BLANTMEN Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Co sądzicie o ich wspólnym kawałku ??? Jak dla mnie to wymiata :twisted: Ciekawe połączenie H&H z metalem. Nigdy bym się nie spodziewał że to tak może wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Full wypas. Już poprzednia płytka była <span style="color:red;">[ciach!]</span>na a ta to już mistrzostwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 w/g mnie to tez fajne tylko moglby mi to ktos udostepnic? Bo widzialem tylko na MTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a wg mnie to i tak chodzi tylko i wyłącznie o kase. Chłopaki wiedzą, że taka mieszanka może się spodobać (choć w gruncie rzeczy temat już jest oklepany) i będzie z tego kasa. Prawda jest taka, że Sweet Noise grając taką muzę jak kiedyś, nie wiele osiągnęli by na obecnym polskim rynku muzycznym. Zbyt mało tendencji w polskim społeczeństwie do muzy prezentowanej przez dawny Sweet Noise. K...wa, bieda w Polsce panowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wg. mnie to jest najwieksza komercja pod sloncem. Nie nawidze sweet noise, dla mnie to sa cwoki nie znjace sie na muzyce... oni robia metal ?? Oni robia chałe !! Jak peja wogule mogl sie zgodzic na zrobienie tak przypałowego kawałka... i jak widze tego frajera z SW, ktory na jednym teledysku jest wysmarowany błotem a na drugim ma bluze z kapturem to mnie na chaft zbiera .... smierdzi komerchą ... juz sie wczesniej wqwilem na Sw z Jopek ale teraz to juz przegiecie... całkowity syf !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A wszystko bierze sie z tąd, ze w tej naszej kochanej :roll: Polsce jest bieda jak cholera, która uderza nawet w środowisko muzyczne. Przykładów można znależć w cholerę. Np. Dlaczego Sweet Noise gra z jakimś tam Peją??? Bo nie ma kasy. Dlaczego T. Love obecnie wali taką chałę?? Bo tez nie maja kasy i grają pod ludzi. A Kukiz??? Dlaczego nie ma juz Piersi?? Bo mało kto by to kupił, a bzdurne przypiżdżajki z Borysewiczem założę się, że napewno lepiej idą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ja dzisiaj widzialem teledysk ;) SW - to gowno ale piosenka nawet fajna ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jednym słowem syf i nic więcej ... :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ma ktoś może text do tej piosenki ??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Tego kawałka jeszcze nie słyszałem (nie znam tytułu, a nie chce mi się szukać), ale słyszałem że fajny jest. Słucham teraz SN - Dzisiaj mnie kochasz.... z AM Jopek :wink: i mi sie to podoba i to bardzo, wali mnie natomiast czy jest to komercha czy nie, nie interesuje mnie tez dlaczego akurat tak czy tak jest to zrobione i z jakich przyczyn. Natomiast jest dla mnie ważny sam utwór i to jak go interpretuje. Mam nadzieje że mnie zrozumieliście. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 wali mnie natomiast czy jest to komercha czy nie, nie interesuje mnie tez dlaczego akurat tak czy tak jest to zrobione i z jakich przyczyn. Natomiast jest dla mnie ważny sam utwór i to jak go interpretuje. Mam nadzieje że mnie zrozumieliście. Pozdro. Dokladnie.. nierozumiem ludzi ktorzy sluchaja muzy bo niejest lub jest komercyjna.. co za roznica? podoba sie to slucham.. nie, to dowidzenia. Ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 komercha... nie slyszalem tego i nie chce slyszec. dla mnie metal mozna laczyc tylko i wylacznie z muzyka symfoniczna (patrz: wiekszosc kawalkow z dwoch ostatnich plyt Dimmu Borgir). w ogole nie uznaje Sweet Noise za metal, Dimmu Borgir to jest dopiero metal, albo ś.p. Immortal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Gdyby nie peja byłoby całkiem znośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 SW spadł u mnie z 0 na -1 :/ połączenie HH i "metalu" to juz sie nudne robi :/ ja na miejscu SW bym nagrał coś z Markiem Grechutą albo z bandem jazzowym - to by było coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a jak byscie, wszyscy krytycy muzyczni, zdefiniowal tworczosc komercyjna, skoro tyle o niej tu piszecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dla mnie komercyjnosc to jest wlasnie nagrywanie na sile, z artystami z zupelnie innego gatunku, nachalne puszczanie klipu w TV i piosenki w radio itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 alez prosze bardzo! mozna tworzyc muzyke, ktora sie lubi i walic to, czy osiagnie sie sukces (vel black label society) i go nawet osiagnac! czyli ossiagnac komercyjny sukces, nie grajac pod ten wlasnie sukces! a mozna grac pod publike, czyli grac tak zwana komerche i albo sukses osiagnac, albo...nie.... sw nigdy nie lubilem, ale teraz, to juz dla mnie toto puka w dno od spodu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 eee pierwsze trzy plyty (zwlaszcza "Respect" i "Ghetto") dla mnie dobre, potem syf! a tego nie slyszalem i po wypowiedziach czuje ze by mi sie nie podobalo bo to jest tak jak spiewal Kazik Staszewski: "jak bardzo sqrwisz sie by sprzedac swa muzyke...", niestety... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 juz sie wczesniej wqwilem na Sw z Jopek ale teraz to juz przegiecie... całkowity syf !!Akurat w tym zestawieniu to Jopkowa jest najbardziej oryginalna (ma swój styl) i chłopaki muzycznie do pięt jej niedorastają niestety.... Plagiat!!! MTV po polsku i tyle. Dimmu Borgir to rozumiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wlasnie slucham... i osobiscie HH nie lubie, ale w polaczeniu z metalem da sie zniesc wiec jestem na tak... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 nie ma czegos takiego, jak polaczenie hh z metalem.... przynajmniej ja nie slyszalem o czyms takim... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 czytałem całkiem niedawno jak Glaca określił rodzaj muzy jaką grają - Punk XXI wieku :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 czytałem całkiem niedawno jak Glaca określił rodzaj muzy jaką grają - Punk XXI wieku :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 czytałem całkiem niedawno jak Glaca określił rodzaj muzy jaką grają - Punk XXI wieku :lol: :lol: :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ej ludzie macie to w mp3 jak tak to byłbym dzwięczny o jakiegos linka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ej ludzie macie to w mp3 jak tak to byłbym dzwięczny o jakiegos linka ;-)daj jakies FTP to Ci wysle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wg mnie kawalek jest calkiem OK. Moze i komercyjny, ale przeciez o to w tym chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 prosze bardzo oto link do mp3: http://www.members.lycos.co.uk/vienio1/SWE...AKI%20DZIEN.bmp jak dla mnie to ten kawalek jest biedny... ja sie na muzyce metalowej nie znam ale wydaje mi sie ze ta muzyka jest "za malo metalowa". Super duet byl Aeorosmith z RUN DMC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 prosze bardzo oto link do mp3: http://www.members.lycos.co.uk/vienio1/SWE...AKI%20DZIEN.bmp jak dla mnie to ten kawalek jest biedny... ja sie na muzyce metalowej nie znam ale wydaje mi sie ze ta muzyka jest "za malo metalowa". Super duet byl Aeorosmith z RUN DMC!!! kur** jakiej metalowej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 nie bede sie zaglebiac co to za rodzaj muzyki, wazne ze mnie sie nie podoba ten kawalek. A juz napisalam ze sie nie znam na muzyce metalowej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...