POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 mam gf3 ti200 gainwarda z cm radiatorkami na pamięciach z miedzinym wentylem od athlona do 2800+ i karta da sie wykrecić na 275 ba 580 .Mam kupca na tą karte za 450 zeta tylko czy mi sie opłaci bo dolożyć moge do niej max 70 zeta to stać by było mie na jaką 4ti ale czy ta 4ti bedzie lepsza (bez kręcenia) i nie chciałbym kupywać jakiegoś chłamu co sie nie kręci w ogole wiec jak myślicie sprzedawać czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 za 499 kupisz leadteka GF4 Ti 4200 64 MB BOX w komputroniku... czy sie pozbywac? jak chcesz... skoro za 450 to chyba warto... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4998 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 mam gf3 ti200 gainwarda z cm radiatorkami na pamięciach z miedzinym wentylem od athlona do 2800+ i karta da sie wykrecić na 275 ba 580 .Mam kupca na tą karte za 450 zeta tylko czy mi sie opłaci bo dolożyć moge do niej max 70 zeta to stać by było mie na jaką 4ti ale czy ta 4ti bedzie lepsza (bez kręcenia) i nie chciałbym kupywać jakiegoś chłamu co sie nie kręci w ogole wiec jak myślicie sprzedawać czy nie8O i ty sie zastanawaisz, ja dzisiaj pchanelm mojego radka 9100 i kupilem prolinka 4 ti 4200 za 425 pln nowke tazke przy takiej cenie sprzedazy twojego Gainwarda to jescze zarobisz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 za 450 zl :| przeciez bedziesz musial doplacic ok 70 :/ wiec bez wachania bym bral gf4 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a gdzie kupiles tego Prolinka za 425 zlotych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Moj kolega "przesiadl" sie z 3ti200 na 4ti i mowi, ze roznica jest i to spora - na korzysc ktorej karty to wiadomo :) Poza tym ladnie sprzedajesz tego geforca. Ten kolega, o ktorym pisalem wyzej to pol roku temu sprzedal karte taka sama jak ty za 400zl. Wiec ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a gdzie kupiles tego Prolinka za 425 zlotych? na allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 zamieniaj sie nawet sie nie zastanawiaj jak bym dostal taka oferte to oczywiscie zebym ja sprzedal :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 jestesmy z jednego miasta to zalatw mi tez kupca na karte za takie pieniadze :) w SLU jest RADEON 9500 64MB DDR MINT TV/DVI 505 zł a to chyba bedzie lesze od gf4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 dzieki wam wszyskim tylko teraz co lepiej 9500 czy 4ti a najtaniej to za ile byście tego gf3 to za ile żeby nie stracić bo na 100% to nie wem czy on kupi za tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 dzieki wam wszyskim tylko teraz co lepiej 9500 czy 4ti a najtaniej to za ile byście tego gf3 to za ile żeby nie stracić bo na 100% to nie wem czy on kupi za tyledzieki wam wszyskim tylko teraz co lepiej 9500 czy 4ti a najtaniej to za ile byście tego gf3 to za ile żeby nie stracić bo na 100% to nie wem czy on kupi za tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 sorki za bessens tego tekstu ale podczas wysyłania sie chyba coś z deczka zje._.bało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 no wiadomo ze dx9 ale chodzm i głuwnie o 3dm 2001 czyli dx8 bo za nim tak na prawde bede miał zacząć wykożystywać dx9 to bede już posiadaczem innej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 jestesmy z jednego miasta to zalatw mi tez kupca na