TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Kiedy ściągnicie mi ban (wyświetla mi : Zostałeś wyrzucony z tego forum)?? Mam go już ze 4 miesiące. Musiałem załorzyć nowe konto (stary nick TOMAHAWK ; nowy TOMAHAWK_). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 TOMAHAWK_ może zostałeś na stale wyżucony. Swoją dorgą to nieźle musiałeś narozrabieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nie zrobiłem wcale nic strasznego zamiast kliknąć na przycisk odpowiedz kliknąłem na nowy temat i wpisałem zawartość mojej wypowiedzia. Jak się skapnąłem to wyczyściłem treść posta ale sam post został. A inni się naśmiewali i leciały wyrażenia "Prosze bana dla tego pana". Zobacz sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A co każe Ci przypuszczać, że akurat za tego posta dostałeś bana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 TOMAHAWK: nie ściemniaj. Mamy przecież archiwum postów, także tych wyrzuconych. I zmusiłeś mnie do tego, żebym poszukał. Myślę, że za wypowiedzi typu 'jak bym umiał to wym ci w.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.' i podobne należał ci się ban. I prawdopodobnie będzie on podtrzymany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nech mu ktos zdejmie tego bana :/ wszak penwi epmłody jest a z wiekiem sie madrzeje ;) Dajcie tutaj wiecej przykładow jego nieodpowiedniego zachowania o moze się przekonam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Może i napisałem to ale inni też piszą przekleństwa i jakoś nie dostają banów. Pewnie dostałem bana za to że zrobiłem tym postem zamieszanie na forum. Powinna być opcja usówania tematów. Napewno ktoś nacisnoł przycisk (powiadom moderatora o tej wypowiedzi) Dwa miesiące się męczyłem żeby jakoś obejść też ban i załorzyć nowe konto (miałem włączoną opcje żeby jak jestem na forum to automatycznie mnie zalogowało i nic się nie dało zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ech. Powiedzmy, że w moim przypadku ci odpuszczam (nie wiem jaki będzie stosunek do tego reszty moderów), choć wiedz, że inni userzy za słownictwo są też banowani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Swoją drogą to dużo osub siedzi na tym forum do puźnych godzin nocnych. Apropos czemu nie da się powiadomić moderatora o treści posta innego moderatora (inni w tym temacie mają znaczek wykrzyknika a Paranoik nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Hmm... może dlatego, że jest moderatorem? ;] Ogólnie marco pewnie wie bo on się tym zajmuje od strony technicznej. Na to pytanie ci nie odpowiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...