..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ma ktos LINDOWSA?? jezeli tak to jak to smiga?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 dwa miesiące temu to instalowałem, ale jakoś nic nie chciało mi działać, chyba coś źle robiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 dwa miesiące temu to instalowałem, ale jakoś nic nie chciało mi działać, chyba coś źle robiłempytam bo wlasnie go sciagam i nie wiem czy warto czekac godzinke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 sciagaj, sciagaj sam jestem ciekaw jak ten lindows sie sprawuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 sciagaj, sciagaj sam jestem ciekaw jak ten lindows sie sprawuje :]sciagne ale dam qmplowi zeby zainstalowal ( jak cos to jemu padnie komp ) za godzinke dam znac :) KAZA RULEZ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 hehe spryciarz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Mozna wiedziec co to jest ten LINDOWS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Mozna wiedziec co to jest ten LINDOWS? lindows=linux+windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Mozna wiedziec co to jest ten LINDOWS? lindows=linux+windows smigaja wszyzstkie programy z windy i [brzydkie określenie na linuksa]a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Ja mialem to dzialala czesc programow, byly problemy z najnowszym officem, starsze dzialaly ladnie. Czasem soft sie zamykal bez powodu, ale to byla wersja Beta z 2-3 miesiace temu. O sprawnej emulacji DX mozna zapomniec, watpie zeby cos sie zmienilo, ale daj znac jak w final. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a ile to zajmóje MB.....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a ile to zajmóje MB.....?wersja ktora sciagnalem ma 330mb.w weekend postaram sie cos napisac jak to dziala i troche potestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 dajcie linka, wszyscy potestujemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 dokladnie, ya tez chce :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ale on to sciaga z kazyy wiec linka wam nieda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ale on to sciaga z kazyy wiec linka wam nieda :lol:dokladnie :) mozecie tez sciagnac jak macie programik :) jak juz mowilem w weekend bedzie jakis maly tescik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Bawilem sie troche Lindowsem z miesiac temu i ogolnie moge stwierdzic ze niema sie czym tak podniecac.I tak wiekszosc programow z windy niedziala pod nim.A pozatym to on i tak wolniej chula niz windaXP i niewnosi nic nowego. Jeszcze duzo mu brakuje by stac sie hitem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a ile to zajmóje MB.....?wersja ktora sciagnalem ma 330mb.w weekend postaram sie cos napisac jak to dziala i troche potestuje tylko 330 mb ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a ile to zajmóje MB.....?wersja ktora sciagnalem ma 330mb.w weekend postaram sie cos napisac jak to dziala i troche potestuje tylko 330 mb ?!? nio.i jeszcze crack albo klucz jakies 50 kb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 coś mi się to za mało wydaje.... z kazy raz ściągnąłem war3, rozpakowywuje a tu.... NFS3 :evil: chyba poczekam aż go przetestujesz... jak ma prostotę obsługi windy i stabilność linuxa to już wiem jaki będzie mój 4 system :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a wlasnie qmpel sie pytal czy bym mu tego nie zassal bo juz nie podqr**a na windoze ;) wchodze na lindows.com ... a tu co ?? mialo byc darmowe (tak kiedys chrzanili) a teraz chca 99$ kij im w odbyt :P kazaa & others (warez) rulez ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 coś mi się to za mało wydaje.... z kazy raz ściągnąłem war3, rozpakowywuje a tu.... NFS3 :evil:tak to juz jest z kazaa, sciagasz sciagasz a tu g***o. najczesciej tak jest jak pisze "real" "full ver." itp najlepsze sa takie co pisze ze np. gta3 a nazwa pliku to jakis empire earth.exe ;) albo plik zajmuje 2MB (czasami i kilka KB) ... ja czasami to ludzi nie czaje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ya bym takich kastrował i banował na dzień dobry.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a wlasnie qmpel sie pytal czy bym mu tego nie zassal bo juz nie podqr**a na windoze ;) wchodze na lindows.com ... a tu co ?? mialo byc darmowe (tak kiedys chrzanili) a teraz chca 99$ kij im w odbyt :P kazaa & others (warez) rulez ! ;) Od samego poczatku bylo wiadomo ze Lindows bedzie platny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 mam juz sciagnietego i to LINDOWS :!: :!: a propos KAzy to ja nie narzekam.Warcrafta tez sciagalem i jest ok.oprucz tego jeszcze pare filmow i sa takie jakie mialy byc ( takie jak w opisie ) wiec narazie jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 a wlasnie qmpel sie pytal czy bym mu tego nie zassal bo juz nie podqr**a na windoze ;) wchodze na lindows.com ... a tu co ?? mialo byc darmowe (tak kiedys chrzanili) a teraz chca 99$ kij im w odbyt :P kazaa & others (warez) rulez ! ;) Od samego poczatku bylo wiadomo ze Lindows bedzie platny. hmm moze to nie jest beta.jest jerial wiec moze ... :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja dopiero go ściągam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja dopiero go ściągam.skad sciagash?? i ile ma mb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 1. Jest to słaba dystrybucja, która nie wnosi nic nowego oprócz nazwy 2. Jest darmowa (źródła ściągasz i kompilujesz) 3. Jak marzy się komuś emulacja DX8 to tylko i wyłącznie na transgaming winex -za darmo źródła z cvs, dostęp do binariów wymaga rejestracji, chyba płatnej, ale po co komu binaria (zwłaszcza, że kompilowane pod 586) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...