Skocz do zawartości
TOMAHAWK_

Ban ????

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zrobiłem wcale nic strasznego zamiast kliknąć na przycisk odpowiedz kliknąłem na nowy temat i wpisałem zawartość mojej wypowiedzia. Jak się skapnąłem to wyczyściłem treść posta ale sam post został. A inni się naśmiewali i leciały wyrażenia "Prosze bana dla tego pana".

Zobacz sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TOMAHAWK: nie ściemniaj. Mamy przecież archiwum postów, także tych wyrzuconych. I zmusiłeś mnie do tego, żebym poszukał. Myślę, że za wypowiedzi typu 'jak bym umiał to wym ci w.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.' i podobne należał ci się ban. I prawdopodobnie będzie on podtrzymany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i napisałem to ale inni też piszą przekleństwa i jakoś nie dostają banów. Pewnie dostałem bana za to że zrobiłem tym postem zamieszanie na forum.

Powinna być opcja usówania tematów.

Napewno ktoś nacisnoł przycisk Dołączona grafika (powiadom moderatora o tej wypowiedzi)

Dwa miesiące się męczyłem żeby jakoś obejść też ban i załorzyć nowe konto (miałem włączoną opcje żeby jak jestem na forum to automatycznie mnie zalogowało i nic się nie dało zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to dużo osub siedzi na tym forum do puźnych godzin nocnych.

Apropos czemu nie da się powiadomić moderatora o treści posta innego moderatora (inni w tym temacie mają znaczek wykrzyknika a Paranoik nie ma)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi