marcinsz0 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 no ja juz zainstalowałem SW ale w razie odinstalowywania sterów chce wiedzieć czy wystartuje mi potem system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 no ja juz zainstalowałem SW ale w razie odinstalowywania sterów chce wiedzieć czy wystartuje mi potem systempowinien, mi rusza bez zajakniecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Zainstalowałem 3.13 wraz z IDE SW Driver - tak chodziło pod win 2000 sp4 i teraz zrobiłem to samo pod win 2003 - na razie brak problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 mam te nowe drivery 3.13 i zadnych problemooff.win odpala szybko,clone widzi napedy,kopiowanie z fat32 na ntfs bez zarzutu. mam tylko jedna watpliwosc obciazenie proca w/g HDTach'a : 11% to normalne ??? pozdro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Powiem tyle: wrocilem na remixy 2.45. Na 3.13 cos mi Norton AV strajkowal i system sie ladowal niemilosiernie dlugo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 U mnie po zainstalowaniu nie moge w sound effect wejsc w sound menager!!! Klikam i nic :/...nie wiem chyba do starych sterow wroce :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Nie moge tych sterow nawet zainstalowac. Rozpakowauje tylko plik do okreslonego folderu i potem gdy powinno isc dalej jest echo - tak jakbym nic nie nacisnal. Nawet jak daje setup.exe to nic sie nie dzieje. Sciagalem juz z 3 mirrorow i to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Nie moge tych sterow nawet zainstalowac. Rozpakowauje tylko plik do okreslonego folderu i potem gdy powinno isc dalej jest echo - tak jakbym nic nie nacisnal. Nawet jak daje setup.exe to nic sie nie dzieje. Sciagalem juz z 3 mirrorow i to samo. a cokolwiek innego mozesz zainstalowac? zobacz w uslugach -> instalator windows -> sciezka do wykonywalnego powinno byc cos takiego "C:WINNTSystem32MsiExec.exe /V". spotkalem sie z przypadkiem gdzie to bylo zmienione na plik ktorego nie bylo :!: zaden program nie mog byc zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Poza drobnym problemem z Alcoholem, żadnych nieprawidłowości Hanumaschine nie zanotowało.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 na tych sterach nie mialem, zadnych problemow, nawet dzwiek na 4 glosnikach chodzil. plyta to rda+ rev 2.1 i glosniki inspire 4400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 uff...AR inne programy instaluja sie bez klopotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 eh, mi na tych sterach 3dmark2001se sie ciagle wiesza przy czwartej grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Jakie macie CPU Utilization na 3.13 ?? Bo mi się strasznie zwiekszyło do 24.7%...... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 eh, mi na tych sterach 3dmark2001se sie ciagle wiesza przy czwartej grze... Ja mam to samo!!!! Jest jakis sposob na usuniecie tego problemu,ale zeby zostaly nowe stery?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 eh, mi na tych sterach 3dmark2001se sie ciagle wiesza przy czwartej grze... Ja mam to samo!!!! Jest jakis sposob na usuniecie tego problemu,ale zeby zostaly nowe stery?? Możesz użyć sterów remix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 instalowalem te stery z nowym systemem i wszystko chodzi elegancko, ide sw zainstalowalem, uwazam ze bardzo przydatna opcja i dziala poprawnie ostatnio dysk mi sie przestawil na dma 2 z dma 5, probowalem wszystkiego za cholere nie chcial sie przestawic, nawet format i zainstalowanie na nowo windy nie pomoglo, dopiero te stery nvidii z ide sw, wchodze w zakladke IDE i mam do wyboru wszystkie mozliwe dma - cos pieknego system zapiernicza jak skyline w nfs underground :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja dodam, że w tych sterownikach ( jak i poprzednich, oprócz 2.03 na których wszystko działa dobrze ) jest cały czas zepsuty dźwięk kanału centralnego, podczas odtwarzania plików stereo. Nie wiem dlaczego panowie programiści nvidii w końcu się za ten problem nie zabiorą. Więcej na ten temat: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48460&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Po smiertelnym trudzie zainstalowania tych sterow stwierdzam, ze to shit jakich malo !!! 1. Swieci mi nonstop dioda w obudowie od HDD chociaz nic nie skrobie. 2. clone i nero nie chca nagrywac. 3. Zle dziala calt panel zazadzajacy sound stormem (nie ma kilku zakladek). 4. Winda odpala sie tak samo. Wracam albo do oryginalnych z cd dolaczonych do plyty albo zobacze jeszcze 2.45 remix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zobacz 3.14j remix - u mnie wszystko smiga bez problemu :idea: Plik do sciagniecia TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 @ Kaeres - wszystko wskazuje na to że zaistalowałeś IDE SW z tego pakietu. Po drugie, naprawdę spodziewałeś się skrócenia czasu ładowania windy :) ? U mnie szybciej załadowała się tylko raz - po restarcie świeżo po instalacji. Też z nich zrezygnowałem (wracając do 2.45), bo gryzły się coś z anywirem nortona - czekałem około minuty (!!!) od pokazania się pulpitu do pełnej 'gotowości' systemu. Z resztą ten problem już ktoś wyżej miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 W kilku postach kolesie opisali, ze jest krocej z odpalaniem windy. Ja tego u siebie nie odnotowalem wiec pozwolilem sobie wytknal to jako wade w moim przypadku. Nawet 2.45 remixy sprawiaja mi podobne problemy. Powracajac do standardowych z cd dolaczonej do MoBo odrazu wszystko wrocilo do normy. Gdzie sie sprawdza wogole jakie mam zaistalowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 A ja ODRADZAM odinstalowywanie starych sterów w Panelu Sterowania - u mnie skonczylo sie to smiercia windy i odtwarzaniem partycji z ghosta .. a ponoc nvidia zaleca deinstall .. a moze gdzies nie docztalem ze tak nie wolno ? ja robilem kiedys uninstall chyba wersji 2.45 i zniknela mi z systemu karta graficzna :-) (tzn z menadzera urzadzen) i reinstall. ale nforce reset to bardzo fajne narzedzie ktore wymienia stery nvidii na domyslne microsoftu (w razie gdyby ktos nie wiedzial). potem tylko driver cleaner i mozna stawiac nowe :-) To normalne że znikneła ci karta graficzna :) :) :) :) przecież przy usuwaniu sterów nforce usuwa ci się AGP a jak wiadomo razem z nim karta grafiki :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 najpierw odinstalowalem stare stery i kicha - posypały się wszystko inne stery na szczescie nie bylo tego tak duzo ale musiałem od nowa instalowac - łącznie jakias godzinka dodatkowej roboty grrr) wię costrzegam ( jaki inni) NIE ODINSALOWYWUJCIE STARYCH a tak w ogole to dobre są nie ma trzeszczenia iwszystko ladnie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Napisałem o tym problemie przy wątku o płycie 8rda/+, ale w sumie to chyba bardziej tego wątku dotyczy. A mianowicie: Wczoraj zainstalowałem drivery 3.14 remix i po tej instalcji nie reaguje mi suwak master od dźwięku - powinien on być nadrzędny i wyciszać dźwięk nawet jak na innych suwakach mam maxa. A on tylko się przsuwa i nic to nie daje. Jak zmieniam suwak na wav-ach to wsio jest o.k.-zmienia mi głośność. Ale to nie jest rozwiązanie - miał ktoś podobny problem? Można jakoś ustawić w pasku przy zegarze zamiast suwaka master ten od wav-ów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Napisałem o tym problemie przy wątku o płycie 8rda/+, ale w sumie to chyba bardziej tego wątku dotyczy. A mianowicie: Wczoraj zainstalowałem drivery 3.14 remix i po tej instalcji nie reaguje mi suwak master od dźwięku - powinien on być nadrzędny i wyciszać dźwięk nawet jak na innych suwakach mam maxa. A on tylko się przsuwa i nic to nie daje. Jak zmieniam suwak na wav-ach to wsio jest o.k.