Skocz do zawartości
Gość doc

T610 vs T720i

Rekomendowane odpowiedzi

Wiatam

Dzisiaj finalowy miecz. Sposrod 5 dobrych zawodnikow, wybralem dwoch ktorzy beda walczyc o tytyul 'Mojego Telefonu':) A finalistami sa:

Sony Ericsson T610

Motorolla T720i

Te dwa telefoniki mam na oku i naprawde nie wiem co wybrac.

Po pierwsze zastanawia mnie paleta barw wyswietlacza. Czy brac pod uwage to ze w T610 jest ona 16-bitowa ( w T720i 4096)?

Czy dolaczony aparat w Sonym robi dobre zdjecia?

A co z funkcjonalnoscia, wygoda, polozeniem ikonek i sterowaniem?

Czy aby 'skrzydelka' motoroli przy uzyciu wiekszej sily (np. upadek) nie 'rozfruna' (:) sie?

T610 ma klienta pocztowego, a Motorolla?

I na koniec najwazniejsze, czyli subiektywne odczucia. Po prostu ktory telefon jest lepszy???

Prosze o (glebsze) opinie. Tylko te dwa fony sie licza.

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oba telefony sa zalosne :?

Ale jak juz to wez SonyEricssona.

Raz ze bardziej funkcjonalny, dwa ze nowszy

Co do zdjec oba robia kiepskie fotki  :wink:

ty jestes zalosny

t610 lepsza bateria telefon komunikuje sie z kompem podczerwienia i nie tylko (motka tylko kabelek), lepsza polifonia

Jonathan pewnie woli nokie :P a zadnego z tych telefonow nie trzymal w dloni co nie przeszkadza mu zeby wyglaszac swoje niesprawdzone opinie

Poczytaj testy albo lepiej sam sprawdz zanim sie wypowiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty jestes zalosny

t610 lepsza bateria telefon komunikuje sie z kompem podczerwienia i nie tylko (motka tylko kabelek), lepsza polifonia

Jonathan pewnie woli nokie :P a zadnego z tych telefonow nie trzymal w dloni co nie przeszkadza mu zeby wyglaszac swoje niesprawdzone opinie

Wiesz co???? Zastanow sie czasami zanim cos chlapniesz. Ok???

Pracuje z telefonami i wiekszosc mam na testach. Wiec mi nie pytol o tym co ja wiem a czego nie.

Rzeczywiscie wole Nokie, Siemensa,Samsunga i Motorole.

Do tej pory nie spotkalem SonyEricssona (poza P800) ktory by nie mial bledow w oprogramowaniu.

Co mi sie nie podoba w SonyEricssonie????

Prosze bardzo:

-uklad klawiatury

-wyswietlacz

-jakosc zdjec

-menu

-i sam telefon wizualnie

Dla mnie telefon jest tylko telefonem. I bajery sa mi zbyteczne. Sam uzywam jednego juz od 3 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty jestes zalosny

Wiesz co???? Zastanow sie czasami zanim cos chlapniesz. Ok???

Pracuje z telefonami i wiekszosc mam na testach. Wiec mi nie pytol o tym co ja wiem a czego nie.

Rzeczywiscie wole Nokie, Siemensa,Samsunga i Motorole.

Do tej pory nie spotkalem SonyEricssona (poza P800) ktory by nie mial bledow w oprogramowaniu.

Co mi sie nie podoba w SonyEricssonie????

Prosze bardzo:

-uklad klawiatury

-wyswietlacz

-jakosc zdjec

-menu

-i sam telefon wizualnie

Dla mnie telefon jest tylko telefonem. I bajery sa mi zbyteczne. Sam uzywam jednego juz od 3 lat.

A ja jestem tworca telefonow komorkowych :)

Co jest w nokiach zalosne ???

beznadziejny uklad klawiatury

beznadziejne baterie ktore po roku sie rozsypuja (nokia uparcie twierdzi ze litowo jonowe baterie sa ok)

wyswietlacze - te kolorowe poza tym ze maja wieksza palete barw sa do d....

jakosc zdiec - pokaz mi zdiecia robione nokia z tych tanszych i porownamy do tych z mca25 - w koncu to tez aparat do tanszych telefonow

Stylistyka - jedyne co nokie wyroznia ale set68i tez ma fajna stylistyke

Hehehe i jako znawca wolisz motorole ale polecasz se - cos niekonsekwentny jestes pane "znawco"

Wiesz co ja nie lubie amd nie lubie nokii nie lubie telekomunikacji polskiej nie lubie wielu innych zeczy ale wstrzymuje sie od komentarzy ze amd jest zalosne ze tp jest zalosna ze nokia jest zalosna - jak ktos chce nokie lubi nokie to jego wybor zreszta nie widzialem w tym poscie zeby sie ktos pytal "chce wybrac motorole albo sony erricson - czy te telefony sa zalosne ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze Doca gowno obchodzi co ty myslisz o Nokii, Amd i innych firmach. Pytanie tyczylo sie tych dwoch modeli. Wiec jako osoba ktora obydwu uzywala wyrazam swoja opinie.

