dragongc Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Wystepuuj taki problem u mnie, iz nie dostaje wiadomosci jak ktos cos doda do tematu w ktorym uczestnicze. Mam zaznaczana opcje "powiadom mnie gdy pojawi sie nowa odpowiedz..."- czy jakos tak. Jak zmieni maila czy przyjdzie nowa prywatna wiadomosc to wszystko jest oki - dostaje powiadomieni na skrzynke, tylko z postami sa problemy - prosze o jakas pomoc.:roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja mam podobny problem, tyle, ze u mnie to nie wystepuje zawsze, tylko czasem :? denerwujace, bo nie dostaje powiadomienia na wszystko w czym uczestnicze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Widzisz jestes w lepszej sytacji ;-). jakis pomysl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 u mnie to samo, dlugo nie dostaje powiadomienia, a potem wysyp naraz :P zmienilem konto na ktore maja przychodzic, ale niedawno temu, wiec nie powiem czy lepiej czy tez nie ;) pewnie sie tweak sypie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 u mnie to samo, dlugo nie dostaje powiadomienia, a potem wysyp naraz :P zmienilem konto na ktore maja przychodzic, ale niedawno temu, wiec nie powiem czy lepiej czy tez nie ;) pewnie sie tweak sypie :twisted: zrobilem ten sam manewr co ty - zmienilem konto zobaczymy moze to pomoze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to, ze jest wysyp to jest filt antyspamowy od providerow :P co do naszych problemow to nie mam pomyslu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to, ze jest wysyp to jest filt antyspamowy od providerow :P"eee" zla odpowiedz :P mam konto lokalne w lan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Na onecie przychodzi zawsze ale jak przez długi czas( kilka godzin-powyzej 4 ) niewchodzę na dany temat to później nie dostaje powiadomień ale zwykle jak jestem caly czas online to dostaje zawsze powiadomienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 z tego co wiem to interia potrafi niezle "przetrzymac" powiadomienia :? odnoscie forum to zauwazylem iz czasami potrafi "cofnac" obserwacje pewnych topicow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 odnoscie forum to zauwazylem iz czasami potrafi "cofnac" obserwacje pewnych topicow :(tylko w przypadku nieodwiedzenia watku po otrzymaniu maila. wtedy przestaje powiadamiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to, ze jest wysyp to jest filt antyspamowy od providerow :P"eee" zla odpowiedz :P mam konto lokalne w lan :) jestes w lanie razem z tweakiem :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 odnoscie forum to zauwazylem iz czasami potrafi "cofnac" obserwacje pewnych topicow :(tylko w przypadku nieodwiedzenia watku po otrzymaniu maila. wtedy przestaje powiadamiac ;)ale mi chodzi o sytulacje w ktorej zamiast mam mimo iz na nic nie naciskalem i temat przy podwiadomieniach odwiedzalem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 tez mam klopot z powiadomieniami. raz przychadza a raz nie. konto na tlenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Na razie rozwiazlaem problem: na kontach alpha.net.pl i konto.pl (ten sam dostawca) - nie dziala; na o2.pl dzisla bez zadnych prblemow :-). Ale z innymi forami tak nie mam :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 mam konto na wp i tez cos mi czasem nie dziala, tak samo z allegro i musze pilnowac aukcje bo nie wiem czy ktos mnie nie przelicytowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a umnie wszysto gra , maile przychada roznie ale nie wszystkie na raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...