Pawel_k Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Nawet zadna z forumowych pan zyczen nie zlozy... :? :? :?wez wyslij PM z zyczeniami do ~8700 facetow... ;) ale topic zyczeniowy moglyby otowrzyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Tak sie zlozylo ze od Wczoraj rana do dzis wieczor bylem z klasą na wycieczce integracyjnej (1 LO). Dyskoteka wybija północ nagle wchodza koleżanki (zniknely gdzies 5 minut wczesniej). Mamy po rowno chlopakow i dziewczyn w klasie to kazda podchodzi do jednego goscia i wrecza Bokserki i ćwiartke :D No to sie fajnie zapowiadaja najblizsze 3 lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 powoli konec dnia i nic nie dostalem szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no i juz w tym momencie (21 na budziku) mozna powiedziec ze wiecej zyczen nie odbiore: podsumowujac - jedna kolezanka przez gg - ale oczywiscie wczesniej zmobilizowana juz przez kogos innym opisem (sama by pewnie nie przypomniala sobie :? ) mama :twisted: mutos :P i jeszcez jeden kumpel ktory do jaj z zazenowaniem zlozyl bo nie dostal od nikogo :roll: ZENADA !! cieszcie sie ze jestescie jeszcze w liceach gimnazjach czy podstawowkach bo potem to juz tylko narzekanie zostaje :lol: :P a wracajac do tematu - "8 marca zapowiada sie ciekawie" to i tak bedziecie latac z kwiatkami bo laski was zjedza w szkolach ze nic nie dostaly ... !!! 8) Ps. Miope - wstydz sie ... :P :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja tam nie dam dziewczynom z klasy nic :P nie mam zamiaru sie tez skladac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a ja dostalem od mojej dziewczyny fajna podusie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja też podsumuje: - życzenia od dziewczyny z klasy - boxerki :twisted: - kartke od ukochanej - pióro od ukochanej (całe szczęście że nowe dostałem, bo stare jużw połowie zjadłem :lol: ) - tysiące buziaków - ........... :twisted: nawet mi się podobał dzisiejszy dzień ... tylko dzięki mojej dziewczynie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a my dostalismy po ramce (zolta oprawe ja dostalem) na zdjecie (9x13), zdjecie calej klasy (no prawie calej) i koperte z kartka dla kogo (u mnie iczywiscie dla BRACHOL-A, a u innych niewiem :) ) i po lizaku. wydaje mi sie ze ta ramka to chyba do tego zdjecia :wink: ale ja i tak dam co innego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 o mnie pamietala tylko moja przyjaciolka, dziewczyna zapomniala :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no a moja swinka przyniosla mi dzisija ramke ze zdjeciem, ramka zrobila i pomalowala sama :-) w niebiesko-biale hmm chaluny ;-) no i moja siostra zrobila serniczek mmm :-) babcia dozucila 64mb karta SD kingstona do cyferki :-) a za 8 godzin zaczynam studiowac mam lekki stresik hehe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 o mnie pamietala tylko moja przyjaciolka, dziewczyna zapomniala :cry: Współczuje ... może dzisiaj sobie przypomni .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 o mnie pamietala tylko moja przyjaciolka, dziewczyna zapomniala :cry: Współczuje ... może dzisiaj sobie przypomni .... moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Kurna, klęska do kwadratu :twisted: Była u mnie z lekcjami i sprawdziała mi opis w GG, a tam perfidnie: Dzisiaj nasze święto Panowie, czekam na życzenia. A jej reakcja: Hmm, dziwny masz ten status i zmieniła :( . Skandal!! A spróbujcie zapomnieć o Dniu Kobiet!! To przez rok będą się dosać :/ Ale dostałem życzenia od kolegów, szkoda tylko że nie od tych ze szkoły .... Dzięki panowie ;) MeHow BLANTMEN Fuck a tak się tłumaczyła, brrr: Marika (30-09-2003 17:21) wszystkiego najlepszego, z okazji dnia, którego nie ma Ja (30-09-2003 17:21) <span style="color:red;">[ciach!]</span>o wiesz Ja (30-09-2003 17:22) Jak się o Waszym święcie zapomni to się dąsacie cały rok Marika (30-09-2003 17:23) bo nasze to jest w kalendarzu zapisane! Marika (30-09-2003 17:23) a wasze to.... Marika (30-09-2003 17:23) juztrzy wersje dat słyszałam Ja (30-09-2003 17:23) NASZE TEŻ Ja (30-09-2003 17:23) Jest dzisiaj i kropka Ja (30-09-2003 17:23) Nawet ma w kalendarzu Ja (30-09-2003 17:23) mBanku! Marika (30-09-2003 17:24) hahahha,a świastaczek siedzi i zawija je w te sreberka Skandla na równej lini, one zobaczą te swoje <span style="color:red;">[ciach!]