-zmienia mi głośność. Ale to nie jest rozwiązanie - miał ktoś podobny problem? Można jakoś ustawić w pasku przy zegarze zamiast suwaka master ten od wav-ów ? Sprobuj jeszcze raz zainstalowac stery, bo mam te same i u mnie spoko dziala regulacja "master" :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Napisałem o tym problemie przy wątku o płycie 8rda/+, ale w sumie to chyba bardziej tego wątku dotyczy. A mianowicie: Wczoraj zainstalowałem drivery 3.14 remix i po tej instalcji nie reaguje mi suwak master od dźwięku - powinien on być nadrzędny i wyciszać dźwięk nawet jak na innych suwakach mam maxa. A on tylko się przsuwa i nic to nie daje. Jak zmieniam suwak na wav-ach to wsio jest o.k.-zmienia mi głośność. Ale to nie jest rozwiązanie - miał ktoś podobny problem? Można jakoś ustawić w pasku przy zegarze zamiast suwaka master ten od wav-ów ? Sprobuj jeszcze raz zainstalowac stery, bo mam te same i u mnie spoko dziala regulacja "master" :idea:Wszystko najpierw odinstalowałeś? Wszystkie stery od dźwięku i nForce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Napisałem o tym problemie przy wątku o płycie 8rda/+, ale w sumie to chyba bardziej tego wątku dotyczy. A mianowicie: Wczoraj zainstalowałem drivery 3.14 remix i po tej instalcji nie reaguje mi suwak master od dźwięku - powinien on być nadrzędny i wyciszać dźwięk nawet jak na innych suwakach mam maxa. A on tylko się przsuwa i nic to nie daje. Jak zmieniam suwak na wav-ach to wsio jest o.k.-zmienia mi głośność. Ale to nie jest rozwiązanie - miał ktoś podobny problem? Można jakoś ustawić w pasku przy zegarze zamiast suwaka master ten od wav-ów ? Sprobuj jeszcze raz zainstalowac stery, bo mam te same i u mnie spoko dziala regulacja "master" :idea:Wszystko najpierw odinstalowałeś? Wszystkie stery od dźwięku i nForce?Stery te instalowalem na "swiezego XPeka" i nie ma problemu, ale wczesniej zainstalowalem je na wczesniejsze stery (official 2.45) i tez nie bylo zadnych problemow ani objawow takich jak twoje... Po prostu sprobuj jeszcze raz zainstalowac te remixy na te co juz masz :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Stery te instalowalem na "swiezego XPeka" i nie ma problemu, ale wczesniej zainstalowalem je na wczesniejsze stery (official 2.45) i tez nie bylo zadnych problemow ani objawow takich jak twoje... Po prostu sprobuj jeszcze raz zainstalowac te remixy na te co juz masz :idea: Kombinowałem wczoraj na wszelkie sposoby - odinstalowałem wsio, zainstalowałem znowu - cały czas to samo. W końcu odinstalowałem same stery od dźwięku i zainstalowałem oryginalne sterowniki c-medii i jest. O.K. Mam teraz remix w remixie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 A ja zainstalowałem je na starsze stery razem z tym całym SW IDE i wszystko narazie wszystko hula jak oszalałe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vEpaR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 To normalne że znikneła ci karta graficzna :) :) :) :) przecież przy usuwaniu sterów nforce usuwa ci się AGP a jak wiadomo razem z nim karta grafiki :) :) :) piszac "zniknela" mialem na mysli ze zniknelo urzadzenie "karty graficzne" z listy menadzera urzadzen. ponowna instalacja sterow do nforce nie pomagala. system pracowal w trybie vga i nie potrafil odnalezc wpisu w pliku .inf czyli tak jak gdyby tej karty FIZYCZNIE nie bylo w komputerze. pomagala reinstalacja albo przywracanie systemu. poza tym o ile mi wiadomo jesli zainstaluje stery do grafy bez sterow do plyty to karta bedzia pracowala w trybie pci-mode :) ale moge sie mylic. tak czy owak nforce reset to fajne narzedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...