MasheX Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Dostalem prace na Stacji Shell :mrgreen: (mycie okien, nalewanie paliw i promocja produktow) i pytnako.. czy ktos wie ile mniejwiecej wychodzi z napiwkow? :) Na czysto otrzymam 800brutto(600 na czysto) miesiecznie - 14 dni po 12h pracy. Wiem ze malo.. ale gostek powiedzial ze z napiwkow sie sporo wyciaga.. tylko ile? :) moze ktos pracowal na takim stanowisku i wie cos na ten temat? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja wiem cos na ten temat ... powinna sie tu pojawic za niedlugo pewna zakonnica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja wiem cos na ten temat ... powinna sie tu pojawic za niedlugo pewna zakonnica ;) yyyy chyba nie lapie dowcipu(?) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 600 w garść za dwa tygodnie to mało? Hola hola kawalerze :> Drogie Bravo, dostałem pracę jako striptizer. Czy możesz określić w przybliżeniu ile uzbieram za stanikiem i podwiązkami przez trzy wieczory intensywnych konwulsji przy rurze? Tu nie ma wróżek, są za to geodeci (od poziomu), tragarze (od wnoszenia), paru fachowców, trochę lamerów, nieco script-kiddies, Berkut herbu "-70 W Stresie", Duży Zły Reed i tak dalej. Ale wróżek, jasnowidzów, meteorologów i innych zwyrodnialców brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Za to są paranoicy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 600 w garść za dwa tygodnie to mało? Hola hola kawalerze :> Drogie Bravo, dostałem pracę jako striptizer. Czy możesz określić w przybliżeniu ile uzbieram za stanikiem i podwiązkami przez trzy wieczory intensywnych konwulsji przy rurze? Tu nie ma wróżek, są za to geodeci (od poziomu), tragarze (od wnoszenia), paru fachowców, trochę lamerów, nieco script-kiddies, Berkut herbu "-70 W Stresie", Duży Zły Reed i tak dalej. Ale wróżek, jasnowidzów, meteorologów i innych zwyrodnialców brak. wiesz.. wychodzi 3.5zl za godzine.. to chyba nie jest najlepiej :) ale nie o to tu chodzi.. pensja mnie zadawala.. co do wrozek itp. nie szukam takowych.. szukam osoby ktora pracowala na takim stanowisku i z doswiatczenia wie ile srednio zgarniala napiwkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Nawet jeśli znajdziesz tu kogoś takiego, wątpliwe, że jego informacje na coś ci się przydadzą poza porównaniem. No chyba, że pracował na tej samej stacji dwa dni temu. Ja mam 6,90 za godzinę (brutto), ale wszystkie dziwne zrzutki, haracze, pogłówne i podatek od wyglądu zjadają około 500 miesięcznie. To nie jest śmieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja wiem cos na ten temat ... powinna sie tu pojawic za niedlugo pewna zakonnica ;) yyyy chyba nie lapie dowcipu(?) :roll: Siostra Weronika Ci dowcip wyjaśni: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 buehehehe dobre :D no to niema na oc czekas.. tylko dziekowac ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Już napisałe w sumie w twoim drugim topicu - w wakacje można i z 1000 PLN zebrać (zdarzają się dni po 80-100). W jesień zimę 100 moooże 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ale wróżek, jasnowidzów, meteorologów i innych zwyrodnialców brak. Za to jest wizjonerek :) Hehe... Ale wracaja do tematu. Moj kumpel pracowal w tamtym roku w zime na shellu to zarabial z napiwkow okolo 4 stow. Tylko on pracowal caly miesiac po 10 godzin :| Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...