tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witajcie. Nie moglibyście zaprowadzić trochę ładu i kulktury na forum zabraniając używania słów typu kur.., czy też ch.., i innych takich? NIby jest wprowadzony w systemie [ciach], ale przecież wystarczy minimalna zmiana w znaku i już wyraz "przechodzi"... Napiszcie w regulaminie iż używanie takich słów jest zakazane i każdy kto będzie ich nagminnie używał banana jak małpka dostanie. A jeśli nie chcecie (nie potraficie) egzekwować tego to mam dla Was następujące kary (związane z zmianami nicków moderatorów i adminów - temat : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39279), czyli nowe nicki: Od dziś Lisek to CZOŁG, a dlaczego? Lisek=rudy Rudy=czołg (z 4 pancernych) Marco=Comar (przestawienie literek) A nowe nicki idealnie pasuja: Lisek od razu wali z grubej rury, jak chce Cię trafić, a Marco kąsa z nienacka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a jak sobie Ty to wyobrażasz z tym wycinaniem ? przecież to technicznie niemożliwe, to musiałoby być coś co ?? niewiem, ale napewno forum by kilkakrotnie zwolniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Po co taki "system". Jeśli ktoś nie potrafi zachować się kulturalnie i tak kombinuje by uniknąć [ciach] to wystarczająco o nim świadczy. Po prostu parę ostrzeżeń i Do Widzenia. Jeśli nie poskutkuje. Są inne fora o takim poziome, choćby bravo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a jak sobie Ty to wyobrażasz z tym wycinaniem ? przecież to technicznie niemożliwe, to musiałoby być coś co ?? niewiem, ale napewno forum by kilkakrotnie zwolniłoPRzeczytaj post powyżej tego który teraz piszę. Jak co chwilkę klniesz to papa z forum. No chyba że liczy się głównie liczba userów, by wyciągać jak najwięcej kasy od "reklamodawców" :? :? :? ps. Przeciez pisało że to do Marco i Liska, znaczy Comara i Czołga - czemuś zatem się wtrącał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zadna cenzura nie będzie doskonała :D wstawi sie inne znczi.. i tak bedzie wiadomo o co chodzi :) Jesli już przeklinanie ma być tak surowo karane trzeba ustalić które słowa maja być zabroniene :> zajebiscie - no nei moze i tyle.. ale co niektorzy sie spieraja ze to przeklenstwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 qrw polecam do<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ksiazki i programy zajebistego prof MIODKA na temat odjechanych przeklenstw .mozna sie z nich dowiedziec ze 88% polakow przyznaje sie do uzywania "przeklenstw". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jak ktos jest dobrze wychowany to nie uzywa bzydkich slow :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Tomasir masz jakieś konkretne osoby na myśli? Ja mówiać szczerze nie natrafiłem ostatnio na szczególnie dużo przeklinających użytkowników. Raczej jakieś sporadyczne przypadki, no ale to chyba można wybaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja jestem za tym aby zabronic przeklinania :/ Wkurza mnie to jak ktos pusze przeklenstwo oddzielajac literki kropkami :/ Mi starcza jak napisze normalnie i mi to scenzuruje :) czy to jest to czy tamto.. zawsze wyglada jak przeklenstwo :) Zeby tna tym forum nie było tylu 10 latków i takich pdobnych to spoko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 qrw polecam do<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ksiazki i programy zajebistego prof MIODKA na temat odjechanych przeklenstw .mozna sie z nich dowiedziec ze 88% polakow przyznaje sie do uzywania "przeklenstw".Czyli te pozostałe 12 % ma się z tym godzić :? Jak 88 % ludzi będzie kradło ty też będziesz :? Czy jak 88 % much będzie leciało za przeproszeniem do kupy też będziesz :? Ja po prostu uważam iż jeśli na forum pojawiają się wciąż wyrazy typu ch.j, ku..a, jeb.. , i nne tego typu to coś jest nei