Skocz do zawartości
Nessay

troche nowosci by sie przydalo. <- do adminów.

Rekomendowane odpowiedzi

2) wszystkie style zawieraja zmienione grafiki z napisami w wstretnym jezyku angielskim. Na dodatek mili ludzie robiacy te style nie wpadli na pomysl dostarczenia PSD czy czegos innego z warstwami i informacjami o czcionkach co by to mozna bylo latwo przetlumaczyc

Ja mam taki z polskimi napisami i wogole :) A powiedz o co chodzi z tymi PSD.. :?

DEFENCE - mało widziałeś bo niemalze wiekszosc jest w subsilverze własnie ;)

Paranoik - nigdy nie jest za pozno na pokemony! pamietaj! ;) Wiec baw sie i nei zwracaj na głupie komentarze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak jest dobry gotowy GIF to gut. Poprostu przerobic PSD na polski to kwestia 30 sekund / plik przerobic GIFa na polski to parenascie minut a czasem godzin w poszukiwaniu ladnej czcionki.

Zreszta ja sie na tym nie znam od tego mamy w firmie grafika on sie tam bawi pedzelkami, klonowaniem i innymi gumkami a ja i tak nic z tego nie rozumiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego mowie nie dla roznych tematow:

1) na biezacych jest sporo moich malych poprawek ktore musial bym wrzucac ponownie - jak szybka odpowiedz, hypercell czy te ladne mieniace sie linki na subsilverze ;))

no, kilka rzeczy trzeba dopisac

2) wszystkie style zawieraja zmienione grafiki z napisami w wstretnym jezyku angielskim. Na dodatek mili ludzie robiacy te style nie wpadli na pomysl dostarczenia PSD czy czegos innego z warstwami i informacjami o czcionkach co by to mozna bylo latwo przetlumaczyc

mi obojetne po jakiemu, ale jak musi byc po naszemu ;) to ok

3) jesli ktos dostarczy mi ladny styl (PRZETLUMACZONY) ma u mnie skrzynke mail nick@tweak.pl na dozywocie ;) [zaznaczam - samodzielnie przetlumaczony i poprawiony albo zrobiony od postaw a nie CTRL+C, CTRL+V z jakiejs strony)

to ustalmy, ktory sie podoba, moze sie pokusze o przetlumaczenie/dodanie gg, itp 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi