Skocz do zawartości
Mateoosh

. . : : Hack&Peace: : . . ??????

Rekomendowane odpowiedzi

Patrzcie co mój kumpel ostatnio na gg dostał.

2603301 (21:51)

witamy, zostales zaatakowany przez grupe . . : : Hack&Peace: : . . .

mam yaktualnie pelny dostep do twojego komputera, nie chcemy robi c nic zlego, jedynym naszym zadaniem jest to abys w opisie na chwilke wyswietlil nazwe naszej grupy na znak ze to przeczytales, jesli to zrobisz na zawsze opuscimy twoj komputer, jesli nie bedziemy musieli dac ci nauczke. . . . . : : Hack&Peace: : . .

2603301 (21:54)

to nie jest smieszne, otrzymujesz ostrzezenie, dajemy ci jeszcze jedna szanse, w przeciwnym wypadku. . . sam zobaczysz . . : : Hack&Peace: : . .

2603301 (21:58)

Rozumiemy, ze zdjecia i filmy z twojego dysku sa juz ci nie potrzebne. . . jesli w ciagu nastepnej minuty nie wyswietlisz naszej nazwy utracisz je

przez nastepne kilka minut bedziemy kolejno kasowli zawartosc twojego katalogo windows . . : : Hack&Peace: : . .

2603301 (22:01)

Dziekujemy, radzimy postarac sie o niezłego firewall`a

. . : : Hack&Peace: : . . opusciło twoj komp

W sumie sie nei znam, ale czy to nie może być zwykły bot na gg?? Ktoś sobie jaja robi z ludzi i tyla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL

Szczególnie chakierskie (pisownia umyślna ;) )było to:

"przez nastepne kilka minut bedziemy kolejno kasowli zawartosc twojego katalogo windows . . : : Hack&Peace: : . ."

Usuwanie zawartości katalogu windows spowoduje w koncu crash systemu i na tym się hackowanie skończy, a chyba nie o to panom chodziło:)

Jestem ciekawy od której części katalogu windows, by zaczeli napewno do system32 albo od system(i jak by to wytrzymał system :) ), no bo nie może się zwiesić bo jeszcze mi muszą filmy usunąć :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Bravo,

w ostatnim numerze odpowiedzieliście twierdząco na moje Bardzo Ważne Pytanie na temat Pissujących Hakierów. Nie chciałbym sprawić zawodu tym miłym ludziom, czy zatem będzie bardzo nachalne, jeśli z góry uprzedzę, że gołych bab, ohydztw ni zberezieństw nie najdą na mych bezkresnych stepach dysku 3,2 GB (w dodatku fdisk gdzieś mi uprowadził był 200 MB)? Mam Windowsa, w dodatku 98 i jakby było mało bez literek SE, Office'a 97, WinRARa, Starcraft gdzieś się pałętał i na pewno jest sześć części platformówki "Commander Kern", bo najmłodsze lubi czasem w coś poprztykać, a "Carmageddon" za brutalny.

Nadal Zakłopotana, 12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może ci "pisujący hakierzy" to jakaś nowa grupa operacyjna fbi zajmująca się piractwem? Dołączona grafika buhehehehehe... lol

a wy w to bravo wplątujecie Dołączona grafika ... jeszcze redaktora naczelnego bravo wezwą przed komisje śledzczą Dołączona grafika i podpora ponad połowy nastolatków [starshych chyba też Dołączona grafikaDołączona grafika ] padnie Dołączona grafika buhehehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniejsza o geniuszy, którzy wymyślają. Co za geniusze w to wierzą :>

On di ader hend słyszałem dzisiaj o dwóch facetach, którzy kiedyś grali w inscenizacji programu "997". Wiecie, machali plastikowymi nożami, a na ścianie cień jakiejś babiny wił się w zabawnych konwulsjach. Otóż owi panowie mieli czelność wybrać się (już nie w inscenizacji) kiedyś do sklepu. Kilku klientów i obsługa sklepu natentychmiast obezwładnili, profilaktycznie sprali i odstawili na komisariat domniemanych zbrodniarzy.

Taki brodaty facet z jakiegoś serialu, który gra lekarza, nie może opędzić się od tłumów żądnych porady i medykamentów, "bo pan doktor ma takie ludzkie podejście do pacjenta".

Inny aktor z popularnego serialu został obdarowany przez przypadkowego przechodnia listą najlepszych klinik onkologicznych w kraju, ponieważ serialowa żona serialowego bohatera umierała na raka.

Ot, potęga telewizji :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi