarno biały. Co jakiś pociąg w kosmosie leciał, i na księżycu wylądował. Chodzi mi to po głowie już od 3 dni. Może ktoś wie?? hmm moze "radio gaga" ? byly tam wstawki z metropolis (staaary futurystyczny film, czarno bialy oczywiscie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 :!: :!: :!: Poszukuje piosenke zespołu Queen - wolny kawałek, jest w niej zarabista wstawka z gitarą. Pamietam jeszcze teledysk, widac było na nim jezioro [chyba przed zachodem słońca] i pływajace łabedzie. Wszystko sie działo prawdopodobnie w zimie.W refrenie czesto pojawia sie slowo "marzyc". W zime w radiu to czasami leci. :!: :!: :!: Prosze o szybka odpowiedz. To pewnie któryś z tych kawałkow : Innuendo-jak nie to , to i tak z zaj.... :) wstawka gitarową Heaven - może to ????????????? Fajnie jest sobie powrócić do muzy która sie słuchało jak sie było 7 latkiem :) potem przyszedł Liroy:), 2pac , Mayday ,Marco Bailey , Felix da hasue cat -sweet seduction in the magazine ............. :twisted: :twisted: :twisted: Pozdrawiam , mam nadzieje że pomogłem!!!!!!!!!!!! To jednak nie to. TO jest jeszcze wolniejsze od queen - MAde it haven. KUrde no nie wiem jak wam to wytlumaczyc. Taki hórek spiewa " Dreamin" a potem spiewa gostek z queen'u, potem znowu hórek spiewa "Dreaming" i gostek a potem jest solo z gitara. Ten kawałek jest bardzo wolniasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Hem a znalazleś Innuendo - Bo to zje...sty kawałek Szukam dalej w swojej płytotece (100 płyt mp3) :) Ale jak mówisz że to było jezioro , to pamietam taki jeden teledysk co własnie dział sie nad jeziorem a tekst był wypisywany na dole (cos jak karaoke) . Pamietam że to na bank było z nowszych płyt Freddiego bo pojawiło sie w 1994 na MTV dopiero po jego śmierci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM :)))))) HURRRRRRRRRAAAAAA UDAŁO SIE :) Na bank to jest to !!!!!!!!!!!!!!!!!! QUEEN - "A Winter's Tale" Miłego zasysania patrzyłem na kaze iiiiiiii .... :twisted: i jest 17 userów :) Pozdrawiam "I want to break free........... " :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 juz zasysam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho3 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Poszukuje polskich napisów do fimu :arrow: W matni (tyt. org. Brokedown Palace) ver 640x304 624Mb oraz ponawiam prosbe o polskie napisy do filmu :arrow: Ministanci (tyt. org. The Dangerous Lives Of Altar Boys) 544x304 700Mb !!! Nigdzie nie moge tego znalezc :( Będe bardzo wdzieczny za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 GSI >> kutwa nie idzie ani z Kazz-y ani z I-mesha , Szukalem wszedzie tego, (google.pl) nie moge tego sciagnac, (obszukalem wsystkie ruskie strony gdzie niby tam to jest ale nie ma) heh macie moze ten kawałek Queen - A Winter's Tale Jak ktos ma moze by mi jakos udostepnił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Eno co ty gadasz !!!!!!!!!!!!!!!! Wpisujesz w kaza A Winter's tale zaznaczasz Audio . Dajesz search more do oporu , musi ci znalezc , mi znalazlo od kopa na starcie 17 źródeł!!!!! Ja pieprze sciaganie ze stronek ruskich gdzie jest w cholere okienek :( nie rajcuje mnie to . Mówie ci spróbuj przez kaze !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 GSI >> kutwa nie idzie ani z Kazz-y ani z I-mesha , Szukalem wszedzie tego, (google.pl) nie moge tego sciagnac, (obszukalem wsystkie ruskie strony gdzie niby tam to jest ale nie ma) heh macie moze ten kawałek Queen - A Winter's Tale Jak ktos ma moze by mi jakos udostepnił? Wskazówka odemnie : Utwór jest z albumu "Made in Heaven" Po tej wskazówce już nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem !!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytooss Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Szukam MP3 Dr No & Karola (Karolina Kozak, ta z MTV) Tego szukam (jeśli nie gra to kliknijcie w kropkę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Gdzie jest Nemo - a konkretniej polski dubbing moze byc w mp3 ale wolalbym AC3 bo mam tylko oryginalny (nie powiem fane ale jakto w bajkach pewnie polska wersja bedze za%$^@#a :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 szukam utworu z reklamy idea'i ... [tej co wychodzi jakaś babka z wierzowca i spotyka się z drugą babką, później jest coś o pustyni z facetem i babką itd... ] ma ktoś ten utwór?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 chlopaki jak sie powtarzam to sorry !! szukam podkladu z tej reklamy "zubr zyje w puszczy" (takie mruczenie wypasne :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...