Pietia(lania) Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Czy ktos moze mi powiedziec co to jest mnoznik , to znaczy gdzie to sie znajduje ( wiem ze na procu 0 ale co to jest fizycznie i jak to sie robi , czy jest to jakis uklad , czy cos innego , chyba wiecie o co mi chodzi , bo szukam i szukam i znalezc nie moge :? wszedzie pisza krecisz przez fsb lub mnoznik - ale co to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 O_o faq, opcja szukaj, www.google.com !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja sie nie pytam jak podkrecic , tylko co to jest mnoznik :evil: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mnoznik jest to liczba przez którą mnozysz FSB aby uzyskać czestotliwosc z jaką chodzi proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tak , ale co to jest fizycznie (jakis scalak , czy cos innego ?? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 to to co ustawiles w swoim procu na 12,5 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 to to co ustawiles w swoim procu na 12,5 :lol: Tyle to ja wiem :wink: , ale ciekawi mnie co to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...