BLANTMEN Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Zapisał się ktoś ??? Ja mam mały problem. Otóż podczas rejestracji, gdy podaje numer komórki wywala mi błąd - "wprowadzono niewłaściwy numer komórki. sprubój jeszcze raz" :? WTF ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Zapisalem sie chyba z 3 tygodnie temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Heh, to już nie jest taka "klimatyczna" gra. Pierwsza edycja podobała mi się najbardziej, potem to już wielki rozgłos i ponad milion graczy. Myślę, że nic ciekawego nie wymyślą tym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No a mi się wkońcu udało zarejestrować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A ja jestem 19 w Polsce :> Bylem 7 ale nie moge pobic czasu. A w zeszylm roku skonczylem na 101 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 suchy ja bylem 102 mamy szczescie !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Ale tak w ogóle o co w tym chodzi. Bo coś słyszałem, ale nie do końca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 lol a ja zalozylem niechcacy drugi temat no wlasnie czekam na wyjasnienia, bo tez nie kumam :) a sie zapisalem :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mnie zaraz ... strzeli Juz 10 raz rzedu wygrywam, tzn kolesie zduciekaja odrazu 8) albo pod koniec gry. I jak tu przejsc na wyzszy poziom :? Powino byc ze jak wygrasz x razy przez walkower to i tak idziesz poziom wyzej a nie jak ja musze calyczas sziedziec na najnizszym. Bylem juz na 2 to trzeba z 2,3 razy normalnie wygrac. Czy wy tez macie takie przygody? Update: Hehe juz by bylo lekko 20 wygranych pod rzad, ale jak widza ze juz nie maja szans wygrac to wola uciec z gry. Przecierz jak przegraja to nic sie nie dzieje. Mogli by wrescie zagrac do konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 chodzi ci o ta gre w porcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Taa, chyba musze sobie odpoczac bo sie czegos nabawie :? I widac jacy ludzie sa, jak nic nie maja to 2 nie dadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 mi sie to w sumie nudzi : kijowe to jest : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Najgorsze jest to ze ludzie uciekaja. a mi to zwyciesto nic nie daje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ja sie zastanawiem jak ludziki wyciagaja po 3x sekund we flobording, moj rekord to 1:01 To samo sie tyczy tej gry w porcie, mam max 1800ptk, bo koles ucieka i jest lipa. Moze ktos zyczliwy powi skad wytrzesnac haslo do tej trzeciej gry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Karachi Polecam stronkę: http://www.nokiagame.xq.pl/ a gnojów co uciekają powiesiłbym za jaja. Beznadziejnie się przez to gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mój rekord w tej grze intro to 29 sek. To że oni mogą uciekać to jest duży bład ze strony Nokii. Powinno się im konta blokować. 3 razy uciekną i koniec gry. Albo poprostu każdy ma 10 prób i pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Tak, ale intro nie jest zaliczane do punktacji. Niemiec mówił o tej drugiej grze i ja też nie mam pojęcia jak można zrobić 3X sekund... Ja mam 57. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Karachi Polecam stronkę: http://www.nokiagame.xq.pl/ a gnojów co uciekają powiesiłbym za jaja. Beznadziejnie się przez to gra. dziekuje Ci bardzo. Bede walczyl, bo musze sie odegrac na nokii za uniewaznienie gwarancji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 w tym drugm snowbordzie mam 49.95 :D a wte klocki mam 2350 bo lole uciekaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 obecnie mam 644 miejsce w kraju. Dzisiaj bede walczyl dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 hm........ ja też sie zarejestrowałem i niemam problemów .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 dzisiaj mam 404 pozycje a wczoraj o tej porze bylem 170 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 NG2003 jest narazie chyba najgorsza z serii... poczawszy od problemow z ladowaniem storny uw eilu osob - mnie to naszczescie nie dotknelo - przez idiotyczne gry w stylu bakterii skonczywszy na zawiezaniu sie gier. To mnie dotknelo szczegolnie. Jakas plaga - moge grac od 22:00 do rana ale w dzien nie pogram bo mam za slabe polaczenie. Na razie mam miejca powyzej 30 w polsce w kazdej grze oprocz powalonych żelków (bakterie) dzisiaj dluga noc... jak nie nabije 23-24 tys to jeszcze jutro... jezeli jutro sie nie uda to chyba po mojej grze... narazie 90 w polsce. Gdybym mial 24k w BB to bylbym w pierwszej 10... OK. Ide grac - do rana jeszcze daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 haha ! noc jest dluga :) wlasnie skonczylem grac w glupia gre z bakteriami i jestem 3 w polsce w ogolnym rankingu :> trzeba sie wyspac teraz. sorry ale musialem sie pochwalic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Heh tez sie nie chcialem chwalic ale... jestem 1 ( ekzekwo z paroma ludzmi) w gre SUBBER :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ekzekwo ROTFL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 w SUBBER juz teraz chyba kilkaset osob jest na pierwszym miejscu, ja niestety nie pogram chyba dzisiaj... abo mam: Error: Invalid move albo totalna zwiecha :D Kocham NG tak... coraz bardziej. Ale jutro moze sie cos zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ekzekwo ROTFL :lol: :lol: :lol: ehhhh... bylem po paruuuu goddzinkach grania wiec nie myslalem troche nad pisownia... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 i jak Wam poszlo ? ja w tej chwili jestem 11 w Polsce i 44 na świecie. Czekam spokojnie na koniec gry :) Szkoda ze tylko n-gage a nie cos lepszego/drozszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 :cry: A ja się dalej nie dostałem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...