Skocz do zawartości
pablo163

Prosze o pomoc nie smiac sie prosze!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam @ll

mam straszny problem jak wiekszoc osob z forum wie myle literki jak pisze. mysle ze robie to dlatego bo patrze na klawiature i myslami wyprzedam pisanie i robie bledy. czy znacie jakis bardzo dobry program ktory mzoe mi pomoc?? Wim ze to jakos trzeba rece trzymac ale ja nie wiem jak google nic ciekawego nie pokazaly.

prosze sie nie smiac

pozdro z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wale ustawienie lap na klawiaturze i w wiekszej czesci pisze prawidlowo :P tylko mam problem z "i" oraz "y" bo nigdy nie wiem ktora lapa walnac :P  

btw, ja sie uczylem sam..... mistrz klawiatury mnie strasznie denerwowal :]

Ja mam dokladnie to samo, nauczylem sie pisac bez patrzenia po 7 latach z komputerem bez zadnyh dodatkowych programow. Raz idzie mi lepiej czasami gorzej i co jakis czas msze spojrzec na klawiature. NAPEWNO jednak nie ukladam rak tak jak powinienem i wali mi to bo nie mam zamiaru teraz uczyc sie inaczej skoro pisze wystrczajaco szybko.

Moim zdaniem, jezeli dlugo juz piszesz ito trudno bedzie Ci sie przestawic i tylko sie zdenerwojesz... takie programy moga byc dobre dla kogos kto dopiero zaczyna prace z komputerem... ale proboj..

Inny taki program to: Klawisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się naucz. Program tu tylko działają na Twoją psychike. Usiądź przy klawiaturze i nie wal w klawiesze tylko je wciskaj. Dla mnie poezja.

Ja mam takie coś że nigdy nie wiem co jest pierwsze, przecinek, czy kropka :]

Spadam do kościoła ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej jest pisac wlasnym stylem ;] Byle zeby trafiac w te klawisze co trzeba :P :D Ja tam pisze dwoma lapkami, bez patrzenia... ale tam ulozeniem rak i takimi innym <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami sie nie przejmuje...zawsze dobrze jest czasami zerknac na klawiaturke...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mam to samo jak sie patrze na klawisze to przestawiam literki mimo ze wydaje mi sie ze pisze  bez bledow, a jak pisze bez patrzenia do git :)

ale je nie moge pisac bez patrzenia mam jakis zwalony odruch

:D

mi pomaga takie cus ze trzeba sie nieco skupic myslac nad tym zeby hm no trzeba zwrocic nieco uwagi zey literki we wlasciwej kolejnosci pisac, i zeby pisac w jednym tempie, to pomaga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi