Gość Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Yo Dzisiaj w newsach pclaba dojrzałem news o tym pakiecie, jak myślicie czy warto go sobie zainstalować bo office 2000 mnie już nerwi :evil: proszę o wypowieź userów tego pakietu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mysle, ze zaden z pakietow darmowych nie dorownuje (i nie bedzie) komercyjnym odpowiednikom MS. W domu sobie nigdy zadnego nie zainstaluje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 hm, ja bym najpierw zainstalowal, porownal i dopiero potem wydal wyrok :) ja osobiscie korzystam jeszcze z ooo 1.0 i mi calkowicie wystarcza. mysle, ze roznica w funkcjonalnosci miedzy wersja 1.0 a 1.1 moze byc o wiele wieksza niz miedzy officem 97 a 2003 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mysle, ze zaden z pakietow darmowych nie dorownuje (i nie bedzie) komercyjnym odpowiednikom MS. W domu sobie nigdy zadnego nie zainstaluje... A czemu ma nie dorównywać a nawet przewyrzszać MS historia może być taka sama jak z przeglądarkami netowymi darmowa mozilla i nie koniecznie darmowa opera biją na głowę IE. Z pakietami office może być tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 w czasach star office 5,2 jako jeden z nielicznych z niego kozysatlem (wszyscy wtedy siedzieli na MS O97) Teraz jade na open office 1,0 i uwazam ze jest lepszy niz Office xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Kurde dzieki panowie ze mnie uswiadomiliscie ze jest w ogole wersja PL.... Bo ja na OOo 1.0 ENG jade jak glupi.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja mam zainstalowany Star Office 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 dobra mam zainstalowany OO i hmm... muszę się przyzwyczaić :lol: i będzie ok zostaję przy OO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mysle, ze zaden z pakietow darmowych nie dorownuje (i nie bedzie) komercyjnym odpowiednikom MS. W domu sobie nigdy zadnego nie zainstaluje... jak cie stac na taki pakiet to korzystaj... mi wystarcza OO... a co do wersji z ux.pl to uzywam od kilku wersji wlasnie tego... ma dolaczony odrazu polski slownik i kilka jakis tam poprawek... dziala bardzo dobrze. a co do roznic miedzy wersjami 1.0 i 1.x to te nowsze lepiej wspolpracuja z plikami MSoffice i maja wbudowana obsluge PDF (od wersji 1.1beta2)... to tak w skrocie co odrazu mozna zauwazyc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...