karte za takie pieniadze :) w SLU jest RADEON 9500 64MB DDR MINT TV/DVI 505 zł a to chyba bedzie lesze od gf4 :) No mozliwe ze R9500 jest lepsze od Ti4200, ale Miętowa świezość nie jest raczej lepsza od Leadteka, powiedzialbym zatem ze lepiej brac Leadteka Ti4200 za 499 zl niz Mint the Freshmaker za 505 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a ciekawe co sie bedzie lepiej podkręcać radek czy gf i jak to sie bedzie przekładało na wydajność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a już se znalażlem testy na http://www.benchmark.pl/ i gdzie nigdzie to radek 9500 jest lepszy niż ti4600 a ti4200 klepie zawsze i wszędzie wiec chyba jasny wybur mam dzieki every body Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 sadze, ze za 500zl mozna zaryzykowac tego radka. tydzien temu za 550 byl 128mb his Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a już se znalażlem testy na http://www.benchmark.pl/ i gdzie nigdzie to radek 9500 jest lepszy niż ti4600 a ti4200 klepie zawsze i wszędzie wiec chyba jasny wybur mam dzieki every body No tylko zebys sie pozniej nie rozczarowal. Mint nawet gdyby to byl R9800Pro jak dla mnie i tak bedzie gorszy od Leadteka Ti4200, wiec byle bys sie pozniej nie rozczarowal, bo nawet najpotezniejszy silnik w cienkiej oprawie to nie wiadoma sprawa... TI4200 jest znacznie lepszy w multitexturingu co wiele gier wykorzysta zwlaszcza np FPP, po za tym jakos nie chce mi sie wierzyc ze dostaniesz go za 505 zl, link prosze Panowie, link prosze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/128-44 - moze warto jeszcze ten test przeczytac... tu akurat dostaje w dupe od ti4200... swoja droga jakies dziwne rezultaty w tym tescie na www.benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 link bardzo prosze www.slc.com.pl dzial cennik, do otwarcia wmagany excel :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 link bardzo prosze www.slc.com.pl dzial cennik, do otwarcia wmagany excel :) teraz Ci wytlumacze dlaczego: od lewej cena SLC >>> Komputronik >>> Sirius >>> FrazPC >>> UNO RADEON 9600 128MB DDR AGPx8 SAPPHIRE 128bit TV/DVI 560 >>> 619 >>> brak >>> brak >>> brak RADEON 9600 256MB DDR AGPx8 HIS 128bit TV/DVI BOX 695 >>> 775 >>> 770 >>> brak >>> brak RADEON 9100 64MB DDR SAPPHIRE 128bit TV/DVI 325 >>> 355 >>> 360 >>> 356 >>> brak RADEON 9600 PRO 128MB DDR AGPx8 HIS 128bit TV/DVI 865 >>> 929 >>> 930 >>> 921 >>> 929 GF 4 4200 128MB DDR AGPx8 GAINWARD TV/DVI/VIVO 575 >>> 695 >>> 709 >>> 762 >>> 912 GF FX 5600 128MB DDR AGPx8 SPARKLE TV/DVI/VIVO BOX 735 >>> 759 >>> 744 >>> 737 >>> 740 GF 3 TI-200 64MB DDR GAINWARD 450GS TV 425 >>> brak >>> 385 >>> 385 >>> 403 A TERAZ UWAGA!!! :lol: RADEON 9800 128MB DDR AGPx8 HIS 128bit TV/DVI BOX 1505 >>> 1969 >>> 1994 >>> 1974 >>> 2022 takie jaja ze hej! Nie wiem co tu jest nie tak, ale wyglada ze jest tu niezle popieprzone, (moze blad, moze bez VATU moze przemyt...) np w roznicy GF FX 4200 128 MB z VIVO (575 vs 709) to jest Gainward i po prostu nie wierze ze wersje VIVO sprzedaja o 30% taniej od innych juz nie wspomne o 9800Pro... Jedyne na co mi to wyglada to na blad w cenniku, z prostego powodu, te ceny calego SLC sa cenami praktycznie hurtowymi a czasami nawet nizsze od hurtowych, mowa o dystrybutorze czesto wylacznym na cala Polske, nie ma zatem mozliwosci zeby sklep SLC sprzedawal (LEGALNIE) taniej niz wylaczny dystrybutor w Polsce, np Hisa, czy Gainwarda czy Leadteka. to smierdzi od samego poczatku i tak to wlasnie jest jak sie nawet pozadnego cennika nie chce zrobic tylko obrabia w excelu, nie wiem skad firma SLC posiadla takowe ceny, czy z przemytu, czy z bledu w cenniku, jednakze SLC jest zbyt malym pioneczkiem zeby legalnie i zyskownie miec ceny nizsze od komputronika czy siriusa... Tak wiec radze dowiedziec sie dokladnie co do cen bo zarowno sam cennik jak i w ogole cala konepcja wola o pomste do nieba, cennik w excelu, jakies gigantyczne czcionki, kompletna amatorszczyzna i do tego jeszcze pewnie bledy w cenach, jesli firma ta oferuje faktycznie takowe ceny, to wyglada na to ze wymagana tam jest kontrola... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 o ceny pytalem, bo chcialem kupic r9500 128mb od hisa za 550zl , ale wyszedl mi pilniejszy wydatek. skad oni towar biora tego ja nie wiem i nie interesuje mnie to poki daja gwarancje i sie z niej wywiazuja, co do cennika to nie moja sprawa, ale skoro im wygodniej robic w ten sposob to niech tak robia. wbrew pozorom firma jest jedna z wiekszych w woj. warm-maz, a napewno najwieksza w olsztynie. a zreszta nikt nie kaze Tobie u nich kupowac skoro sprzet jest dla Ciebie za tani, idz kup w komputroniku i zaplac ekstra pieniadze. BTW. Sam sprzet kupuje taniej niz w SLU bo w jednym sklepiku mam uklda i sprzet dostaje z minimalna prowizja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 o ceny pytalem, bo chcialem kupic r9500 128mb od hisa za 550zl , ale wyszedl mi pilniejszy wydatek. skad oni towar biora tego ja nie wiem i nie interesuje mnie to poki daja gwarancje i sie z niej wywiazuja, co do cennika to nie moja sprawa, ale skoro im wygodniej robic w ten sposob to niech tak robia. wbrew pozorom firma jest jedna z wiekszych w woj. warm-maz, a napewno najwieksza w olsztynie. a zreszta nikt nie kaze Tobie u nich kupowac skoro sprzet jest dla Ciebie za tani, idz kup w komputroniku i zaplac ekstra pieniadze. BTW. Sam sprzet kupuje taniej niz w SLU bo w jednym sklepiku mam uklda i sprzet dostaje z minimalna prowizja. nie wazne gdzie jest firma SLC, czy w Olsztynie czy w Chinach, nie ma mozliwosci obejscia dystrybutora HISa na Polske (przeczytaj na stronie Hightecha), a niestety wyglada na to, ze to ma miejsce, jesli sprzedaz jest nielegalna, to moze skonczyc sie to zle zarowno dla SLC jak i klientow bo wowczas firma zniknie a wraz z nia serwis, a swoją drogą widze ze tez Ci sie nie chce spac :lol: Pisze to po prostu dlatego ze cena 505 jest wynikiem bledu a nie tego ze taka jest faktycznie, nie wiem byc moze jutro poprawia blad i juz bedzie cena np 709... wbrew pozorom firma jest jedna z wiekszych w woj. warm-maz, a napewno najwieksza w olsztynie jesli jedna z wiekszych firm w woj warm-maz. odstawia taką kaszane takim cennikiem to ja nie chce wiedziec gdzie lezy olsztyn na mapie :lol: a i jeszcze jedno , zwroc uwage jak milo wpadli na pomysl ze wszystkie ceny beda sie konczyc na 0 lub na 5, bardzo ciekawy i niespotykany chyba nigdzie pomysl :lol: :lol: :lol: jak dla mnie kompletnie idiotyczny, ale moze sie czepiam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Witam firma istnieje jakies 5lat i zawsze była najtansza i nigdzie sieona nie wybiera anie nie zmywa , hehe chcesz kupywac drozej to prosze bardzo :) Jaka kaszana stary co ty gadasz tyle razy ogladalem ten cennik i tyle razy tam kupowałem i jakas ceny nie rosły jak przychodziłem do sklepu a od Olsztyna to sie od.......l Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 dzieki NADI za poparcie. Gwoli scislosci firma powstala w 1995r, jak mozna wyczytac na ich stronie wiec istnieje bez mala lat. Jak masz chce to zadzwon do nich i zapytaj sie o cene :) Jak chcesz wiedziec gdzie lezy olsztyn to zapraszam na www.pilot.