ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Tia ;] Takie pieprzenie kotka za pomocą młotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 To jeden wielki absurd. Mi sie podoba tak jak jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A najbardziej debeściakowo to wygląda w operze jak wyłączy się fotki i przełączy strone w author mode /bez efektów/ :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 2) wszystkie style zawieraja zmienione grafiki z napisami w wstretnym jezyku angielskim. Na dodatek mili ludzie robiacy te style nie wpadli na pomysl dostarczenia PSD czy czegos innego z warstwami i informacjami o czcionkach co by to mozna bylo latwo przetlumaczyc Ja mam taki z polskimi napisami i wogole :) A powiedz o co chodzi z tymi PSD.. :? DEFENCE - mało widziałeś bo niemalze wiekszosc jest w subsilverze własnie ;) Paranoik - nigdy nie jest za pozno na pokemony! pamietaj! ;) Wiec baw sie i nei zwracaj na głupie komentarze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 PSD - plik Photoshopa taki program graficzny ;) Ma warstwy, informacje o czcionkach etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hm to miałem takie cos ale usunałem i zapisałem juz jako gotowy gif :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jak jest dobry gotowy GIF to gut. Poprostu przerobic PSD na polski to kwestia 30 sekund / plik przerobic GIFa na polski to parenascie minut a czasem godzin w poszukiwaniu ladnej czcionki. Zreszta ja sie na tym nie znam od tego mamy w firmie grafika on sie tam bawi pedzelkami, klonowaniem i innymi gumkami a ja i tak nic z tego nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Dlaczego mowie nie dla roznych tematow: 1) na biezacych jest sporo moich malych poprawek ktore musial bym wrzucac ponownie - jak szybka odpowiedz, hypercell czy te ladne mieniace sie linki na subsilverze ;)) no, kilka rzeczy trzeba dopisac 2) wszystkie style zawieraja zmienione grafiki z napisami w wstretnym jezyku angielskim. Na dodatek mili ludzie robiacy te style nie wpadli na pomysl dostarczenia PSD czy czegos innego z warstwami i informacjami o czcionkach co by to mozna bylo latwo przetlumaczycmi obojetne po jakiemu, ale jak musi byc po naszemu ;) to ok 3) jesli ktos dostarczy mi ladny styl (PRZETLUMACZONY) ma u mnie skrzynke mail nick@tweak.pl na dozywocie ;) [zaznaczam - samodzielnie przetlumaczony i poprawiony albo zrobiony od postaw a nie CTRL+C, CTRL+V z jakiejs strony)to ustalmy, ktory sie podoba, moze sie pokusze o przetlumaczenie/dodanie gg, itp 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja bym z checia zobaczyl skina co na czarnym tle wyswietla bialy tekst takie cos mi sie lepiej czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja bym z checia zobaczyl skina co na czarnym tle wyswietla bialy tekst takie cos mi sie lepiej czyta.to zapraszam do ustawien profilu bystrzacho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ostatnio jak sprawdzalem to go nie bylo ale fajny skin tylko logo troszke nie pasuje (to biale tlo). Pozatym super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...