ATLON Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 cze mam zamiar kupic jakis cdrom tylko nie wiem jaki a ce jakis dobry co mi polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Tylko Lite-On, naprawde cedek super chodzi. P.S Nie lepiej dołożyć te 80zł i kupić nagrywarke?? no chyba że już masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja bym polecil Asusa albo najlepiej jak sugeruje kolega - CD-RW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jak na razie mam stare dvd lg ktore juz mnie wko... max transfer na nim to 2000 kb i juz malo ktora plyte czyta o nagrywarce myslalem ale to moze potem mam czysciutki hd wiec na razie nie poczebuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 lite-on lub toshiba, i to i to polecam!:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Polecal bym liteona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 asusa nie wiem czy mozna go jeszcze dostac ale tego x50 jego glosnosc jest wprost proporcjonalna do jakosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ale asus 34x czytał mi płytę pękniętą/złamanąod środka na zewnątrz, nie wiem jak on to cztał ale mu szło. super polcam, dla mnie najlepszy cedek na świecie. MIO lepiej RW kupić, nawet jakieś niedrogie np x40 czy 48. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 na pewno nie bierz LG , mam prawie 3 letnia 48x i mi sie sypie ( nie czyta bardziej porysowanych plyt , szufladce trzeba pomoc by sie zamnknela i chodzi jak odkurzacz) , ale to tylko moja drobna sugestia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 LiteOn lub LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 LiteOn lub LGyyyy. Najgłupsza rzecz jaką mozna zrobić to polecić komuś cd-rom LG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 NIEE!! LG. LG robi kiepskie cd-romy,dużo lepsze robią nagrywarki i napedy DVD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 bez przesady moj 32x LG byl najlepszy na osiedlu, nie wiem jak teraz ale mam x52 i spoczko + liteon'a 52x24x52 wiec mam porownanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 the one and only ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 bez przesady moj 32x LG byl najlepszy na osiedlu, nie wiem jak teraz ale mam x52 i spoczko + liteon'a 52x24x52 wiec mam porownanie. Bywały lepsiejsze model LG.(Bawilem sie kiedys 48x troche innym niż all i chodził ładnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 nie LG nie liteon ten pierwszy byl OK ale tylko 32x reszta to badzie liteon z kolei chodzi jak samolot. CDek to tylko ASUS albo TEAC jeden diabel bo optyka ta sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Lite ON Albo jeszcze lepij to ASUS nie LG (sa srednie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mialem 2x lg i dwa razy padal, przy czym 1 zrzarl mi chyba 2 plyty=/ teraz mam toshibe i jestem zadowolony:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 spoko kupilem asusa jest masakra dzieki za porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 LG to omijaj szerokim łukiem :!: Mam go rok i juzsię sypie (nie czyta troszkę porysowanych płytek i niektórych bez rys 8O ).Wcześniej miałem też LG 24x i też sie zwalił (ten sam objaw).W sumie niewiem co Ci poradzic bo tylko (jezeli chodzi o cdromy) z LG miałem stycznosć dwa razy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 A ja tam polecam Nec (mimo, ze juz po sprawie, ale swoje powiem :P) - mam juz 4 lata i ciagle smiga az milo. BTW jak juz kupiles cd to teraz cd-rw - taka kombinacja jest najwygodniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DVDripper Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jezeli DVD to LiteOn jezeli CD-RW to SONY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jesli DVD :lol: to Pioneer :D A CD-RW LiteON CD-ROM tez LiteON :D I juz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ja mam cdroma Asusa 52x jak narazie chodzi jak marzenie. Również paru moich kumpli ma te cdromy i nikt nie narzeka. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ja bym brał cd-rom z LiteOna albo dvd z LiteOna albo z Lg albo cd-rw z LiteOna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 nie wiem jak cd romy ale ja swoją nagryware mam juz 3,5 roku (wysluzone 8x8x32) i chodzi bez zarzutu, kompletnie nic nie trzeba przy niej robic wszystko działa idealnie a z Cd romów polecałbym ci Toshibe x48 naprawde super maszynka bratu po trzech latach troche skrzypi ale to tylko dlatego że brat czyści swoją bude raz do roku na Borze Narodzenie i jest tam mnóstwo syfu. ale iu tak czyta bezbłednie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No wiec tak: cdrom - TEAC wypalara - LITEON :) pozdro ;) ps - mamy obydwie, tzn. cd'ka mam ok 3 lat i chodzi caly czas spoko, a czyta nawet plytki, ktorych czasem nie odtworzyla moja stara nagrywarka (LG)! ps 2 - polecam zamiast cdka, dolozyc cashu i kupic wypalarke LiteOna za ok 230zl chyba teraz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Jezeli DVD to LiteOn jezeli CD-RW to SONY :lol: jezeli DVD to only Toshiba lub Pioneer i nic innego nie wchodzi w gre ;) a jezeli CDRW to LitEon ew. Teac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...