Skocz do zawartości
gnz

Dzien "chlopca" dzisiaj :)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie zlozylo ze od Wczoraj rana do dzis wieczor bylem z klasą na wycieczce integracyjnej (1 LO). Dyskoteka wybija północ nagle wchodza koleżanki (zniknely gdzies 5 minut wczesniej). Mamy po rowno chlopakow i dziewczyn w klasie to kazda podchodzi do jednego goscia i wrecza Bokserki i ćwiartke :D No to sie fajnie zapowiadaja najblizsze 3 lata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i juz w tym momencie (21 na budziku) mozna powiedziec ze wiecej zyczen nie odbiore:

podsumowujac - jedna kolezanka przez gg - ale oczywiscie wczesniej zmobilizowana juz przez kogos innym opisem (sama by pewnie nie przypomniala sobie :? )

mama :twisted:

mutos :P

i jeszcez jeden kumpel ktory do jaj z zazenowaniem zlozyl bo nie dostal od nikogo :roll:

ZENADA !!

cieszcie sie ze jestescie jeszcze w liceach gimnazjach czy podstawowkach bo potem to juz tylko narzekanie zostaje :lol: :P

a wracajac do tematu - "8 marca zapowiada sie ciekawie" to i tak bedziecie latac z kwiatkami bo laski was zjedza w szkolach ze nic nie dostaly ... !!! 8)

Ps. Miope - wstydz sie ... :P :lol: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też podsumuje:

- życzenia od dziewczyny z klasy

- boxerki :twisted:

- kartke od ukochanej

- pióro od ukochanej (całe szczęście że nowe dostałem, bo stare jużw połowie zjadłem :lol: )

- tysiące buziaków

- ........... :twisted:

nawet mi się podobał dzisiejszy dzień ... tylko dzięki mojej dziewczynie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a my dostalismy po ramce (zolta oprawe ja dostalem) na zdjecie (9x13), zdjecie calej klasy (no prawie calej) i koperte z kartka dla kogo (u mnie iczywiscie dla BRACHOL-A, a u innych niewiem :) ) i po lizaku. wydaje mi sie ze ta ramka to chyba do tego zdjecia :wink: ale ja i tak dam co innego :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a moja swinka przyniosla mi dzisija ramke ze zdjeciem, ramka zrobila i pomalowala sama :-) w niebiesko-biale hmm chaluny ;-)

no i moja siostra zrobila serniczek mmm :-)

babcia dozucila 64mb karta SD kingstona do cyferki :-)

a za 8 godzin zaczynam studiowac mam lekki stresik hehe ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna, klęska do kwadratu :twisted: Była u mnie z lekcjami i sprawdziała mi opis w GG, a tam perfidnie: Dzisiaj nasze święto Panowie, czekam na życzenia. A jej reakcja: Hmm, dziwny masz ten status i zmieniła :( . Skandal!! A spróbujcie zapomnieć o Dniu Kobiet!! To przez rok będą się dosać :/

Ale dostałem życzenia od kolegów, szkoda tylko że nie od tych ze szkoły ....

Dzięki panowie ;)

MeHow

BLANTMEN

Fuck a tak się tłumaczyła, brrr:

Marika (30-09-2003 17:21)

wszystkiego najlepszego, z okazji dnia, którego nie ma

Ja (30-09-2003 17:21)

<span style="color:red;">[ciach!]</span>o wiesz

Ja (30-09-2003 17:22)

Jak się o Waszym święcie zapomni to się dąsacie cały rok

Marika (30-09-2003 17:23)

bo nasze to jest w kalendarzu zapisane!

a wasze to....

juztrzy wersje dat słyszałam

Ja (30-09-2003 17:23)

NASZE TEŻ

Jest dzisiaj i kropka

Nawet ma w kalendarzu

mBanku!

Marika (30-09-2003 17:24)

hahahha,a świastaczek siedzi i zawija je w te sreberka

Skandla na równej lini, one zobaczą te swoje <span style="color:red;">[ciach!]</span>e róże ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dostałem życzenia od kolegów, szkoda tylko że nie od tych ze szkoły ....

Dzięki panowie ;)

MeHow

BLANTMEN

[...]

To i Ja przesyłam Życzonka, sorki, ze spóźnione 8) :wink:

Skandla na równej lini, one zobaczą te swoje [ciach!]

Normalnie :lol: Dołączona grafikaR.O.T.F.L.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe u nas siedzimy na wychowawczej niby nigdy nic az ty nagle wpadaja dwie dziewczyny z... skrzynka piwa :) Rozdaly po jednym na lebka. Wychowawczyni zdumiona ale nic nie mowila (klasa maturalna na studniowce wieksze cuda sie beda dzialy). Konsumpcja nastapila przed wf-em :) Ogolnie mowiac sie postaraly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choroba, macie racje, my dumamy nad jakimiś oryginalnymi prezencikami i sie staramy a one nas olewają :cry:

A najgorszy był dzień chłopaka w klasie w tym roku.Dziewczyny nam pokupiły jakieś badziewne kubki gliniane za 5 zeta i powypisywały na nich jakieś głupoty.

Ale to jeszcze dało sie przewidzieć.Najgorrsze było wtedy kiedy sie dowiedzieliśmy co miały początkowo w planie-zabrać wszystkich facetów do baru i zafundować nam jakąs laleczke żeby troche potańczyła i pokazała co nieco.Ale w końcu sie rozmyśłiły.........

Wtedy to dopiero był żal i smutek, te kubki każdy by najchętniej rozp.......:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no u mnie dzisiaj sobie przypomnialy typiary w klasie.... po lizaku i nic wiecej :? ciekawy bedzie dzien kobiet :evli: naprawde ciekawy :evil:

dzien po to se mogly w doope wsadzic :evil:

ciekawe jakby dostaly kwiatka 9 marca czy by sie cieszyly albo jakbys swojej lasce dal prezent dzien po urodzinach ... mnie by bylo wstyd i wolalbym sie wogule juz do niczego nie przyznawac niz łaśić sie dzien za pozno ...

tragedia z tymi pannami !

8 marca w przyszlym roQ to dla mnie oficjalny "dzien zlewania panienek" - a niech mi sie ktora tylko spyta dlaczego ? :evil:

ODP: a zyczenie mi chociaz zlozylas na "dzien chlopca" ? :twisted:

proste i logoczne !! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Miope - wstydz sie ...  :P  :lol:  :twisted:

Gie-eN-Zet, ale Dzień Kobiet jest dla mnie "świętem" całkowicie zbędnym, więc dlaczego w drugą stronę miałabym coś robić. :lol: Poza tym byliście tak zajęci użalaniem się nad sobą, że nie chciałam przeszkadzać. ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no u mnie dzisiaj sobie przypomnialy typiary w klasie.... po lizaku i nic wiecej :? ciekawy bedzie dzien kobiet :evli: naprawde ciekawy :evil:

dzien po to se mogly w doope wsadzic :evil:

ciekawe jakby dostaly kwiatka 9 marca czy by sie cieszyly albo jakbys swojej lasce dal prezent dzien po urodzinach ... mnie by bylo wstyd i wolalbym sie wogule juz do niczego nie przyznawac niz łaśić sie dzien za pozno ...

tragedia z tymi pannami !

8 marca w przyszlym roQ to dla mnie oficjalny "dzien zlewania panienek" - a niech mi sie ktora tylko spyta dlaczego ? :evil:

ODP: a zyczenie mi chociaz zlozylas na "dzien chlopca" ? :twisted:

proste i logoczne !! :wink:

dobrze piszesz :D moja dziewczyna dostanie jakis prezencik, ale reszta NIE :evil: ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet zadna z forumowych pan zyczen nie zlozy...  :?  :?  :?

Alez oczywiscie, że Wam złożę życzenia Kochani Panowie - wszystkiego naj naj naj z okazji Waszego świeta <gorące całuski> :D - przepraszam że dopiero dzisiaj ale wczoraj mnie nie było na Tweaku :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Miope - wstydz sie ...  :P  :lol:  :twisted:

Gie-eN-Zet, ale Dzień Kobiet jest dla mnie "świętem" całkowicie zbędnym, więc dlaczego w drugą stronę miałabym coś robić. :lol: Poza tym byliście tak zajęci użalaniem się nad sobą, że nie chciałam przeszkadzać. ;) :P

Tak mówisz, a jak nadejdzie ten dzień to będziesz czekała na róże...

Pfuu, tylko nie mów że nie lubisz róż tylko tulipany :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi