Skocz do zawartości
piterk2009

Nowy wygląd purepc?!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

wczoraj gry online zmieniły wygląd, a dzisiaj z przerażeniem widzę modyfikację u Was.

Strona nagle stała się szersza, wyświetla 3 kolumny zamiast dwóch:

obraz.thumb.png.695e7b2b908c1a963444459cbf50c9e4.png

I co gorsza, artykuły i komentarze nie są już na środku ekranu, tylko kopnięte w lewo, bo z prawej strony ekranu mam wciśnięte polecane artykuły:

obraz.thumb.png.827a7f0a629c841ede3978cb824ee485.png

obraz.png

Czy da się to dziadostwo jakoś odkręcić?! Czy jedyna szansa na ratunek to jakieś customowe filtry do ublocka, tak jak ten który na GOLu blokuje wczytywanie kolejnego artykułu pod aktualnie czytanym...

Edytowane przez piterk2009

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, strona wygląda gorzej. Męczy oczy i zniechęca. To, niestety, jest szeroko obserwowana tendencja. Coś, co działa dobrze długo korci kogoś w firmie do "polepszenia". Zwykle jest to dodanie absurdalnych bajerów, przeorganizowanie strony tak, jak tutaj, zmiana kolorów itp. Nie kojarzę portalu, który coś dobrego ulepszył. Kogoś w purepc zaswędział tyłek, żeby coś zrobić dla samego ruszenia tegoż. Tamże będą mieli też uwagi społeczności. Może coś pomoże włączenie jakichś adblocków, nie wiem, nie chce mi się szukać po sieci jakichś dodatków. Będę rzadziej zaglądał, żeby się nie męczyć. Czy lubiliście by supermarket, który zmienia kompletnie rozkład regałów?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi