Bouli Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witam. Padł mi hdd na którym stoi novell (narazie działa,ale słychać straszne stuki i wszystko strasznie się zamula) mam nowu hdd i chciałbym skopiować partycję. PQMAGIC tego nie potrafi (sprawdzałem w wersji 8.0) czy jest jakiś inny programik który to potrafi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jaki system plikow ,jesli fat to ghost - nie wiem czy obsluguje ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jaki system plikow ,jesli fat to ghost - nie wiem czy obsluguje ntfsobsluguje tylko nie moze zapisywac obrazu na ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jaki system plikow ,jesli fat to ghost - nie wiem czy obsluguje ntfsobsluguje tylko nie moze zapisywac obrazu na ntfsA swistak siedział... Ghost bez zadnego problemu zapisuje obrazy na partycjach NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jaki system plikow ,jesli fat to ghost - nie wiem czy obsluguje ntfsobsluguje tylko nie moze zapisywac obrazu na ntfsA swistak siedział... Ghost bez zadnego problemu zapisuje obrazy na partycjach NTFS. :oops: widocznie korzystalem z jakiejs starej wersji, bo nie widzial partycji ntfs przy wyborze partycji na ktora ma zrzucac. przepraszam za wprowadzenie w blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja tez siedzialem na takiej wersji , byla to dosowa wersja , i moze dlatego nie wizial partycji ntfs ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Dawno nie robilem w Novellu ale o ile mi wiadomo to nie uzywa on NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Instalator robi jedną partycję fat i jedną taką która nie jest napewno ntsf. Właśnie mam problem z tą nieznanego typu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 System plikow w Novellu nazywa sie NFS (Network File System) o ile sobie dobrze przypominam, ale ostatnio na powaznie robilem cos z Novell'em 3.12 z 4.xx mialem malo doczynienia a z nowszymi wcale wiec moglo sie cos pozmieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Novel jest w wersj 5.1 Poradziłem sobie dyskietką ghosta-dzięki za pompc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...