Skocz do zawartości
ATLON

jaki cdrom

Rekomendowane odpowiedzi

jak na razie mam stare dvd lg ktore juz mnie wko... max transfer na nim to 2000 kb i juz malo ktora plyte czyta o nagrywarce myslalem ale to moze potem mam czysciutki hd wiec na razie nie poczebuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno nie bierz LG , mam prawie 3 letnia 48x i mi sie sypie ( nie czyta bardziej porysowanych plyt , szufladce trzeba pomoc by sie zamnknela i chodzi jak odkurzacz) , ale to tylko moja drobna sugestia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez przesady moj 32x LG byl najlepszy na osiedlu, nie wiem jak teraz ale mam x52 i spoczko + liteon'a 52x24x52 wiec mam porownanie.

Bywały lepsiejsze model LG.(Bawilem sie kiedys 48x troche innym niż all i chodził ładnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG to omijaj szerokim łukiem :!: Mam go rok i juzsię sypie (nie czyta troszkę porysowanych płytek i niektórych bez rys 8O ).Wcześniej miałem też LG 24x i też sie zwalił (ten sam objaw).W sumie niewiem co Ci poradzic bo tylko (jezeli chodzi o cdromy) z LG miałem stycznosć dwa razy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak cd romy ale ja swoją nagryware mam juz 3,5 roku (wysluzone 8x8x32) i chodzi bez zarzutu, kompletnie nic nie trzeba przy niej robic wszystko działa idealnie a z Cd romów polecałbym ci Toshibe x48 naprawde super maszynka bratu po trzech latach troche skrzypi ale to tylko dlatego że brat czyści swoją bude raz do roku na Borze Narodzenie i jest tam mnóstwo syfu. ale iu tak czyta bezbłednie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec tak:

cdrom - TEAC

wypalara - LITEON :)

pozdro ;)

ps - mamy obydwie, tzn. cd'ka mam ok 3 lat i chodzi caly czas spoko, a czyta nawet plytki, ktorych czasem nie odtworzyla moja stara nagrywarka (LG)!

ps 2 - polecam zamiast cdka, dolozyc cashu i kupic wypalarke LiteOna za ok 230zl chyba teraz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...