Mateoosh Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Patrzcie co mój kumpel ostatnio na gg dostał. 2603301 (21:51) witamy, zostales zaatakowany przez grupe . . : : Hack&Peace: : . . . mam yaktualnie pelny dostep do twojego komputera, nie chcemy robi c nic zlego, jedynym naszym zadaniem jest to abys w opisie na chwilke wyswietlil nazwe naszej grupy na znak ze to przeczytales, jesli to zrobisz na zawsze opuscimy twoj komputer, jesli nie bedziemy musieli dac ci nauczke. . . . . : : Hack&Peace: : . . 2603301 (21:54) to nie jest smieszne, otrzymujesz ostrzezenie, dajemy ci jeszcze jedna szanse, w przeciwnym wypadku. . . sam zobaczysz . . : : Hack&Peace: : . . 2603301 (21:58) Rozumiemy, ze zdjecia i filmy z twojego dysku sa juz ci nie potrzebne. . . jesli w ciagu nastepnej minuty nie wyswietlisz naszej nazwy utracisz je przez nastepne kilka minut bedziemy kolejno kasowli zawartosc twojego katalogo windows . . : : Hack&Peace: : . . 2603301 (22:01) Dziekujemy, radzimy postarac sie o niezłego firewall`a . . : : Hack&Peace: : . . opusciło twoj komp W sumie sie nei znam, ale czy to nie może być zwykły bot na gg?? Ktoś sobie jaja robi z ludzi i tyla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Nie sadze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 dla mnie sciema - jednak moze skasuj nr gg od ktorego to przyszlo - niech zartownis nie ma problemow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ja bym sie przelogowal w tym momencie na inny komp, zgasil tamten i powiedzial <span style="color:red;">[ciach!]</span>jacie ;P i poczekal na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 sciema jakich malo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jak zwykle sciema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 duchy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 qrde, niech się do mnie odezwą..... :) Ja napewno tak łatwo jak twój kumpel nie odpuszczę, miedzy innymi dlatego że nie mam zew IP i ludzi spoza mojej sieci nie mają się jak włamać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 "nie potrzebne" i "katalogó". Drżę z bojaźni :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jakies lolki :P ale kto wie ;) windows ma tyle dziur ze .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 LOL Szczególnie chakierskie (pisownia umyślna ;) )było to: "przez nastepne kilka minut bedziemy kolejno kasowli zawartosc twojego katalogo windows . . : : Hack&Peace: : . ." Usuwanie zawartości katalogu windows spowoduje w koncu crash systemu i na tym się hackowanie skończy, a chyba nie o to panom chodziło:) Jestem ciekawy od której części katalogu windows, by zaczeli napewno do system32 albo od system(i jak by to wytrzymał system :) ), no bo nie może się zwiesić bo jeszcze mi muszą filmy usunąć :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Drogie Bravo, czy jeśli nie mam ani kawałeczka plików typu avi ani mpg, czy grozi mi atak Pissujących Hakierów? Zakłopotana, 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Drogie Bravo, czy jeśli nie mam ani kawałeczka plików typu avi ani mpg, czy grozi mi atak Pissujących Hakierów? Zakłopotana, 12 Tak :lol: Niezakłopotany, 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Drogie Bravo, w ostatnim numerze odpowiedzieliście twierdząco na moje Bardzo Ważne Pytanie na temat Pissujących Hakierów. Nie chciałbym sprawić zawodu tym miłym ludziom, czy zatem będzie bardzo nachalne, jeśli z góry uprzedzę, że gołych bab, ohydztw ni zberezieństw nie najdą na mych bezkresnych stepach dysku 3,2 GB (w dodatku fdisk gdzieś mi uprowadził był 200 MB)? Mam Windowsa, w dodatku 98 i jakby było mało bez literek SE, Office'a 97, WinRARa, Starcraft gdzieś się pałętał i na pewno jest sześć części platformówki "Commander Kern", bo najmłodsze lubi czasem w coś poprztykać, a "Carmageddon" za brutalny. Nadal Zakłopotana, 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a może ci "pisujący hakierzy" to jakaś nowa grupa operacyjna fbi zajmująca się piractwem? buhehehehehe... lol a wy w to bravo wplątujecie ... jeszcze redaktora naczelnego bravo wezwą przed komisje śledzczą i podpora ponad połowy nastolatków [starshych chyba też ] padnie buhehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ktora wykryje kazda nielegalna kopie win$hita telepatycznie w twoim domu :lol: LOL Coz za geniusze wymyslaja takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Mniejsza o geniuszy, którzy wymyślają. Co za geniusze w to wierzą :> On di ader hend słyszałem dzisiaj o dwóch facetach, którzy kiedyś grali w inscenizacji programu "997". Wiecie, machali plastikowymi nożami, a na ścianie cień jakiejś babiny wił się w zabawnych konwulsjach. Otóż owi panowie mieli czelność wybrać się (już nie w inscenizacji) kiedyś do sklepu. Kilku klientów i obsługa sklepu natentychmiast obezwładnili, profilaktycznie sprali i odstawili na komisariat domniemanych zbrodniarzy. Taki brodaty facet z jakiegoś serialu, który gra lekarza, nie może opędzić się od tłumów żądnych porady i medykamentów, "bo pan doktor ma takie ludzkie podejście do pacjenta". Inny aktor z popularnego serialu został obdarowany przez przypadkowego przechodnia listą najlepszych klinik onkologicznych w kraju, ponieważ serialowa żona serialowego bohatera umierała na raka. Ot, potęga telewizji :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...