Slayer Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jako, ze admin najprawdopodobniej chce wyczyścić sieć ze wszelkich P2P, to blokuje porty. Ostatnio wychwycił mnie na takim jednym porcie i dziś go zablokował. Acz co mnie zdziwiło- download i upload działa sobie dalej ( wcześniej też tak było na innym zablokowanym porcie 8O ) . Błąd ProbenPrinz.de (193.111.198.138:4242) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. I tutaj mam pytanie- wyskanować znowu jakiś wolny port ew. działać na którymś ze standordowych, czy pozostawić jak jest? :roll: Update- a teraz już zdurniałem zupełnie :? http://scan.sygatetech.com/tcpscan.html Ten program ( działa na stronce) pokazuje, że mój dotychczasowy port jest otwarty, a emule uparcie pokazuje, że port nie odpowiada. Co jest do cholery? :lol: Że nie wpomnę, ze dzialanie na standardowych portach http ftp itp. Emule też pokazuje, że porty nie odpowiadają :P Update 2- znalazłem już działający port 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Portu 80 (8080) nie moze ci zablokowac :D :P Znam przypadki, w ktorych nawet jesli te porty byly zablokowane osiołek dziala przez proxy bez problemow, tylko stronki calej sieci sie slimaczyly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Podepne sie z takim pytaniem... chodzi o eMule: Czy majac Neostrade, da sie podlaczyc do eMule z HighID czy tez LowID? Poza tym masz parszywego admina. Mojemu sie troche nie podoba, ale nic nie moze zrobic... Powiedzialem mu tak: Place za internet i korzystam z niego 24h na dobe wykorzystujac pelne, nalezne mi pasmo...". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Z highIP bo będziesz miał zew ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Tak, wiem, ze na stalym zewn. IP masz HighID... ale zastanawialo mnie jedno (bo w tej sprawie nie jestem zorientowany): Czy dynamiczny IP nie jest na czas polaczenia stalym zewn. IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 IP dynamiczny w neostradzie jest zewnetrznym IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 na neo+ masz na 100% high id ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 O to mi chodzilo... wiec dobrze myslalem... Dzieki. Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...