muszlakon Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Mam problem podłączam się do serwera globalnego obojetnie ktorego loguje mnie pokazuje sie moja postac kolo fontanny i rozłacza mnie z serwerem i tak w koloa jakiś firewall cie nie blokuje??? Ja gram na globalu Wigle mam już 200+ lvl sm:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Mam problem podłączam się do serwera globalnego obojetnie ktorego loguje mnie pokazuje sie moja postac kolo fontanny i rozłacza mnie z serwerem i tak w kolo A łaczysz się przez neozdrade?? nie wiem jak jest teraz ale jak ja grałem (na głobie z 1.5 roku temu) to po jakims czasie był taki problem że nie mozna było ze zmiennego ip wejść. Ta gra jest do d**y ale straciłem na nia pół roku z górką :P. Global 2 miechy a potem na prywatne. Na mu-pol/polMU straciłem dużo czasu i przerobiłem różne wersje, włacznie z 0.99B+ (ta z dark lordem) jednak była ona strasznie zabugowana do tego res co 400 lvli. ale to sie dało przeżyć ;) miałem MG chyba z 17 resów, statsy zostawały. Przy tej ilosci gra juz nie miała dla mnie sensu. Kunduny nawet bez zbroi nie nie trafiały, pomimo tego ze siła wszystkich potworów była podnoszona, zwłaszcza na arenie. Agility robiło swoje (10k) do tego 15k energii i pozostawało tylko pomaganie innym albo duele. Podjełem decyzje ze jak zresetuja/padnie serv to do MU nie wróce i tak się stało :) przesiadłem sie na America's Army, czyli kolejnego sieciowego połykacza czasu :P pozdro dla MU maniaków, byłych i obecnych :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnu Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Kto zagra teraz na Maya? Mam 30 lvl i jestem DK. Piszcie na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja na Globalu mam 3 postacie DK 133Lvl Elf 86Lvl i SM 191LVL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz111111 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 nie wiem czy to juz bylo nie bede czytac 30 ++ postow jesli gracie na globalu a zakladam ze tak jest bedzie on niedlugo platny kupila go firma k2 wiecej info macie tu http://mu.xp.pl/ najwieksze polskie forum o mu Ps ta gra zajebiscie wciaga 3 lata giercowalem ^^ Proponuje abyscie sie przeniesli na jakis prywatny serwer np http://www.muonline.gr/ exp x 15 i bardzoe dlugo juz dziala okolo 1.5 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik133 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Cześć!! Ja mam z ta grą taki problem. "uruchamia sie okienko klikam conect. ok dziala! potem game guard. Gdy gra ma sie włączyć wyskakuje GAME GUARD ERROR 114. Czy ktos tak ma?? Jak to naprawic?? Wywalilem gameguard i zaktualizowal sie odrazu. A jeszcze wczoraj grałem!!! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 witam gra ktos w to jeszcze ? własnie chce zaczac ale nei iwem wogole jak sie za to zabrac, tzn wiem, trzeba sciagnac klienta, i co dalej? znacie jakies serwy darmowe ? z gory dzieki pozdro bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ja gram sobie tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Lub na Globalu. Serwery maya, wigle są darmowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 witam gra ktos w to jeszcze ? własnie chce zaczac ale nei iwem wogole jak sie za to zabrac, tzn wiem, trzeba sciagnac klienta, i co dalej? znacie jakies serwy darmowe ? z gory dzieki pozdro bielski Luknij teraz do pierwszego postu. Zamiescilem FAQ, tam znajdziesz odpowiedz. Co do serverów, niemal wszystkie są darmowe, gdyż jest zbyt duza konkurencja, aby płatne mogły przetrwac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zapraszam na prywatny server gry MuOnline. Jeśli nie wiecie co to za gra, zajrzyjcie do tego tematu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=51137 --------------------------------------------------------------------------------------- INFO --------------------------------------------------------------------------------------- Nazwa Servera: ElemenT Mu Wersja: 1.00L Max il. Graczy Online: 100 IP: gz.hopto.org Port: 44405 Stronka: http://gz.hopto.org Forum: http://gamezone.d8b.pl/forum/viewforum.php?f=307 Rejestracja: Otwarta , http://gz.hopto.org --------------------------------------------------------------------------------------- KONFIGURACJA --------------------------------------------------------------------------------------- Exp: 300x Drop: 80% BB: OFF HP Mobów: 100% Reset: 400 lvl , na stronie,staty zostaja Eventy: czesto Zen Party Bug: OFF Potion Bug: OFF Shadow Bug OFF Gildia: od 200 lvla MG: od 220 lvl DL: od 300 lvl Max level Itemka: +13 Kasowanie Postaci: do 50 lvl Serca etc: dropujš --------------------------------------------------------------------------------------- PUNKTY ZA LVL --------------------------------------------------------------------------------------- DK: 