metal Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 picie szkodzi zdrowiu [życiu] yyy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A łyszka na to niemożliwe :lol: . POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 :arrow: nie trzeba bylo tyle pic ;) ...ale tak serio, to dobre ostrzezenie dla mnie i innych ludzi, ktorzy czasem 'cos' wypija i maja pieska (psa) w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 wezcie mnie nie straszcie!!!! 'ja za 3 godziny mam impreze :) wyobrazcie sobie zdziiwenie konbiety w sklepie, jak podhcodzi mlody czlowiek i mowi "dzien dobry, 5 win piorzeczkowych poprosze' =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 wezcie mnie nie straszcie!!!! 'ja za 3 godziny mam impreze :) wyobrazcie sobie zdziiwenie konbiety w sklepie, jak podhcodzi mlody czlowiek i mowi "dzien dobry, 5 win piorzeczkowych poprosze' =) Nie widze w tym nic dziwnego :twisted: :twisted: Ooo, był zapomniał, ja tesh mam dzisiaj imrezke :twisted: Jeszcze muszą zdążyć iść do 24 dobowego :twisted: :twisted: Narqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 dopisze se do avatara & dog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A ja miałem impreze tydzień temu :roll: Zdziwienie było jak do jakiegoś tam spożywczo-monopolowego 8) weszli 4 młodzi ludzie (w tym ja) i poprosili o 2 zgrzewy Żywca ;) PS.Dostaliśmy GRATIS ruskiego szampana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A ja miałem impreze tydzień temu :roll: Zdziwienie było jak do jakiegoś tam spożywczo-monopolowego 8) weszli 4 młodzi ludzie (w tym ja) i poprosili o 2 zgrzewy Żywca ;) PS.Dostaliśmy GRATIS ruskiego szampana :D zdziwienie? ja na twarzach ekspedientek w takich sytuacjach widze zmeczenie, ze znowu to samo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 bruce -> granica wieku granica prawa :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 bruce -> granica wieku granica prawa :D:D:DW moim mieście nie znam sklepu który by się do tego stosował :? No chyba że bar gdzie siedzi cały dzień policja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Uwiązany na łańcuchu pies podwórkowy, mieszaniec wilka z owczarkiem górskim, zagryzł swojego właściciela. Agresję zwierzęcia wywołała prawdopodobnie woń alkoholu. 39-letni Zbigniew M. wrócił rowerem z zebrania Ochotniczej Straży Pożarnej. ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Co się czepiasz panowie z OSP musieli ugasić... ...pragnienie ;) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 W ogole to dziwny kolo - wiedzial, ze pies nie lubi woody a nachlany chcial sie tulic czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 W ogole to dziwny kolo - wiedzial, ze pies nie lubi woody a nachlany chcial sie tulic czy co??A może chciał nią psa poczęstować :? :/ :?: PS.Gdzieś to słyszałem "Nie pijesz, nie żyjesz" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 A ja tam się zrobiłem prawie abstynent :> Czasami piwo, ale na serio żadko, na imprezach piję soczki + ew. piwa ze 2 i styka hehe :] Wolę mieć trzeźwy umysł 8) A i wolę podjeżdżać wózkiem pod knajpę i nie pić alkoholu, a nie zabierać się "kapustą" ( szkoda kasy i wolę sobie nocą pojeździć ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...