POWER BY AMD Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 zapodałem dzisiaj mojemu xpkowi nowe stery do proca i bez podkrecania karty wynik mi wzrósł o 400 punktów ja mam teraz jakieś z 17/12/2002 ma ktoś moze nowsze moze bedą jeszcze lepsze Bawił sie ktoś w to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Skąd mozna wziąc stery dla proca?? Jedyne jakie znam są na windows update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja brałem z tąd http://www.winxp.com.pl/cgi-bin/newsproxp/...news.cgi?search aktualnie mam te same co w win update ale tam są jeszcze jakieś inne są nawet z 25 lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 stery do proca ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 dzisja sciągnełem sobie jeszcze do monitora i mój 4 letni monitor łązi teraz legalnie na 100hz przy rozdziałce 1152 864 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Stery z Windows update datowane są na 12/17/2002. Stery są dla proców AMD: Model_1 Model_6 Model_7 Model_8 Model_10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 kuźwa a ja tego znaleźć nie moge 8O . jeśli mało to zajmuje to niech mi ktos na e-mail prześle studzi@wp.pl PLEASE, albo poda link pod którym to jest. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 o czym wy mowicie, jakie stery do proca AMD, pogielo was ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 o czym wy mowicie, jakie stery do proca AMD, pogielo was ?????to sobie zobacz czy nie masz w menadzerze uządzeń proca jak masz to musisz mieć do niego sterownik a na peno masz nowy w miare nowy mozńa sciągnąc przez windows update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Niech mi to ktos przesle - PLEASE - bo ja sie tego doszukac nie moge :oops: PLEASE, albo niech poda linka czy cuś. Fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 AMD K7 XP Drivers v.5.1.2600.1152 WHQL http://www.station-drivers.com/telechargem...ent/Amd/cpu.exe nie wiem jaka wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 czy moze mi tez ktos przeslac? bo cos sie mi stronka buraczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jeszcze nie testowalem ale uaktulanil z 2001-7-1 na 2002-12-17. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 wynik wzrosl o 200-300 punktow + odczuwalna roznica w systemnie i grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 no nie mówiełem trza jak najnowsża wersje skręcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 LOL pierwsze slysze 8O dajcie linka do najnowszych albo na maila j-k-l@wp.pl dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 jak by ktoś miał najnowsze to by sie o nie nie pytał najnowsze jakie widziałem to z lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja brałem z tąd http://www.winxp.com.pl/cgi-bin/newsproxp/...news.cgi?search aktualnie mam te same co w win update ale tam są jeszcze jakieś inne są nawet z 25 lutego 2003Link juz jest podany przez P.B. AMD :wink: w szukaj wpisz AMD i 10-te od gory z tytulem Niedziela 14 września 2003 AMD K7/Athlon/Duron XP Drivers WHQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 instalowal ktos cos takiego? AMD AGP 8000 series Driver 8.1.2.1 co to daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 A sa stery do P4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 instalowal ktos cos takiego? AMD AGP 8000 series Driver 8.1.2.1 co to daje? zdaje sie ze to sa stery do chipsetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 pewnie sa. szukaj a znajdziesz. a do pamieci ram sa? szukalem ale nie bardzo znalazlem. jak oni to mogli nazwac pod windows? kontroler jakis ale czego? update: znalazlem jako nvidia nforce2 memory controller czyli czym nowsze stery nvidia tym lepiej chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hmm ale ktore to sa te K7 czy te do athlona/durona ?? Dodam ze mam thortonka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 czy nikt z was nie zauwazyl ze te sterowniki sa ta sama wersja co dostepna w Windows Upadate? czy po prostu nikt z WU nie korzysta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mam podobny problem z palomino :oops: niby i jedne i drugie pasuja wg tego co jest w pliku inf zawarte (rodzina, model) ale nie wiem jak na to patrzec ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 czy nikt z was nie zauwazyl ze te sterowniki sa ta sama wersja co dostepna w Windows Upadate? czy po prostu nikt z WU nie korzysta?? na WU wyskakuje mi 0 rezultatow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ale nie mowie o wyszukiwaniu sterownikow tylko zwykle WU z aktualizacjami - jest tam zakladka z aktualizacjami sterownikow i zawsze przy nowym systemie mam tam aktualizacje procka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 probowalem tak i tak - same krytyczne wyskakuja i cos tam jeszcze ale nic do amd ;/ moze w sp1 bylo to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hmm ja gdzies na plycie mam stery do prockow z seri K7 ale maja one chyba 5 mb. Jutro poszukam plyty i zainstaluje, dam znac co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...