w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Faktem jest ze niektórych denerwuja przeklenstwa. Na pewno powoduje to ze mniej chetnie uczestnicza w dyskusjach, bo chyba nei ma ludzi którzy wchodza na tweaka po to by poprzeklinac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Przykro mi że pomimo iż wątek założyłem ok. 2 tygodnie temu, żaden z naczelnych nie okazał się na tyle miły by wogóle zawrzeć tu głos, a fakt iż nie zauważyli tematu wydaje się co najmniej zastanawiający :cry: Czyli ujmując w kilu słowach: Olewka na max. (ze strony adminów), a przekleństaw i tak będą bowiem liczy się jedynie ilość :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 wystarczy napisać dupa i już przechodzi ale jak sie nie chce to sie nie używa a chamstwa kultry nie nauczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Przykro mi że pomimo iż wątek założyłem ok. 2 tygodnie temu, żaden z naczelnych nie okazał się na tyle miły by wogóle zawrzeć tu głos, a fakt iż nie zauważyli tematu wydaje się co najmniej zastanawiający :cry: Czyli ujmując w kilu słowach: Olewka na max. (ze strony adminów), a przekleństaw i tak będą bowiem liczy się jedynie ilość :cry: :cry: :cry: Tomasir, wez poprawke na to ze mamy sezon urlopowo/wakacyjny. Marco siedziw stanach, troszke ciezko mu stamtad cos robic. Kazdy z nas ma jakies zycie poza forum, prawda. Poczekaj troszke, wszyscy poczekajmy, wakacje sie skoncza, cos sie pozmienia na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Reed. Ja wziąłem właśnie tą poprawkę i uważam iż 2 tygodnie to sporo czasu. Wiem że Marco siedzi w stanach ale czasem zagląda na forum i to co powinno go najbardziej interesować to sprawy dotyczące forum nieprawdaż? A czy Ciebi nie denerwuje poziom "słowny" Waszego forum. Uważam że gdyby chciano problem byłby już dawno rozwiązywany. A chyba sam doskonale widzisz iż często widać jak na dłoni że decydująca ze względu na "reklamodawców" jest ilość potencjalnych klientów a nie jakość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Tomasir, ja jednak zauważyłem jakąś poprawę. Bardzo często nawet za pojedyncze przekleństwo większość dostaje ostrzeżenie. Kiedyś tego nie było tak często. Być może wpłynął na to właśnie Twój post... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Tomasir: jak już tak potrzebujesz kontaktu z administratorami to dlaczego nie skontaktujesz sie z nimi przez priv, jestem pewien że napewno odpowiedzą, chyba że wolisz za przeproszeniem je...ac posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Tomasir: jak już tak potrzebujesz kontaktu z administratorami to dlaczego nie skontaktujesz sie z nimi przez priv, jestem pewien że napewno odpowiedzą, chyba że wolisz za przeproszeniem je...ac postyZauważyć iż dołączyłem do forum jeszcze przed Tobą i od bardzo dawna nie je..ię podstów :evil: :evil: :evil: więc........ A dlatego nie napisałem do nich na priva bowiem np. Lisek jedynie wtedy mi odpowiedział kiedy go za przeproszeniem zjechałem iż nie przedstrzega zasad które sam wyznaczył, wówczas od razu się oddzywał banem strasząc :? Tak to w zasadzie odpowiedzi się nie doczekałem. Marco co prawda jest w tych sprawach znacznie uprzejmiejszy, ale chciałem by więcej osób poznało ów temat i wypowiedziało się nań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Moim zdaniem to zamiast ciach skryp powiniem dawać bana na powiedzny 2 dzień. Jak ktoś dędzie kombinował z wstaniem kropek w przekleństwie czy jakieś ineen zmieny , to bana na tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Wogole zamiast bezpolodnych dyskusji i zalow powinnismy wszyscy starac sie trzymac poziom. Cenzura cenzura, ale poziom i tak zalezy od userow, a [ciach]owaniem raczej tego poziomu nie podniesiemy. Co nie zmienia faktu ze Tomasir ma racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...