bLaSSe Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Witam! widzialem po wypowiedziach na forum, ze sa tu ludzie, ktorzy potrafia rozgrzebac troche windowsa. no wiec mam takie pytanie. czy mozliwe jest przeniesienie funkcji przelaczania uzytkownika, znanego z windowsa xp, do windowsa 2003?? najprawdopodobniej jest to jakis program, tylko nie wiem jak go odshukac na plytce z xp. proshe o pomoc, bo to niezmiernie wazne dla mnie, zeby istniala mozliwosc pracy na komputerze w tym samym czasie, w ktorym inny uzytkownik ma uruchomione swoje aplikacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 peesh po polsq ! a co do switch user to jest to wewnetrzna funkcja windy a nie jakis program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 "admin Adaś przełaczył drugiego admina - Piotrusia bo ten chciał wejśc na czat... " ;) Nie ma sznas zeby takie coś byo w systemi ena którym wyknywane są powazne operacje... :) Dziś własnie go sobie zaisntaluje .. pozrza kolejny i nie bedzie przeaczania.. :/ Niektore usługi beda pracowac w tle i bede musiał sie jakos dzielic z braciakiem czaem na kazaa itp .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 A na cholerę w systemie serwerowym, który o ile mnie pamięć nie myli, ma możliwość działania jako serwer terminalowy, funkcja przełączania użytkowników??? Ludzie, opanujcie się, to nie jest system do domu!!! To jest system do postawienia na naprawdę mocnej maszynie, żeby całkiem sporej wielkości firma mogła korzystać z funkcji IIS 6.0 i całej masy innych bajerów zaprojektowanych do wykorzystania w pracy grupowej. Do domu nie ma kompletnie sensu... Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 A na cholerę w systemie serwerowym, który o ile mnie pamięć nie myli, ma możliwość działania jako serwer terminalowy, funkcja przełączania użytkowników??? Ludzie, opanujcie się, to nie jest system do domu!!! To jest system do postawienia na naprawdę mocnej maszynie, żeby całkiem sporej wielkości firma mogła korzystać z funkcji IIS 6.0 i całej masy innych bajerów zaprojektowanych do wykorzystania w pracy grupowej. Do domu nie ma kompletnie sensu... Wojtek Sam sie opanuj ten system jest stabilniejszy od XP a domyslnie po instalacji wszystkie funkcje sieciowe(server) są wyłączone. Jak dla mnie jest to system w sam raz bo używam kompa do powaznych rzeczy a nie dla zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 zainstalowałem go i jest to super system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jak dla mnie jest to system w sam raz bo używam kompa do powaznych rzeczy a nie dla zabawy. No cóż, skoro używasz komputera do poważnych rzeczy, to zapewne stać Cię na wydanie 3000 PLN... Mnie do poważnych rzeczy w zupełności wystarcza XP Home. Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 WojtekF: Ten system jest za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Owszem, wersja Trial jest rozpowszechniana za darmo. Sugeruję jednak zapoznanie się z Umową Licencyjną... Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ja go ściągłem z netu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jak dla mnie jest to system w sam raz bo używam kompa do powaznych rzeczy a nie dla zabawy. No cóż, skoro używasz komputera do poważnych rzeczy, to zapewne stać Cię na wydanie 3000 PLN... Mnie do poważnych rzeczy w zupełności wystarcza XP Home. Wojtek o czym ty mowisz. na tym forum moze co setna osoba uzywa legalnego oprogramowania. win 2003 zainstalowalem i jest swietnym systemem, nawet do codziennego uzytku To jest system do postawienia na naprawdę mocnej maszynie jakiej mocnej maszynie? to pujdzie na kazdym kompie na jakim da sie uruchomic twoj win XP home i nawet szybciej bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Owszem, wersja Trial jest rozpowszechniana za darmo. Sugeruję jednak zapoznanie się z Umową Licencyjną... Wojtek LOL :lol: Stuknij się w czółko :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ghe ghe ghe...Linux też jest systemem stricte serwerowym i co z tego??? Ludzie cenią sobie stabliność przede wszystkim, a skoro w 2003 można bez problemu odblokwać multimedia, czy directx zarzucić najnowszego to czemu nie???? W wersji 2000 nie bylo tak różowo a tu jest ...ciekawe dlaczego :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Hm to jak? Po 180 dniach ponowne zaisntalowanie jest nielegalne? :/ ehh do bani jak tak :/ kto wogole to udoodno ze mam zaistalowany po zar drugi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Hm to jak? Po 180 dniach ponowne zaisntalowanie jest nielegalne? :/ ehh do bani jak tak :/ kto wogole to udoodno ze mam zaistalowany po zar drugi? :) Najlepsze jest to że mozna legalnie sciągać z MS ile sie chce seriali na jedno konto email. Wiec ponowna instalacja na inny serial pozwala na legalną aktywację systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 hm wiec tak w nieskonczonosc...? Niezle :D Ide posciagac sobie jeszcze kilka.. :/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...