</span>e róże ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 To co panowie, bojkotujemy DZIEN KOBIET :D ale beda zdziwione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ale dostałem życzenia od kolegów, szkoda tylko że nie od tych ze szkoły .... Dzięki panowie ;) MeHow BLANTMEN [...] To i Ja przesyłam Życzonka, sorki, ze spóźnione 8) :wink: Skandla na równej lini, one zobaczą te swoje [ciach!] Normalnie :lol: R.O.T.F.L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Hehe u nas siedzimy na wychowawczej niby nigdy nic az ty nagle wpadaja dwie dziewczyny z... skrzynka piwa :) Rozdaly po jednym na lebka. Wychowawczyni zdumiona ale nic nie mowila (klasa maturalna na studniowce wieksze cuda sie beda dzialy). Konsumpcja nastapila przed wf-em :) Ogolnie mowiac sie postaraly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Jestem w klasie 1 lo mat-fiz 7 dziewczyn i 29 chlopa :D i dostalismy po kinder niespodziance (ps.mielismy sie czym bawic na lekcjach :)) i ciastku z sztucznym ogniem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Jak ja dziś zwróciłem dziewczyną w klasie uwage, że wczoraj było święto PANÓW to one w brecht i obdąsane i nie będą życzeń składać! Mada faka niech przyjdzie 8 marca to w łep każda dostanie :madqwa:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no u mnie dzisiaj sobie przypomnialy typiary w klasie.... po lizaku i nic wiecej :? ciekawy bedzie dzien kobiet :evli: naprawde ciekawy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Choroba, macie racje, my dumamy nad jakimiś oryginalnymi prezencikami i sie staramy a one nas olewają :cry: A najgorszy był dzień chłopaka w klasie w tym roku.Dziewczyny nam pokupiły jakieś badziewne kubki gliniane za 5 zeta i powypisywały na nich jakieś głupoty. Ale to jeszcze dało sie przewidzieć.Najgorrsze było wtedy kiedy sie dowiedzieliśmy co miały początkowo w planie-zabrać wszystkich facetów do baru i zafundować nam jakąs laleczke żeby troche potańczyła i pokazała co nieco.Ale w końcu sie rozmyśłiły......... Wtedy to dopiero był żal i smutek, te kubki każdy by najchętniej rozp.......:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no u mnie dzisiaj sobie przypomnialy typiary w klasie.... po lizaku i nic wiecej :? ciekawy bedzie dzien kobiet :evli: naprawde ciekawy :evil: dzien po to se mogly w doope wsadzic :evil: ciekawe jakby dostaly kwiatka 9 marca czy by sie cieszyly albo jakbys swojej lasce dal prezent dzien po urodzinach ... mnie by bylo wstyd i wolalbym sie wogule juz do niczego nie przyznawac niz łaśić sie dzien za pozno ... tragedia z tymi pannami ! 8 marca w przyszlym roQ to dla mnie oficjalny "dzien zlewania panienek" - a niech mi sie ktora tylko spyta dlaczego ? :evil: ODP: a zyczenie mi chociaz zlozylas na "dzien chlopca" ? :twisted: proste i logoczne !! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ps. Miope - wstydz sie ... :P :lol: :twisted:Gie-eN-Zet, ale Dzień Kobiet jest dla mnie "świętem" całkowicie zbędnym, więc dlaczego w drugą stronę miałabym coś robić. :lol: Poza tym byliście tak zajęci użalaniem się nad sobą, że nie chciałam przeszkadzać. ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no u mnie dzisiaj sobie przypomnialy typiary w klasie.... po lizaku i nic wiecej :? ciekawy bedzie dzien kobiet :evli: naprawde ciekawy :evil: dzien po to se mogly w doope wsadzic :evil: ciekawe jakby dostaly kwiatka 9 marca czy by sie cieszyly albo jakbys swojej lasce dal prezent dzien po urodzinach ... mnie by bylo wstyd i wolalbym sie wogule juz do niczego nie przyznawac niz łaśić sie dzien za pozno ... tragedia z tymi pannami ! 8 marca w przyszlym roQ to dla mnie oficjalny "dzien zlewania panienek" - a niech mi sie ktora tylko spyta dlaczego ? :evil: ODP: a zyczenie mi chociaz zlozylas na "dzien chlopca" ? :twisted: proste i logoczne !! :wink: dobrze piszesz :D moja dziewczyna dostanie jakis prezencik, ale reszta NIE :evil: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Nawet zadna z forumowych pan zyczen nie zlozy... :? :? :? Alez oczywiscie, że Wam złożę życzenia Kochani Panowie - wszystkiego naj naj naj z okazji Waszego świeta <gorące całuski> :D - przepraszam że dopiero dzisiaj ale wczoraj mnie nie było na Tweaku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ....ale wczoraj mnie nie było na Tweaku :(I mamy w to uwierzyć? ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ps. Miope - wstydz sie ... :P :lol: :twisted:Gie-eN-Zet, ale Dzień Kobiet jest dla mnie "świętem" całkowicie zbędnym, więc dlaczego w drugą stronę miałabym coś robić. :lol: Poza tym byliście tak zajęci użalaniem się nad sobą, że nie chciałam przeszkadzać. ;) :P Tak mówisz, a jak nadejdzie ten dzień to będziesz czekała na róże... Pfuu, tylko nie mów że nie lubisz róż tylko tulipany :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 - tysiące buziaków - ........... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ja dostałem Lejsy niebieskie od swojej :twisted: Mała paczkę :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 i 40 zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Hehe juz dawno po dniu chłopaka :) może by to tak juz zamknąć ? :D chociaż może do następnego roku przetrwa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...