5 DW: 5 Elf: 5 MG: 6 DL: 7 --------------------------------------------------------------------------------------- JEWEL SUCCES RATE --------------------------------------------------------------------------------------- normal --------------------------------------------------------------------------------------- CHAOS MACHINE --------------------------------------------------------------------------------------- normal --------------------------------------------------------------------------------------- INWAZJE --------------------------------------------------------------------------------------- Czas Inwazji: Golden Goblin: co 1h Golden Taikan: co 2h Golden Dragon: co 2h Golden Lizard: co 3h Golden Tantalos: co 3h --------------------------------------------------------------------------------------- SPOTY --------------------------------------------------------------------------------------- Lorencia Szkielety ( cmentarz ) LT7 - zakret, plac Davias2 Davias3 Spot za zamkiem davias Icarus wkrótce arena.. --------------------------------------------------------------------------------------- EVENTY --------------------------------------------------------------------------------------- Devil Square 1-6 Event DZIAŁA Blood Castle 1-7 Event DZIAŁA Chaos Castle Event DZIAŁA Castle Siege Event DZIAŁA --------------------------------------------------------------------------------------- AMINISTRACJA --------------------------------------------------------------------------------------- - Kolo - Boku --------------------------------------------------------------------------------------- NAPRAWIONE --------------------------------------------------------------------------------------- Devil Square 1-6 Event DZIAŁA Blood Castle 1-7 Event DZIAŁA Chaos Castle Event DZIAŁA Castle Siege Event DZIAŁA Marry(�lub) Komenda DZIAŁA Nowe Komendy DZIAŁAJĽ 16 kompletów nowych setów (Anicents) DZIAŁAJĽ Przewodnik jak znalesc komplet itemów [Ancients] Wła�ciciel Zamku,może tylko wchodzici do Land Of Trials. Pełne wytłmaczenie warpów. --------------------------------------------------------------------------------------- DROP --------------------------------------------------------------------------------------- Drop: Kalima - Wszystkie najlepsze bronie wypadajš z najmocniejszych mobów. Heart Of Love i Fire Crackers - (35% Chaos) (25% Soul) (20% Bless) (20% JOL) Gold i Silver Medals - +7 to +11 złote itemki. Land Of Trial - Czasami exc itemy i kamienie. Icarus - słabsze exc itemy. Blood Castle - słabsze itemy exc i kamienie. Devil Square - exc biżuteria i kamienie. Chaos Castle - 5 Box Of Kundun --------------------------------------------------------------------------------------- KOMENDY GRACZA --------------------------------------------------------------------------------------- - Komendy gracza - /post + wiadomo�ć - wiadomo�ć widziana przez wszystkich graczy. /ads + wiadomo�ć - wiadomo�ć widziana przez wszystkich graczy. /help - pokazuje wszystkie komendy. /time - pokazuje date i czas. /summoned - pokazuje moby. /addstr + No. Sspare Points - Add Strenght 1-100 Add Over 100 Points Switch character /addagi + No. Spare Points - Add Agility 1-100 Add Over 100 Points Switch character /addvit + No. Spare Points - Add Vitality 1-100 Add Over 100 Points Switch character /addenr + No. Spare Points - Add Energy 1-100 Add Over 100 Points Switch character /vault + Vault No. - Open Extended Vault 0-1 Main Vault 0 Extended Vault 1 /gokalima - auto warp do Kalimy. - �lubne komendy - /marry - �lub w Devias,ko�ciół 209 14 - 210 14 /accept - powiedz "TAK" /divorce - "rozwód" /tracemarry - warp do żony/męża. - Castle Siege komendy - /siegeinfo - Siege Info /attackcs - rejestracja jako najeżdzca na Zamek. /defendcs - rejestracja jako obrona Zamku. /giveupatt - podajesz sie jako atakujšcy /giveupdef - podajesz sie jako bronišcy. /kickatt + nazwa guild - Kick dla najezdzców /kickdef + nazwa guild - Kick dla bronišcych. /gocs - szybki warp w Zamku tylko dla bronišcych. --------------------------------------------------------------------------------------- DOWNLOAD --------------------------------------------------------------------------------------- Full Client : http://rapidshare.de/files/27781038/Elemen...Client.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 W MU tez sie nawala krzeslem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wszystko fajnie... gdyby tylko ich www działało :D ale serwer ciekawy zresztą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Posty o nowym serwerze przeniesione do wlasciwego tematu. Na przyszlosc prosze przestrzegac regulaminu i pisac gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wszystko fajnie... gdyby tylko ich www działało :D ale serwer ciekawy zresztą :DServer jeszcze nie wystartowal. Admin ma maly problem. Prosze o cierpliwosc. