harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Witam. Potrzebuje nazwe jakiegos latwego w obsludze programiku zeby przegrac z CD AUDIO piosenke na HDD jako mp3. Czy zna ktos nazwe takiego programiku i dosc latwego w obsludze???????? 8) Ps. Nie szukalem bo nie znam nazw :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 http://download.chip.pl/index/download_index_6489.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 THX BENO :lol: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Hi. A istnieje jakis programik, którym możnaby podnieść jakość mp3 ? Np ze 128 kbps na 190 kbps ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Hi. A istnieje jakis programik, którym możnaby podnieść jakość mp3 ? Np ze 128 kbps na 190 kbps ? :wink:A jak sobie wyobrazasz podniesienie jakosci pliku z którego na stałe zostały usuniete juz nie które dzwięki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 A ja polecam CDex, bajecznie prosty w obsłudze i wygodny http://www.cdex.n3.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Audiograbber :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 zdecydowanie nalepszy (wszystkie juz wypróbowałem) jest EASY CD-DA EXTRACTOR -konwertuje pliki z róznych formatów, wypala , zrzuca na hdd- najlepszy po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 A ja polecałbym Exact Audio Copy + Lame :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@di Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Polecam CDex 1.50 beta 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 A ja polecałbym Exact Audio Copy + Lame :twisted::twisted: jedyny sluszny wybor :twisted: podnoszenie jakosci - lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...