andriu Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 do WWW służy mi Opera i Windows, natomiast rzeczami unixo i linuxopochodnymi zajmuje sie w pracy, i tam nie potrzebuje trybu graficznego (no może z wyjątkiem CDE pod TRU-64 dla IBM NetView) bleeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Links jest fajniasty jako przegladarka . Ma wszystko czego trzeba no oprocz miedzymordzia graficznego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 o to chodzi że to nie jest przeglądarka, mają tam poprostu mirrory wszystkich wiekszych producentów, no i do tego szszszszybbbbbkkkość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 heh, właśnie sie zciągło, zacząłem w momencie gdy podałem linka w tym temacie, niezle co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 andriu hehe no to naprawde zazdroszcze hehe ja to jeszcze 13 godzin i sie sciagnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 He he andriu nie kazdy ma dostep do megabitowek :P Mi tam moje lacze starcza do tego co robie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 heh, właśnie sie zciągło, zacząłem w momencie gdy podałem linka w tym temacie, niezle co ?Sciągałem tyle samo czasu, tyle ze z innego serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Kwestia znalezienia dobrego mirrora. http://wildwizard.kicks-ass.org/slackware-mirrors.php http://www.slackware.com/getslack/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...