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 czekam aż serwer ruszy [; :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 czekam aż serwer ruszy [; :)Server rusza jutro na pliczkach 0.99.62t Klient będzie 1.01n. Więcej info szukajcie na forum. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Eee... czyli to co ściągałem nie będzie gut? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Eee... czyli to co ściągałem nie będzie gut? xDNom, niestety nie. Wersja 0.99.62t jest nowsza i lepsza, dlatego oplaci sie poczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) grr... 40 minut ściągania... xD\ A kiedy będzie udostępnione ściąganie? [; Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 grr... 40 minut ściągania... xD\ A kiedy będzie udostępnione ściąganie? [; Najpierw to musze kolodka złapac. Wcieło go coś. xD Wiesz, ja tylko pomagam znajomemu rozreklamowac server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ehh muszę się przyznać bez bicia... :((( Grałem w to g***o 2 lata temu. I nie polecam! Straciłem przy tym jakiś rok zanim się zorientowałem, że jest to totalnie bezsensowna siepaninka, bez questów. Idziesz w las czy do podziemi i siepiesz szkielety, yeti czy inne balrogi.. Stracicie tylko czas jak was wciągnie. Jak już dojrzeliście do pewnego poziomu po włączeniu gry zrobicie jej /move kosz. btw. przez tą gre zarejestrowałem się nawet na dziecinnym forum gamcecenter.pl ;/ Nie popełniajcie mojego błędu!!! AA było kilka questów;D Żeby z DarkKnighta stać się BladeKnightem, Z Darkwizarda w Soulmastera i z elfa w coś tam. Generalnie beznadzieja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 heh gra do pogrania :] też mi trochę z życiorysa wzięła ale nie mówie, że był to czas stracony :] grałem zwykle z kumplami, więc się nie nudziłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja nie rozumiem jak mozna grac w mmorpg, ktory nie ma questow... w sumie nie zaglebialem sie w ta gre, ale po kilku godzinach mnie totalnie znudzila. Gameplay, grafika, stopien komplikacji gry = 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Stopien komplikacji to jeszcze pol biedy, choc do zlozonych to ta gra nie nalezy. Wiekszy problem jest w tym, ze gra ta jest czystym, niezmaconym nawet cieniem fabuly, gameplayem. W oryginale jakies tam jeszcze smutne szczatki fabuly byly, w kolejnych tlumaczeniach na rozne jezyki (zazwyczaj amatorskich) nie bawiono sie w ozdobniki. Co do questow - pare jest: Devil Square, Blood Castle, zlote moby, zmiana klasy, mozna w pilke pograc miedzy gildiami (jesli serw pozwala), moze cos jeszcze doszlo w nowych wersjach. Fakt, ze nie sa one specjalnie zlozone i polegaja albo na lazeniu w odpowiednich miejscach i czekaniu az wypadnie odpowiedni item (zmiana klasy), tluczeniu mobow hurtem na malej przestrzeni (DS, BC) lub po prostu meczeniu sie z potwornie (nomen omen :roll: ) poteznym mobem, ale ich istnienie trzeba odnotowac. Chyba w Icarus jeszcze jakis boss jest, ale pewien nie jestem. Disclaimer: Jak zapewne widac po powyzszym, tez spedzilem swoje nad ta gierka. Nie uwazam jednak tego czasu za stracony - gralem tylko na prywatnym serwie w gronie znajomych, wiec bylo weselej. A i tak polowe czasu spedzalem stojac w miescie i gadajac z ludzmi :) Gierka jest dobra, jak po calym dniu nie chce sie komus myslec - wtedy serwer z wysokimi rate'ami (gdzie szybko mamy mocna postac i dostep do wszystkich krain) jest bardzo dobrym "odstresowaczem" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LivoO Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Uwaga! Zmiana planów. I od Ciebie mogą zależec ustawienia servera! Wejdz na forum i wpowiedz się na temat ustawien: http://gamezone.d8b.pl/forum/viewtopic.php...asc&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Az naszla mnie ochota na starego gniota jakim jest MU... Devil Square w wykonaniu rycerza 3rr, slabego maga i elfa z 5rr stanowi mile wspomnienie... Albo lot na fenkisy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Uwaga! Zmiana planów. I od Ciebie mogą zależec ustawienia servera! Wejdz na forum i wpowiedz się na temat ustawien: http://gamezone.d8b.pl/forum/viewtopic.php...asc&start=0 W ten sposob to wy nigdy tego serwa nie odpalicie :P @Orgia - taaa... tylko znalezc jakiegos serwa z dobrymi statami (zeby sie nie trzeba bylo dlugo meczyc, tylko poszalec jak najszybciej :) ). I'm in ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nie podpuszczaj bo wlasnie przegladam dostepne prywatne serwery :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak cos znajdziesz fajnego to krzycz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...