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 a już se znalażlem testy na http://www.benchmark.pl/ i gdzie nigdzie to radek 9500 jest lepszy niż ti4600 a ti4200 klepie zawsze i wszędzie wiec chyba jasny wybur mam dzieki every bodyjakies dziwne te testy na benchmarku bo w innych testeach Radeon 9500 (bez Pro !) dostaje od 4200 i to ostro w dx 8.1 -co innego oczywiscie w dx 9. I wszedzie ta karta byla krytykowana ze nieoplacalna i bez "pro" omijac z daleka ale w sumei za taka cene to dx 9 jaki taki jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Witam firma istnieje jakies 5lat i zawsze była najtansza i nigdzie sieona nie wybiera anie nie zmywa , hehe chcesz kupywac drozej to prosze bardzo :) Jaka kaszana stary co ty gadasz tyle razy ogladalem ten cennik i tyle razy tam kupowałem i jakas ceny nie rosły jak przychodziłem do sklepu a od Olsztyna to sie od.......l Pozdrawiam firma istnieje 5-8 lat i co z tego??? Rozsmieszyles mnie calkowicie z tymi 5 latami to jest wiek zlobkowy, to nawet nie jest okres pierdniecia a co tu dopiero mowic o klasie, jak bedzie nastepne 10-20 lat to moze pogadamy... A poki co to 1. niech sie naucza robic strony internetowe, bo to co jest jak na sklep to jest 1pkt/100 mozliwych, az mi sie nie chce wierzyc patrzac na zdjecia, ze ktos zrobil dla takiego sklepu tak badziewna strone (nawet prosty skrypt z aktualnosciami sie wywala!) brak elementarnych podstaw znajomosci php, a cennik to juz pomijam bo dawanie cennika klientowi internetowemu w takim wydaniu i to w exelu graniczy po prostu z bezczelnoscia... jesli uwazasz ze ktos kupuje w komputroniku i przeplaca wzgledem SLC to sie mylisz, nie bede sie powtarzal ani wbijal Ci do glowy, dlaczego tak jest poniewaz nie wszystkie informacje nadaja sie na publiczne forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Nie chce sie z nikim kłocic ale jezeli chcesz kupowac w swoim kochanym komp... tak go wychwalasz to prosze bardzo twoja wola wolny rynek robta co chceta itd itd Ja bede kupował tam gdzie najtaniej moja wola jest jeszcze lepszy sklep w INCE i tańszy zero problemow z reklamacja itd . Strona fakt beznadziejna ale wisi mi to ma byc tanio i jest :) Nastepnie nie musisz mi niczego wbijac do głowy bo mam swoj rozum i nieprzekonasz mnie do zmiany stanowiska swoimi beznadziejnymi argumentami , i nastepnie niewszystkie inf sie nadaja na forumpubliczne a to dlaczego :) nazwijmy rzeczy po imieniu SLC jest mafią hehe czy wymyśliles cos innego Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 p.s. A tak wogole to komp...... ile jest lat na rynku i jak słyszałem z roznych topicow nie jest najzetelniejszy i sa z nim problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 p.s. A tak wogole to komp...... ile jest lat na rynku i jak słyszałem z roznych topicow nie jest najzetelniejszy i sa z nim problemyp.s. A tak wogole to komp...... ile jest lat na rynku i jak słyszałem z roznych topicow nie jest najzetelniejszy i sa z nim problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...