roger1985 Opublikowano wczoraj o 22:29 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 22:29 Witam jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc za pytanie i wątek w złym miejscu jak cos Kupilem plyte glowna MSI B550-A-PRO ryzen 5 5600 oraz rx 6750xt , czy potrzebuje aktualizacji biosu w nowo zakupionej płycie aby mój procesor działał poprawnie i stabilnie , czy jest to zabieg zbędny i kosmetyczny , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano wczoraj o 23:02 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 23:02 powinien pójść od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger1985 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, axsin302 napisał(a): powinien pójść od razu tzn nierozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu Nie jest potrzebny jeśli nie niepokoi cie praca komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Witam jeśli kompiuter działa poprawnie to nie trzeba sie spieszyć , ale warto poczytać co wprowadza nowsza wersja biosu , często są to poprawki wykrytych problemów występujących na różnych konfiguracjach , aktualizacje zabezpieczeń , czy obsługa nowych procesorów. posiadana przez ciebie płyta główna jest z 2020r. i przez te 4 lata kilka już poprawek wyszło https://pl.msi.com/Motherboard/B550-A-PRO/support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger1985 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Dobrze poczekam i zobaczę jak sie sprzęt sprawuje , a co do samej aktualizacji , czy sam ja spokojnie mogę wykonać , nigdy tego nie robiłem , jestem laikiem jesli chodzi o takie cos , czy jest łatwa i bezpieczna w przeprowadzeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger1985 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/kable-do-komputera/adaptery-i-przejsciowki/adapter-hdmi-vga-savio-0-2-m Przepraszam czy ten adapter bedzie ok , aby podłączyć mój stary monitor z wejściem vga na plyte glowna msi b550 a pro ? razem z rx 6750xt jak ma to znaczenie , pytam czy pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 9 godzin temu, roger1985 napisał(a): czy sam ja spokojnie mogę wykonać , nigdy tego nie robiłem , jestem laikiem jesli chodzi o takie cos , czy jest łatwa i bezpieczna w przeprowadzeniu tak myślę ze dasz rade , plik pobierasz na dysk , rozpakowujesz , kopiujesz na pendrajwa , w biosie odszukujesz M- Flash i odczytujesz plik z pendrajwa , zobacz nawet na stronie z MSI jest filmik instruktarzowy https://www.youtube.com/watch?v=LRyFMf0D9Lc 8 godzin temu, roger1985 napisał(a): rzepraszam czy ten adapter bedzie ok , aby podłączyć mój stary monitor z wejściem vga na plyte glowna msi b550 a pro ? razem z rx 6750xt jak ma to znaczenie , pytam czy pasuje wow, eeee a to jak stary posiadasz monitor ze jest tylko wejście VGA, monitor CRT ? , nie wiem czy taki adapter dobrze sprawdza sie w praktyce , kiedyś był z tym problem, ja z kolei kupowałem dla testów odwrotnie D-sub na HDMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger1985 Opublikowano 42 minuty temu Zgłoś Opublikowano 42 minuty temu ok 10 lat no normalnie ostatnio mój znajomy podłączyłem właśnie taki stary pod nowy zestaw i wszystko hula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...