Skocz do zawartości
bat

Richard's Burns Rally - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

a ha

no nie wiem co to jest boroczek :D

no bo tak jest to ze mi sie wiesza nie wyklucza tego ze widzialem ze dziala po polsku 8)

raz mi sie wiesza odrazu przy wczytaniu profilu , a innym razem w połowie traski :( "trudno co robić " :wink:

Odkrec kompa chociaz na czas testu.  

Pojezdzij i daj znac.

ok już sie zabieram..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie skoncze jak bede widzial jak sie nacinacie na te pozal sie Boze karty graficzne

Ja bym raczej pisal do ATI zeby mi kase zwracalo za swoje niedorobione produkty.

niezle mnie rozbawiają takie komentarze z , normalnie bez nich to by było tak nudno i szaro :D a bez tych całych kłutni ATI kontra NV to tak mało postow :D (nie rozbudzam zadnej awantury nic nie napisze wiecej na ten temat ....)

a ha ja mam tylko problem z tą gierką ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie skoncze jak bede widzial jak sie nacinacie na te pozal sie Boze karty graficzne.  

A to, ze nie masz problemow to masz farta.

ja z kolei mam więcej problemów z GeForce'm niż miałem z Radeonem.

poza tym JAKOŚĆ obrazu w GF 4 Ti4200 jest ZNACZNIE GORSZA niż była w Radku 9200 - a mój GF4 ma lepszą jakość obrazu niż GF kuzyna. wiadomo: każdy chwali swoje zabawki, a prawda leży po środku.

pisząc o jakości obrazu mam na myśli jego ostrość, niekoniecznie w grach, ale w programach tego wymagających, czyli jakieś 3D Studio, PhotoShop itp. z GF miałem znacznie większe problemy z wyregulowaniem monitora, żeby się do czegoś w ogóle to to nadawało. z Radkiem zajęło mi to po 10 minut dla każdej rozdzielczości i wszystko pięknie chodziło. na GF dałem sobie spokój z wyższymi rozdzielczościami.

przykład problemów z GF? proszę bardzo:

Colin lubi się "zaciąć" - zaczyna skakać po kilku odcinkach i nic na to nie można poradzić. z Radkiem nie miałem takich problemów. może to przez kierownicę, może przez sterowniki, może przez win98, nie mam pojęcia - wiem tylko, że na Radeonie mnie takie "atrakcje" nie spotykały

problemy z grami? jeśli gra ma na początku wielgachny napis nVidia - the way it's played czy coś w ten deseń, to wiadomo, że na GF raczej problemów z nią nie będzie. a na Radeonie? nie po to nVidia płaci firmom za wstawianie swego logo do gier, żeby te gry chodziły szybciej na ATI. taka jest moja koncepcja i to jedynie moje zdanie.

a kłótnie o to, co jest lepsze... dosyć! to jest wątek o RBR - u kuzyna na 9100 śmiga ślicznie. sterowniki Omega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ha

no nie wiem co to jest boroczek :D

no bo tak jest to ze mi sie wiesza nie wyklucza tego ze widzialem ze dziala po polsku  8)

raz mi sie wiesza odrazu przy wczytaniu profilu , a innym razem w połowie traski :( "trudno co robić "   :wink:

Odkrec kompa chociaz na czas testu.  

Pojezdzij i daj znac.

ok już sie zabieram..

Hmm mam to samo... Najczęściej gra wywala się po wczytaniu następnego etapu...

UPDATE! Info dla wszystkich złośliwców :wink: po zmianie sterowników na 66.81 gra chodzi miodnie 1024*768*32 full detale. Dziękuję za uwagę i zapraszam do kontynuacji bezssensownej i niczym nieuzasadnionej krytyki FX-ów :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie skoncze jak bede widzial jak sie nacinacie na te pozal sie Boze karty graficzne.

Tak? To powiedz jakiego GFa można kupić sensownego w cenie poniżej 1000zł? Bo ja widze tylko ATI i nic więcej. A zresztą po co takie komentarze w temacie o grze?! Ja tylko proszę o pomoc kogoś, kto może jak pomóc. Jak nie wiesz to się powstrzymaj od pisania nie na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEHE też jestem farciarzem, problemy miałem jakoś tylko ze sterownikami :P I naprawdę jestem baaaardzo zadowolony że za te pięć stów ponad rok temu nie kupiłem jakiegoś pozal sie Boze FXa :D

Narazie DEMO!!! Ryśka doprowadziło mnie do takiej szewskiej pasji że nie wiem, czasami mam wrażenie że to kolejna po PAINKILLERZE i DOOM3 wizja piekła tym razem w samochodówce :evil: :lol: Idę grać w najlepszy symulator rajdowy: Rally Trophy narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

powiem tylko, ze lepszej samochodowki na pieca nie bylo

Colin jest dobry dla dzieci przy tej gierze

2 dni na kierze pogralem, pierwsze wrazenie ze sie jezdzic nie da.

Kilka godzin treningu i miod.

Na klawie tez bez problemu sie gra, nawet latwiej, ale to juz nie to samo. Na kierze to normalnie nerwowo wytrzymac sie nie dalo

Giere na razie ukonczylem na poziomie rookie ;/ (1st place)

ale przerwe robie, bo ni wytrzymom :D

i te fikolki mnie wkurzaja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam do wszystkich ktorzy maja problemy z Radeonem 9550/9600 , gdzies tu na forum wyczytalem ze trzeba wylaczyc fastwrite i bedzie dzialalo na high, u mnie niestety nie dzialalo, a jak dzialalo to tylko w oknie i innej rozdzielczosci niz pulpit, z braku rozwiazania gralem na low :( , az pewnego razu postanowilem wlaczyc fastwrite i voila dziala pieknie na high 8) , polecam sprawdzic, trzeba wlaczyc w biosie i sterownikach , powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziobak ktoś już znalazł i podał lekarstwo na wieszanie się gry przy wyborze profilu na High detail. W polu "uruchom" w menu "start" wpisujesz "smartgart". Pojawia się okno w którym odczyt i zapis AGP należy zaznaczyć na wyłączone. U mnie przynajmniej działa. A grafa na high detail to po prostu miód. Ech piękna ta Japonia. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzialem ten pomysl ze smartgart jednak wydaje mi sie ze nie wszystkim to pomoglo , np mi nie pomoglo jak to wylaczylem to mi sie takie ladne krzaczki pojawialy ze ani na low ani na high sie nie dalo grac :) , poprostu tekstury calkiem sie rozlazily i w zasadzie nic nie bylo widac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do kibiców/fotografów, to na jednej powtórce samochód przejechał mi przez takowego - z tym, że jak jechałem, to go nie było - szkoda, że nie zachowałem tego, bo to śmieszny bug...

A po RBR zainstalowałem Colina 4 i za każdym razem mam 1st miejsce - w pierwszy dzień przeszedłem pierwszą część zawodów w USA :] - w porównaniu do RBR Colin jest śmiesznie prosty.

A będę ćwiczył dalej jak będę miał czas - a ostatnio nie za bardzo mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trybie poczatkujacy- przeszdlem gre na 1 miejscu , nastepny to profesjonalista, oprocz tego ze trzeba wykrecac lepsze to czy sie czyms rozni? Czy ktos juz przeszedl na tym poziomie gre, ja walcze ale chyba mi sie nie uda zajac jakiegos punktowanego miejsa na tym poziomie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trybie poczatkujacy- przeszdlem gre na 1 miejscu , nastepny to profesjonalista, oprocz tego ze trzeba wykrecac lepsze to czy sie czyms rozni? Czy ktos juz przeszedl na tym poziomie gre, ja walcze ale chyba mi sie nie uda zajac jakiegos punktowanego miejsa na tym poziomie?

Wlasnie, jak to jest w na wyzszym poziomie trudnosci ?

W CMR niedosc, ze trzebabylo lepsze czasy krecic to bylo wiecej tras do pojechania ?

Czy tak samo jest w RBR ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja po 2tygodniach grania w rbr, akurat bylem u kuzyna i mial zainstalowanego colina 2 i wlaczylem taka jedna trase co czesto samochod ledwo co dojezdzal do konca bo sie rozwalalem a teraz bez drasniecia na mete se wjezdzam ;] a gralem tez na jednej trasie w grecji to masakra - 160km/h i ja na zakrecie sie trzymam drogi :P i mi samochod mieli. nie moge :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaczynalem na najslabszym stopniu to po rajdzie zmienilem na ten sredni i tak ukonczylem cale mistrzostwa.. na 1szym miejscu :) teraz jade na ostatnim mistrzowskim i nie jest juz tak łatwo ich przegonić :) ale to tylko sprawia wieksza frajde ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szlag mnie strzeli na tej pier**** Francji.

Chyba poddam rajd bo mi nerwy zszarga :/

Mi Francja sie najbardziej podoba - zreszta pisalem juz o tym ;) W chalange`u Ryszard nie mial ze mna szans -wlasnie we Francji mialem najwieksza przewage nad nim.

Moze zle masz ustawiony samochod? - to naprawde wazne na tym asfalcie. Podaj jakim wozem jezdzisz to ci podesle moje ustawienia samochodu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi