mr^_^max Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 panowie jutro dołącze do was :) rozumiem, że gracie na tym: http://www.zhypermu.com/ ? zbędnych itemów nie wyrzucajcie, przyda mi się starter-pack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 panowie jutro dołącze do was :) rozumiem, że gracie na tym: http://www.zhypermu.com/ ? zbędnych itemów nie wyrzucajcie, przyda mi się starter-pack. Dokladnie na tym. Szukac mnie prosze pod nickiem costi (BK) albo Malinka (elf). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Właśnie :D A mnie o nicku DrunkZoZol [; a zresztą, znajdziesz Costi'ego i znajdziesz i mnie [; Pozdro. A i jedna proźba... nastaw sie na granie MG, bo nam sie przyda w gildii PPC [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Odnosnie gildii to mam do Was niecne plany ( i zawsze sie znajdzie jakis exc :twisted: ) Update Zrobie wam zachete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 hmmm czyżby widział mi się powrót do trzaskania w MU? heh w razie czeo jak zobaczycie nick Bio to będe najprawdopodobniej ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 znalazłem czas, chwile pograłem, dobilem dw do 299lvlu i powiem wam, że to jeden ze słabszych serwerów... ale skoro takie szychy z PPC grają to będę grał dalej :) to mówicie, że mg? ale pakować w siłę czy energię? odpowiedzcie szybko bo zamierzam gdzieś do 24 pograć (czyli 3-4h). nick mg to będzie "freedom". p.s. grał ktoś w Mu na linuksie? bo szczerze powiedziawszy specjalnie dla Mu wchodzę na windowsa... marzeniemm było by granie spod kochanego Kubuntu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hmm - mowisz ze slaby - a pod jakim wzgledem ? - co prawda nie gralem na duzej ilosci serwow, ale nie wydaje mi sie tak slaby ten na ktorym gramy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) duży exp :) słaby drop :) mało kamyków :) ale ujdzie... zacząłem grę mg, mam 310lvl. siła - 1160, zręczności - 900, vit & energy - 100. edit. od którego lvla można robić resa? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 do 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 duży exp :) słaby drop :) mało kamyków :) ale ujdzie... zacząłem grę mg, mam 310lvl. siła - 1160, zręczności - 900, vit & energy - 100. edit. od którego lvla można robić resa? Malo kamykow? Powiedzialbym, ze umiarkowanie. Nie mamy jakos problemu, zeby produkowac skrzydla w ilosciach niemalze przemyslowych ;) Drop tez zly nie jest, excellenty leca ze zwyklyh mobow, a itemy nie exc mozna zdobyc bez problemu. Poza tym pewne "braki w zaopatrzeniu" maja te zalete, ze jest jakis handel na serwie. EDIT: panowie, pochwalcie sie nickami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Mnie po dluzszej przerwie w MU ten serw bardzo odpowiada. Faktem jest ze exp jest troche za wysoki a potworki nie sa podkrecone ale to szczegoly. Duzo Polakow daje charakterystyczy klimat :arrow: Polowa z nich ma problemy emocjonalne a druga jest dysortografami :lol2: Ale sa tez spoko ludzie ktorzy rzuca itemem dla newbie. 73024 :arrow: Suma wszystkich statsytyk. 30 resetow :twisted: Przydalby sie drugi serw z mocno podkreconymi mobami i dropem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) ok jutro od rana gram dalej bo już dzisiaj nie miałem siły :) nick - peace a jak narazie mam parę pytań... ile jest warty chaos? bo widziałem jak ktoś chciał za jola kupić. niestety wtedy żadnego nie miałem. gdzie warto chodzić na exc itemki? bo jade na zwykłym hurricane ze sklepu. do tej pory biłem do ~250lvl na elite yeti, później w LT7 tłukłem moby. gdzie chodzicie na pt? bo chętnie bym z wami poszedł :) po ile chodzą skrzydła dla mg? bo przydały by się. wyleciało wam z serduszek i boxów coś innego niż ~1000zen? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hmm chaos jest warty tyle ile utargujesz :twisted: Mam jakies 2 rzedy w vault chaosow. Wszystie znalezione. A JOLe dodali przedwczoraj w lorencji - karzelek kolo kowala [; Exc - hmm kundun+5. Moze kalima - tyle ze zaproszenie dla 280lvl w gore. Nizej to syf [; Party - rzaaaadko uzywam :D Po kilku resach jak przebiegniesz cala mape dark lordem z krukiem ustawionym na atakuj wszystko mozesz nabic 100lvl :lol: Po ~12 resie jak wszedlem na ds1 z krukiem to sam mi zrobil cos kolo 200lvl. Trzeba tylko pamietac o ew. dropach w postaci souli i lepszych exc :D Skrzydelka moge Ci zrobic bo mam jeszcze kilka slabszych exc a znalezienie nastepnych nie stanowi problemu. ( Chaos items sa tez u karzelka :D ) Serduszka i boxy to syf. Kundun+5 wchodzi tylko w gre :twisted: Jestem zmeczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) no tak miałem takie przeczucie, że będę miał problemy... 1. zarejestrowałem się, małem dostać maila - nie dostałem 2. zalogowałem się na www - działa 3. klienta nie moge ściągnąć bo pisze mi "invalid login" Edit: dałem radę ;p tyle że trza było się rejestroać na forum... ;p Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Orgiusz jeżeli mógłbym to poproszę o te skrzydełka :) jak macie jakieś zbędne exc itemki dla mg to nie wywalajcie, bo jak wspomniałem, chodzę w zwykłych hurricanach ze sklepu. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dla mnie też mozecie coś trzymać ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Bio - tekst o mailu to chyba jest standardowy razdem z softem od strony, ja nigdy zadnego nie dostalem. Co do serduszek - mi kiedys owszem wylecialo, tylko co z tego skoro w sklepie sa lepsze rzeczy? :D Skrzydla - ja mam cale depo roznych exc itemow z przeznaczeniem na pranie skrzydel. Piszcie tez w grze do DrunkZoZol, on hurtowo produkuje, moze mu akurat dla MG wyjda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 heh po godzinie - MG BioPL - 240 lvl i duuuuuuuuuuużo statsów do rozdania ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W ciagu godziny to ja jestem w stanie zrobic 1,5 resa ^_^ Co jest juz przegieciem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To cienko ORgiusz :P = przy sprzyjajacych wiatrach jestem w stanie 3 resy zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ale ja mowie o grze samym krukiem :twisted: :P A od 280lvl bieganie po kalimie6 za lepszymi dropami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To moze czas zmienic postac na taka, ktora wymaga przynajmniej klikania? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Klikam. Jak wyleci soul albo chaos... Czasem na hot spotach rzuce lancuchem albo tupne podkowa... :lol: Albo przytrzymam ctrl jak jakis n00b mnie zaatakuje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) heh ;p sięteraz zastanawiam :] ciągnąć dalej MG czy DL'em zrobić :] EDIT: znacie sposób jak uleczyć kruka? chyba że ożna kupić nowego albo zrobić... jeśli tak to jak/gdzie? EDIT2: jak zrobić konia? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Kruka i konia robisz/leczysz kolo sklepu dla magow w lor. A przepis na konika to 5b 5s 1ch 1 joc i spirit of dark horse ( ktory mam :twisted: ) Z souli bedziesz musial sam wyskoczyc a joc i chaos moge ci pozyczyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ze spirit of dark horse nie masz sie co tak cieszyc, bo jest w barze w lorencji :P Nie ma chyba za to wyciagu z kruka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Naprawde? W sklepie juz tylko kupuje blessy i zaproszenia ^_^ Pozatym nie ma jak frajda ze sie samemu dorwalo najwazniejszy skladnik i wyszedl konik z parzysta iloscia kopyt [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) a kruk jest u potion gril :] no tak tego mogłem się spodziewać... załąpałem buga, dzięki któremu mam jakieś 1145 miliarda pkt do rozdania ;p heh mając 6 resa mam już full statsy ;p na DL - mój MG ma za to minusowe pkt... Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a kruk jest u potion gril :] no tak tego mogłem się spodziewać... załąpałem buga, dzięki któremu mam jakieś 1145 miliarda pkt do rozdania ;p heh mając 6 resa mam już full statsy ;p na DL - mój MG ma za to minusowe pkt... Zglos na forum, reaguja bardzo szybko (w moim przypadku czas reakcji admina wyniosl 2 godziny :shock: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 heh już usunołem mu ;p stwierdziłem, że trzeba dokończyć most wanted ;p (po raz 2 ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...