poca Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Polska piosenka, facet śpiewa coś w stylu "jesteś ubrana w codzienność" czy jakoś tak. Cały clip jest chyba na pustyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 poszukuje tytulu muzyczki z reklamy mentosa jak te owce pomykaja na kosiarkach z gory wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja szukam tej piosenki albo samego tytułu .Chodzi o ta co leciała w reklamnie filmu "Męska gra" ,o tych futbolistach ,jakieś 3 tygodnie temu leciał na tvn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja szukam tej piosenki albo samego tytułu .Chodzi o ta co leciała w reklamnie filmu "Męska gra" ,o tych futbolistach ,jakieś 3 tygodnie temu leciał na tvnpewnie.chodzi.Ci.o."FATBOY.SLIM-Right.here,right.now" poszukuje tytulu muzyczki z reklamy mentosa jak te owce pomykaja na kosiarkach z gory wielkie dzieki :) ja.toze!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseses Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 poszukuje tytulu muzyczki z reklamy mentosa jak te owce pomykaja na kosiarkach z gory wielkie dzieki :) ja.toze!!! 8) Clinic - D.P. (jesli ciezko bedzie Wam dostac to zapraszam na priv) btw; szukam napisow do Good morning Vietnam. anyone? Piosenka z reklamy firmy SWATCH ... o dotyku ... wszyscy na rozne sposoby sie dotykaja :-) a na koncu pojawia sie jakis model zegarka Swatch Dotychczas widzialem tylko na MTV niemieckim, 2 POP i PL Jak ktoś poda wykonawce i tytul ... wygrywa ode mnie tapete :P pozdro Moze nie o dotyku, a oddechu - Midge Ure - Breathe? Poszukuje muzyczki z reklamy Algidy [ten elektroniczny kawałek] Za wszelkie odpowiedzi z góry thanks :wink: Safri Duo - Played alive (or smtg like that) Szukam pieśni, którą śpiewała dzisiaj Monika Brodka w Idolu [ ostatnia wokalistka ]. Smth like: 'I need love'[...]with somebody', w każdym razie coś z tymi słowami. Thx. Shola Ama - You might need somebody badz Whitney Houston - I want to dance with somebody? Z całej tej piosenki pamiętam text: lemon three Fool`s Garden - Lemon Tree? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Piosenka z reklamy firmy SWATCH ... o dotyku ... wszyscy na rozne sposoby sie dotykaja :-) a na koncu pojawia sie jakis model zegarka Swatch Dotychczas widzialem tylko na MTV niemieckim, 2 POP i PL Jak ktoś poda wykonawce i tytul ... wygrywa ode mnie tapete :P pozdro Moze nie o dotyku, a oddechu - Midge Ure - Breathe? yyy no niestety ... to nie ta piosenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Piosenka z "Jaska fasoli totalny kataklizm"(?), chodzi mi o utworek ktory lecial po tym jak on sie zgodzil zeby Jasek zostal, i potem jechali samochodem przez miasto i pokazywal wszystkicm srodkowy palec. Piosenka leci w czasie jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseses Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Randy Newman - I Love L.A. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 srekal34 za nieprzestrzeganie regulaminu w tym poscie zostal wyslany na wakacje reszte userow prosze o rozwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 szukam tytulu, artysty, zrodla tego kawalka, ktory lecial w reklamie str8 z gory dzieki, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Poszukuję kawałka, który leci na koniec (napisy) filmu "Event Horizon". W TV film miał tytuł "Ukryty Wymiar" (błędne tłumaczenie ;) ). Zdaje się że może to być coś Orbital'a. Dorwałem scieżkę dźwiękową z filmu, ale chyba nie było tam tego czego szukałem (mogła być niekompletna). Jesli ktos ma tytuł, lub cos co pomoże, prosze o info :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Poszukuję napisów do filmu "THX 1138" Acha i jeszcze "Sztorm" ("White Squall") Odpowiedzi tylko na mail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien_18 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 poszukuj piosenki z filmu "ROCKI" pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Poslucham bym se utworow wystepujacych w filmie AliG in Da House, zna ktos moze nazwy? Rozniez sprzydaly by mi sie napisy do rozszerzonej wersji LOTR:two towers np. BACKYARD DOG- BADDEST RUFFEST ANOTHER LEVEL - Freak Me BOOOOOOOOOYAKA - kazdy zna :-) General Levy - Incredible (Jungle Is Massive).mp3 Mam nadzieje że masz [dobry] głośnik bassowy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Robie prezentacje w Macromedia Director o rajdach WRC. Chcialem w tle puscic jakis utwor i najlepiej pasuje mi utwor ktory leci w telewizji Eurosport w programie WRC Rally Championship...Moze ktos zna wykonawce? Utwor jest zawsze na samym poczatku programu (Intro). Jezeli ktos ma namiar na ten kawalek to niech da znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 witam, moze ktos zna wykonawce/tytul tego utworu co leci w nowej reklamie cocacoli ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 witam, moze ktos zna wykonawce/tytul tego utworu co leci w nowej reklamie cocacoli ??Hehe, której reklamie? Dużo ich było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 witam, moze ktos zna wykonawce/tytul tego utworu co leci w nowej reklamie cocacoli ??Hehe, której reklamie? Dużo ich było tej nowej ^^ co teraz leci .. w klubie jakims krecona byla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Jesli chodzi o muzyke z trailerow czy reklam (itp.) to moze byc przydatne: http://adtunes.com/forums/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 nooooo SAM Sobie znalazłem :) :) :) Five For Fighting - "Something About You" O Dotyku_ podaje, jakby kogoś interesowała piosnka z tej reklamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 butterfly good butterfly high - takie dziwne rytmy - ktos to zna ? refren xsklada ise z tych slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 feel in the music - slowa z reklamy coca coli pomozcie znalesc wykonwace i tytul utworu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 wie ktoś jaki kawałek leci w czołówce Wideoteki dorosłego człowieka????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Witam poszukuje dla kumpla tych kawalkow z zespolu Ich Troje: Gwałt , Czas z płyty Intro ( pierwsza ich płyta ), Woalka, Koks, Do M, Gwiazdor, Nie ma czadu, Jugosławia, Jutro, "Nasz pierwszy raz, ostatni raz" z "Po piąte.. a niech gadają ". Jesli by ktos mial lub wiedzial skad mozna to dostac to nie wali na mojego meila: kolas@cyberk.net.pl Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ludzie poszukuje myzy z za szybkich za wściekłych. Jest to kawałek który leci na samuśeńkim początku filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien_18 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 czy ktos ma ten album albo chociaz jakies piosenki tego zespolu pozdro :) z gory dzieki:) moj numer gg 1863474 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Witam ! Poszukuje mp3 Eva Cassidy - Fields of Gold w przerobce do rumby. I innej muzyki tanecznej (cha-cha, jive, mambo itp). Jesli ktos cos to prosze na thunar@wp.pl POZDRAWIAM ! Update : Szukam remixu Life is life w wykonaniu Flashridera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Hoop - "Heat" Jak ktoś ma to baaardzo będę dźwięczny jeśli zgłosi się do mnie na prov i mi podeśle ten utworek :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Szukam teledysku Cher z Beavis'em i Butt-head'em. Tytul piosenki: I got you babe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 poszukuj piosenki z filmu "ROCKI" pozdro:) a jesteś pewien ze nie chodzi o film ROCKY ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...