dzejkop2323 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Cześć Wszystkim, Nie jestem specjalistą w temacie, więc wole dopytać - z jaką maksymalnie kartą graficzną poradzi sobie r5 5600? Dodam, że granie w full hd w pełni mnie satysfakcjonuje, choć w przyszłości może by wpadł monitor 2k. Czy może najpierw rozważyć wymianę procesora na np: 5700 x3d i dopiero zabrać się za upgrade na lepszą kartę? Płyta b550 i 32gb ram 3600hz Edytowane 13 godzin temu przez dzejkop2323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Witam Ryzen 5 5600 to jest nadal dobry procesor do grania, tak jak Intel i5 12400 i bez problemu ogranie RTX 4070 Ti Super , czy RX 7900XT , a za nim zainwestujesz w X3D to zobacz czy w ogrywanych tytułach będzie faktycznie przyrost FPS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, dzejkop2323 napisał(a): granie w full hd w pełni mnie satysfakcjonuje, choć w przyszłości może by wpadł monitor 2k. Wyższa rozdzielczość w grach 3D nie wymaga szybszego CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...