pablo163 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 http://iq.onet.pl/wyniki.html tu sa wyniki tych co brali udzial w tvn czyzby ci co nie ujawnili wstydzili sie czegos?? przrecierz to tylko test :/ ktory w gruncie rzeczy nic nei wnosi do naszego zycia bo za kazdym innym testem bedzie inny wynik ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Z tymi latami to też tak różnie - no bo jeżeli brać jeszcze miesiące pod uwagę, to tamten z czerwca ma już 25 lat i 3 miechy, a temu drugiemu brakuje dwa miechy do 25 lat, więc w sumie mają ok 50 lat i 1 miesiąc - tylko, że to bez sensu.Wcale nie bez sensu tylko właśnie z sensem to może byc wytłumaczenie :P Po zastanowieniu stwierdzam :lol: że moje wytłumaczenie jednak ma sens - i pewnie własnie o to chodziło - że miesiące się też sumuje - tak na logikę to wychodzi w ten sposób. Stąd razem mają 50 lat. Hmm, czemu wydawało mi sie to bez sensu - chyba zasugerowałem się opniami innych -> no cóż pewnie w wyniku zmęczenia :wink: :lol: No w sumie tak się przyjęło, że jak człowiek ma np. 20 lat i 11 miesięcy, to dalej ma dwadzieścia lat - tak się mówi - mimo, że tak naprawdę, to bardziej jest to 21 niż 20. No tak - w końcu test na inteligencję - trzeba myśleć :lol: :wink: dobrze, że zaznaczyłem 50 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A u mnie 19 lat - 134 pkt. :P Ale to nie jest jakiś wiarygodny test, zwłaszcza po tym jak zobaczyłem porównanie Einstein i M. Monroe :P :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A u mnie 19 lat - 134 pkt. :P Ale to nie jest jakiś wiarygodny test, zwłaszcza po tym jak zobaczyłem porównanie Einstein i M. Monroe :P :D ;) hmm oni mieli jak pamietam ok140/200 a nie tak jak ty 134/145 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 118IQ - 18 lat, chyba nie jest źle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 137 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 LOL, ale ze mnie cieć :| 92 IQ | 15 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 125 (test ze szkoly :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 http://iq.onet.pl/wyniki.html tu sa wyniki tych co brali udzial w tvn czyzby ci co nie ujawnili wstydzili sie czegos?? przrecierz to tylko test :/ ktory w gruncie rzeczy nic nei wnosi do naszego zycia bo za kazdym innym testem bedzie inny wynik ! Też mnie to ciekawi napewno wypadli żałośnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 http://iq.onet.pl/wyniki.html tu sa wyniki tych co brali udzial w tvn czyzby ci co nie ujawnili wstydzili sie czegos?? przrecierz to tylko test :/ ktory w gruncie rzeczy nic nei wnosi do naszego zycia bo za kazdym innym testem bedzie inny wynik ! Też mnie to ciekawi napewno wypadli żałośnie Hmmm, ale że Rokita nie ujawnił to sie dziwie, a ja go za inteligentnego człowieka miałem :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 97 i 21 wiosenek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 dziwne wszyscy z tweaka mieli po 130 a srednia jest 100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 A u mnie 19 lat - 134 pkt. :P Ale to nie jest jakiś wiarygodny test, zwłaszcza po tym jak zobaczyłem porównanie Einstein i M. Monroe :P :D ;) lol ja tez mam 134 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 dziwne wszyscy z tweaka mieli po 130 a srednia jest 100 :)ja mialem 107 i mnie to zbytnio nie zrazilo taki test to tylko na chwile jest aktualny, zmienmy pytania ten sam poziom i moga byc juz problemy zeby bylo te 130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 132 :D rany jaki ja inteligentny :D hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 dziwne wszyscy z tweaka mieli po 130 a srednia jest 100 :)ja mialem 107 i mnie to zbytnio nie zrazilo taki test to tylko na chwile jest aktualny, zmienmy pytania ten sam poziom i moga byc juz problemy zeby bylo te 130Ja miałem 79 wiec nie wpedzej mnie tu w kompleksy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 dziwne wszyscy z tweaka mieli po 130 a srednia jest 100 :)hehe..wiesz kazdy moze napisac ze mial nawet 150 :) (moja kolezanka tak mowila) ale prawda jest taka ze chwala sie ci co maja czym..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 W podobnych testach dostaję niewiele więcej punktów niż chłodziarko-zamrażarka, ale już mniej niż stacja dyskietek 5,25". Obstawiałbym więc wynik w okolicach 3 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 dziwne wszyscy z tweaka mieli po 130 a srednia jest 100 :)hehe..wiesz kazdy moze napisac ze mial nawet 150 :) (moja kolezanka tak mowila) ale prawda jest taka ze chwala sie ci co maja czym..:)Nie da sie 150 bo tyle nei bylo max 145. A to ze ktos tu moze tak pisac to fakt bo oszukuje tylko sam siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wiem ze max to 145 .....na tym polega dowcip :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Wielkie mi oszustwo, parę cyferek w tę czy w anus. To przecież tylko cyfry. Aberracje optyczne przy pomiarach Pana Wiertaczka (kiedy to zachodzi dziwne zjawisko - przypuszczalnie mające związek z paralaksą - dodawania kilku centymetrów do faktycznych wskazań) jeszcze mogę pojąć, bo owegoż Wiertaczka można na upartego sprawdzić organoleptycznie. A jakieś tam IQ, EQ czy inne BSE? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 113 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 IQ 118 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 w TV mialem 124 wiek 17 czyli najmniej korzystny do tego testu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mi wyszło 90. Pomimo, że jestem członkiem Polskiej Mensy. A wiec musiałem uzyskać troche wiecej niz 90 zeby sie tam dostać. A pozatym na http://forum.mensa.org.pl Pisza duzo o tym teście inni członkowie ktorym wyszło po IQ- 70-100. Tam tez pisza czemu ten test nie był testem na IQ tylko na coś innego. Aha mam 15 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...