Idz stworz kilka nowych swoich aparacikow i naucz sie formatowac baterie to pogadamy. Wogole nie wiem o co ci chodzi. Nie masz nic wnoszacego do tematu to nie pisz. Sprawa prosta.

PS

Dalej ufaj wszystkim tescikom jakie czytasz. Widac ze jestes na tyle ograniczony by nie miec wlasnego zdania. A ja pracujac w sprzedazy telefonow widze z czym ludzie maja problemy i ile telefonow powraca do serwisu i z jakimi usterkami. To by bylo na tyle jezeli chodzi o rozmowe z toba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze Doca qpa obchodzi co ty myslisz o Nokii, Amd i innych firmach. Pytanie tyczylo sie tych dwoch modeli. Wiec jako osoba ktora obydwu uzywala wyrazam swoja opinie.  

Idz stworz kilka nowych swoich aparacikow i naucz sie formatowac baterie to pogadamy. Wogole nie wiem o co ci chodzi. Nie masz nic wnoszacego do tematu to nie pisz. Sprawa prosta.

PS

Dalej ufaj wszystkim tescikom jakie czytasz. Widac ze jestes na tyle ograniczony by nie miec wlasnego zdania. A ja pracujac w sprzedazy telefonow widze z czym ludzie maja problemy i ile telefonow powraca do serwisu i z jakimi usterkami. To by bylo na tyle jezeli chodzi o rozmowe z toba.

Twoj tekst ze telefony sa zalosne nic nie wniosl jak bys nie zauwazylja odpwiedzialem konstruktywnie dlaczego ma brac se

Baterie potrafie formatowac :)

Czyli idac dalej twoim tokiem rozumowania nie powinienes sie nawet odzywac w sprawach komputerowych bo nie pracujesz przy nich - czytasz tylko testy i im ufasz - idac dalej - twoja wiedza na temat sprzetu komputerowego jest "ograniczona" (twoje slowa)

Idac jeszcze dalej nie wypowiadaj sie na tematy komputerow bo g.... wiesz Ja pracuje 4 lata przy komputerach i znam sie lepiej od ciebie ..........

Na wszelki wypadek wytlumacze - to ze pracuje 4 lata przy kompach wcale nie znaczy ze jestem od ciebie lepszy - i za takiego sie nie uwazam. Szkoda ze ty zjadles wszystkie rozumy i wystarczylo to ze jestes pracownikiem salonu z telefonami zebys nagle stal sie WIELKIM MASTACHEM DO SPRAW TELEFONOW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zdjec oba robia kiepskie fotki  :wink:

ty jestes zalosny

I wszystko jasne - czytaj uwazniej - no chyba ze ten post jest nie na temat

albo czepiasz sie do tego ktory byl riposta na twoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czepnolem sie drugiego tekstu

2. Nie czepnolem sie ciebie. Ale ty mnie od razu. (byla juz mowa o tym na forum)

3. Masz jakies problemy wal na PW. A nie jedziesz mi offtopicowo

4. Moge wyrazic swoja opinie o danym sprzecie

5. Pracowalem i dalej pracuje przy kompach.

6. Nigdzie nie napisalem ze co to ja nie jestem.

7. Uzywales tych telefonow???? Czy moze wzioles je od kolegi do reki???? Bo widzisz ja na jednym i drugim troche dzialalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Moim zdaniem, wg mnie ... "

Sony Ericsson T610. Nie to ze nie posiada wad -> glowna powolne dzialanie, np w grach, aparat cyfrowy tez jest cienki (on w ogole odroznia barwy??? :twisted: chyba go za duzo na sepie nastawiali -> bo takie kolorki wychodza). Ale nadrabia polifonia, bluetooth'em i irDA. Do tego te kolory ;). W tej cenie nokie i inne tel. moim zdaniem sie chowaja (tzn oferta plusgsm dla firm, innych opow ofert nie znam :/) Zycze trafnego wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uważam, że to MOJE grabki są najładniejsze. I to JA robię najsmerfniejsze babki z piasku.

Ogolić się pod pachami i do przedszkola z tymi gonitwami "kto ma większego i czyj tata jest policjantem" :>

Pod pachami nie wystarczy, teraz przyjmuja ale jak rowniez i yaya ogolisz.

Nie jestem tylko pewien czy tam tez sie nie przekomarzaja : ...a moj tata to mawielkieeeeeego .......... telefona , a moj ma kolorowszego !! :lol:

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi