Skocz do zawartości
MasheX

praca na stacji benzynowej a napiwki?

Rekomendowane odpowiedzi

Dostalem prace na Stacji Shell :mrgreen: (mycie okien, nalewanie paliw i promocja produktow) i pytnako.. czy ktos wie ile mniejwiecej wychodzi z napiwkow? :)

Na czysto otrzymam 800brutto(600 na czysto) miesiecznie - 14 dni po 12h pracy. Wiem ze malo.. ale gostek powiedzial ze z napiwkow sie sporo wyciaga.. tylko ile? :)

moze ktos pracowal na takim stanowisku i wie cos na ten temat? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

600 w garść za dwa tygodnie to mało? Hola hola kawalerze :>

Drogie Bravo, dostałem pracę jako striptizer. Czy możesz określić w przybliżeniu ile uzbieram za stanikiem i podwiązkami przez trzy wieczory intensywnych konwulsji przy rurze?

Tu nie ma wróżek, są za to geodeci (od poziomu), tragarze (od wnoszenia), paru fachowców, trochę lamerów, nieco script-kiddies, Berkut herbu "-70 W Stresie", Duży Zły Reed i tak dalej. Ale wróżek, jasnowidzów, meteorologów i innych zwyrodnialców brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

600 w garść za dwa tygodnie to mało? Hola hola kawalerze :>

Drogie Bravo, dostałem pracę jako striptizer. Czy możesz określić w przybliżeniu ile uzbieram za stanikiem i podwiązkami przez trzy wieczory intensywnych konwulsji przy rurze?

Tu nie ma wróżek, są za to geodeci (od poziomu), tragarze (od wnoszenia), paru fachowców, trochę lamerów, nieco script-kiddies, Berkut herbu "-70 W Stresie", Duży Zły Reed i tak dalej. Ale wróżek, jasnowidzów, meteorologów i innych zwyrodnialców brak.

wiesz.. wychodzi 3.5zl za godzine.. to chyba nie jest najlepiej :) ale nie o to tu chodzi.. pensja mnie zadawala..

co do wrozek itp. nie szukam takowych.. szukam osoby ktora pracowala na takim stanowisku i z doswiatczenia wie ile srednio zgarniala napiwkow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli znajdziesz tu kogoś takiego, wątpliwe, że jego informacje na coś ci się przydadzą poza porównaniem. No chyba, że pracował na tej samej stacji dwa dni temu.

Ja mam 6,90 za godzinę (brutto), ale wszystkie dziwne zrzutki, haracze, pogłówne i podatek od wyglądu zjadają około 500 miesięcznie. To nie jest śmieszne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wróżek, jasnowidzów, meteorologów i innych zwyrodnialców brak.

Za to jest wizjonerek :) Hehe...

Ale wracaja do tematu. Moj kumpel pracowal w tamtym roku w zime na shellu to zarabial z napiwkow okolo 4 stow. Tylko on pracowal caly miesiac po 10 godzin :|

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi